Zobacz wątek - ZX9R ujeżdżana ta torze zaryzykować kupno???????????
NAS Analytics TAG

ZX9R ujeżdżana ta torze zaryzykować kupno???????????

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

ZX9R ujeżdżana ta torze zaryzykować kupno???????????

Postprzez kooolooo » 1/6/2007, 23:38

Witam serdeczni:) Mam pytanie. Jeżdzicie juz troche macie doswiadczeni ja dopiero zaczynam i to mój 1 motorek jesli chodzi o scigaczka czy warto zaryzykowc kupno takiej KAWY???? Od nowosci smigała na torze sredno 5 wyscigów w roku.A i ma chyba inne przełożenie krótsze szybciej sie wkręca jakie to może miec znaczenie do normalnej eksploatacji na naszych idealnych:) drogach???????
kooolooo
Świeżak

Postprzez motoman » 2/6/2007, 06:04

Od nowości... znaczy sie od kiedy? Motocykle do wyścigów nie są traktowane lajtowo, dostaja po dupie, ale są zawsze dobrze przygotowane i dba się o nie pod tym wzgledem:)

co do przełozenia to jezeli ma krotsze przełozenia to spadnie Ci vmax i wzroznie spalanie (w stosunku do standartu) zalezy tez o ile skrocone jest.

kumpel kupil teraz 750k5 z toru, nie wiem jakos toto przerabia bo swiatel nie ma nic <nie wiem jak to poznije jest z homologacja> no ale jak narazie to zadowolony :)
lubie sobie zjechać z gixera^^.
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kosta » 2/6/2007, 08:09

ja bym raczej odpuścił :roll:
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kooolooo » 2/6/2007, 11:36

No własnie. Martwia mnie te przełożenia że bedzie palił jak smok, na torze szło mu ponad 30 l no ale tam jeżdzi sie na maxa a jeśli chodzi o przeglądy dbał o sprzęta ale ostatnio miał przygode i wyjechał poza tor motorek lekko pokiereszowany był ale jedyna oznaka to wgiety bak gorzej z nim 2 miechy w szpitalu i dlatego zdecydował sie na sprzedaż powiedział że juz nie bedzie sie scigał. Sam już nie wiem czy sie w to pakować dzisiaj jade do niego potestować, ech........jak sie człowiek napali tak to jest:)))))))
kooolooo
Świeżak

Postprzez R1 » 2/6/2007, 13:13

jeśli jest od nowości przeznaczona na tor.. to nie ma homologacji, z co za tym idzie nie zarejestrujesz jej..

Jest też druga opcja, ze była kupiona z wszystkimi papierami i została przerobiona na torówke, czyli wybebeszona z wszystkim zbędnych akcesorii.

A jesli ktoś już sprzedaje taki motor, i to za atrakcyją cenę, to znaczy że już swoje wyjeździła :(
R1
Bywalec

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê