ZX9R ujeżdżana ta torze zaryzykować kupno???????????
• Strona 1 z 1
ZX9R ujeżdżana ta torze zaryzykować kupno???????????
Witam serdeczni:) Mam pytanie. Jeżdzicie juz troche macie doswiadczeni ja dopiero zaczynam i to mój 1 motorek jesli chodzi o scigaczka czy warto zaryzykowc kupno takiej KAWY???? Od nowosci smigała na torze sredno 5 wyscigów w roku.A i ma chyba inne przełożenie krótsze szybciej sie wkręca jakie to może miec znaczenie do normalnej eksploatacji na naszych idealnych:) drogach???????
- kooolooo
- Świeżak
Od nowości... znaczy sie od kiedy? Motocykle do wyścigów nie są traktowane lajtowo, dostaja po dupie, ale są zawsze dobrze przygotowane i dba się o nie pod tym wzgledem:)
co do przełozenia to jezeli ma krotsze przełozenia to spadnie Ci vmax i wzroznie spalanie (w stosunku do standartu) zalezy tez o ile skrocone jest.
kumpel kupil teraz 750k5 z toru, nie wiem jakos toto przerabia bo swiatel nie ma nic <nie wiem jak to poznije jest z homologacja> no ale jak narazie to zadowolony
co do przełozenia to jezeli ma krotsze przełozenia to spadnie Ci vmax i wzroznie spalanie (w stosunku do standartu) zalezy tez o ile skrocone jest.
kumpel kupil teraz 750k5 z toru, nie wiem jakos toto przerabia bo swiatel nie ma nic <nie wiem jak to poznije jest z homologacja> no ale jak narazie to zadowolony

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
No własnie. Martwia mnie te przełożenia że bedzie palił jak smok, na torze szło mu ponad 30 l no ale tam jeżdzi sie na maxa a jeśli chodzi o przeglądy dbał o sprzęta ale ostatnio miał przygode i wyjechał poza tor motorek lekko pokiereszowany był ale jedyna oznaka to wgiety bak gorzej z nim 2 miechy w szpitalu i dlatego zdecydował sie na sprzedaż powiedział że juz nie bedzie sie scigał. Sam już nie wiem czy sie w to pakować dzisiaj jade do niego potestować, ech........jak sie człowiek napali tak to jest:)))))))
- kooolooo
- Świeżak
jeśli jest od nowości przeznaczona na tor.. to nie ma homologacji, z co za tym idzie nie zarejestrujesz jej..
Jest też druga opcja, ze była kupiona z wszystkimi papierami i została przerobiona na torówke, czyli wybebeszona z wszystkim zbędnych akcesorii.
A jesli ktoś już sprzedaje taki motor, i to za atrakcyją cenę, to znaczy że już swoje wyjeździła
Jest też druga opcja, ze była kupiona z wszystkimi papierami i została przerobiona na torówke, czyli wybebeszona z wszystkim zbędnych akcesorii.
A jesli ktoś już sprzedaje taki motor, i to za atrakcyją cenę, to znaczy że już swoje wyjeździła

-
R1 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości