GSR 600 K7 spalanie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
asq_rex napisał(a):Tankowanie do pełna jest wyznacznikiem stanu majątkowego ?
Rasiboj ma rację. Jeśli chcesz mieć małe spalanie zmień motocykl. Z tego co widzę to te moto spala od 5 z groszem do 9 spokojnie. Kwestia tego jak się nim jeździ.
Są auta które spalają 4 litry ale i te samo auto może spalić i 8 litrów.
ps. Za przyjemność z jazdy się płaci niestety
Tankowanie może nie. Ale posiadanie np. Ferrari ukazuje sytuacje finansową właściciela, do biednych nie należy.
-
Throttle - Świeżak
chyba, ze to "takie ferrari" http://www.pistonheads.com/sales/3803068.htm 

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Hmm, no ja jak doleje tego paliwa prawie pod sam korek, czyli uznajmy max to przy przebiegu około 180km juz miga mi ostrzezenie(rezerwa), wtedy bodajze jest 2 litry jeszcze. Na 16 litrowy bak spalanie około 8 litrow, nie powiem miasto, troche trasy, no i nie kiedy jak jest pusto to sie przycisnie. Zadałem wczesniej pytanie bo na przykładzie Hondy co ma znajomy to mowi 5,5-6l jak gazuje, ma CBR 600 F4, to takie spalanie mowi samo za siebie:)
Przy moim przebiegu z tego co czytalem w serwisowce powinno sie sprawdzic wtryski, zawory itp. Moze po tym działaniu cos spalanie by spadło?:P
Przy moim przebiegu z tego co czytalem w serwisowce powinno sie sprawdzic wtryski, zawory itp. Moze po tym działaniu cos spalanie by spadło?:P
- MichaelloEs
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości