1
Walenty napisał(a):Dlaczego nie? Przynajmniej coś będzie się działo
Swoją drogą pamięta ktoś jeszcze te turbinki w tych przezroczystych okienkach przy dystrybutorach? Nigdzie tego już nie widać...
Widać widać, na BP w Kłodzku i w ogóle na co mniejszych stacjach
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Jest mróz i nie chce sobie przeziębić gardła?CzesterTX napisał(a):Dlaczego ta pani oddycha dupą?

ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):Dlaczego nie? Przynajmniej coś będzie się działo
Swoją drogą pamięta ktoś jeszcze te turbinki w tych przezroczystych okienkach przy dystrybutorach? Nigdzie tego już nie widać...
To ja tam wpadnę. Liczę, że sprzedają tam też zwykłą z ołowiem

Chce kto volvo?
http://moto.allegro.pl/volvo-v70-2000-2 ... 53304.html
-
Walenty - Moderator
mirekm71 napisał(a):motoluka napisał(a):A z okazji świąt życzę Wam samych ładnych lasek w kolejce przy kasie przed Wami
Ha ha, dzieki i wzajemnie motoluka. Wszystkim zycze wesolych swiat, najlepszych dupeczek i motocykli (czyli wiadomo, ze Hond).![]()
Normalnie zapominacie, że jestem kobietą... Życzyć mi najlepszych dupeczek i ładnych lasek w kolejce?

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
-
-
neuros napisał(a):mirekm71 napisał(a):motoluka napisał(a):A z okazji świąt życzę Wam samych ładnych lasek w kolejce przy kasie przed Wami
Ha ha, dzieki i wzajemnie motoluka. Wszystkim zycze wesolych swiat, najlepszych dupeczek i motocykli (czyli wiadomo, ze Hond).![]()
Normalnie zapominacie, że jestem kobietą... Życzyć mi najlepszych dupeczek i ładnych lasek w kolejce?
Sorki neuros ale wystepujesz w tak malutkiej mniejszosci, ze prawie w ilosciach sladowych w zwiazku z czym po prostu sie nie zalapalas... No coz. Wolisz facetow

Chcialem znalezc Ci w internecie jakiegos faceta na swieta ale najpierw nadzialem sie na jakiegos w stringach a pozniej bylo jeszcze gorzej (JB)

W kazdym razie z okazji nadchodzacych Swiat Bozego Narodzenia zycze Tobie i wszystkim paniom na forum milych, spokojnych i rodzinnych Swiat oraz mezczyzn w kolejkach przed Wami. Ale nie tych, na ktorych natrafilem w necie tylko takich prawdziwych, meskich

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
@ iro & motoluka
Ja tu nie w celach matrymonialnych jestem
@ mirekm71
dzięki
To ja panowie życzę wam zdrowych, spokojnych i radosnych świąt, tych wcześniej wspomnianych najlepszych dupeczek w kolejkach i nie tylko, wymarzonych moto, dróg bez dziur (chyba, że ktoś się lubuje w enduro) i spełnienia tego co niewypowiedziane
:*
Ja tu nie w celach matrymonialnych jestem

@ mirekm71

To ja panowie życzę wam zdrowych, spokojnych i radosnych świąt, tych wcześniej wspomnianych najlepszych dupeczek w kolejkach i nie tylko, wymarzonych moto, dróg bez dziur (chyba, że ktoś się lubuje w enduro) i spełnienia tego co niewypowiedziane

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
neuros napisał(a):@ iro & motoluka
Ja tu nie w celach matrymonialnych jestem![]()
Połowa forum odebrała to właśnie jak wiadomość, że Mikołaja nie ma.

-
Walenty napisał(a):ASR1927 napisał(a):Walenty napisał(a):Dlaczego nie? Przynajmniej coś będzie się działo
To ja tam wpadnę. Liczę, że sprzedają tam też zwykłą z ołowiem
Nie, ale w Mieroszowie jest jeszcze stara stacja benzydrynowa i sÄ… tabliczki z napisem "Etylina 86"
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Nawet jak czynna to nie ma już dawno czegoś takiego jak Etylina, tym samy nie ma też Etyliny 86 :/
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość