Zobacz wątek - <i>[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]</i> Wyśc
NAS Analytics TAG

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje] Wyśc

Komentarze użytkowników
_________

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]

Postprzez Åšcigacz » 25/4/2012, 10:28

Dyskusja na temat: Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacja z pierwszej rundy na Słowacji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacja z pierwszej rundy na Słowacji
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2012, 10:28

Do złego działu daliście :P WMMP to jeszcze nie motoGP niestety :-(<br><hr>zuzi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2012, 10:35

a co ci kondratowicze zrobili z motocyklami? tam pewnie z bmw to tylko kluczyk został haha<br><hr>sarko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2012, 10:44

a kto wie co z takimi zawodnikami jak Walkowiak, Stokłosa itd. kryzys zakończył kariery? brawo dla Szkopka...<br><hr>Olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2012, 12:39

Komentarz jest zbędny, to dlatego że PZM ma głęboko w d... wyścigi drogowe bo tylko z tym jest problem
a ranga żadna dla działaczy.
Co tyczy się ilości zawodników to chyba jasne ile można za swoje się ścigać i kgo na to stać jak nie ma
się swej firmy lub nadzianego tatusia, bo kpl opon u Grandysa to 350euro a reszta kosztów! i mamy finał.
<br><hr>Jacek RT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2012, 14:35

Protes był z urzędu,czy ktoś im pomógł? Za co ta dyskwalifikacja?<br><hr>Taipan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2012, 15:02

czy autor artykułu był obecny podczas wyścigów? czy kolejny raz pisze relacje na podstawie legend?<br><hr>R.Ratajczak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2012, 19:55

Komentatorzy napisał(a):Komentarz jest zbędny, to dlatego że PZM ma głęboko w d... wyścigi drogowe bo tylko z tym jest problem
a ranga żadna dla działaczy.
Co tyczy się ilości zawodników to chyba jasne ile można za swoje się ścigać i kgo na to stać jak nie ma
się swej firmy lub nadzianego tatusia, bo kpl opon u Grandysa to 350euro a reszta kosztów! i mamy finał.
<br><hr>Jacek RT<br>
Na Grandysach opony były po 1250 zł za komplet. Miejsca miał wszystkie sprzedane, a na tablicy wyników było prawie 160 nazwisk z czasami.<br><hr>veni,vidi,vici
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/4/2012, 22:53

WMMP dogorywa...<br><hr>osmo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2012, 07:09

I znów nie pocieszające! Tak się czasem zastanawiam i to nie tylko jeśli chodzi o działaczy PZM, ale jak ktoś źle rządzi to co nie można go na taczkach wywieść czy w inny sposób usunąć ze stanowiska, które źle sprawuje? Mam wrażenie, że większość w tym kraju się czuje jakaś ubezwłasnowolniona a bo nic się nie da zrobić, trzeba przyjmować wszystko z pokorą. Wiem, że to może dość naiwne myślenie i odwołanie PZM wymagało by pewnie interwencji zbrojnej, ale do cholery to może chociaż jakaś konkurencyjna organizacja do PZM by powstała? Co do wyścigów wiadome, że są drogie to dlaczego nie obniżać ich kosztów by były bardziej dostępne organizując imprezy typu No Budget Cup? Każdy się musi koniecznie ścigać nowym motocyklem na poziomie światowym? Wkurza mnie "elitarność" tego sportu i wielu ludzi nie idzie w to bo ich nie stać na nowy motocykl i slicki co kilka treningów.
Jeśli większość ludzi nie stać na wyścigi na takim poziomie to dlaczego organizuję się imprezy ciągle dla mniejszości która i tak się najwyraźniej wykrusza? Kurna ścigać to się można ETZką c o nasi sąsiedzi udowadniają i jest tam pełne obłożenie na starcie. U nas chyba za bardzo wszyscy chcą iść w jakiś dziwny profesjonalizmy jakby się wstydzili wjechać na tor nieprofesjonalnym motocyklem. A co z wyścigami czysto dla zabawy? Z czym się w ogóle wiąże ten cały tytuł Mistrza Polski żeby się tam komukolwiek chciało pchać? Bez sensu!<br><hr>Migacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2012, 08:11

Komentatorzy napisał(a):I znów nie pocieszające! Tak się czasem zastanawiam i to nie tylko jeśli chodzi o działaczy PZM, ale jak ktoś źle rządzi to co nie można go na taczkach wywieść czy w inny sposób usunąć ze stanowiska, które źle sprawuje? Mam wrażenie, że większość w tym kraju się czuje jakaś ubezwłasnowolniona a bo nic się nie da zrobić, trzeba przyjmować wszystko z pokorą. Wiem, że to może dość naiwne myślenie i odwołanie PZM wymagało by pewnie interwencji zbrojnej, ale do cholery to może chociaż jakaś konkurencyjna organizacja do PZM by powstała? Co do wyścigów wiadome, że są drogie to dlaczego nie obniżać ich kosztów by były bardziej dostępne organizując imprezy typu No Budget Cup? Każdy się musi koniecznie ścigać nowym motocyklem na poziomie światowym? Wkurza mnie "elitarność" tego sportu i wielu ludzi nie idzie w to bo ich nie stać na nowy motocykl i slicki co kilka treningów.
Jeśli większość ludzi nie stać na wyścigi na takim poziomie to dlaczego organizuję się imprezy ciągle dla mniejszości która i tak się najwyraźniej wykrusza? Kurna ścigać to się można ETZką c o nasi sąsiedzi udowadniają i jest tam pełne obłożenie na starcie. U nas chyba za bardzo wszyscy chcą iść w jakiś dziwny profesjonalizmy jakby się wstydzili wjechać na tor nieprofesjonalnym motocyklem. A co z wyścigami czysto dla zabawy? Z czym się w ogóle wiąże ten cały tytuł Mistrza Polski żeby się tam komukolwiek chciało pchać? Bez sensu!<br><hr>Migacz<br>
Jacku !
Tytuł Mistrza Polski wiąże się dokładnie tylko z kawałkiem szkła lub blachy i to wszystko ,a i martwym
wpisem że jesteś członkiem kadry narodowej i to wszystko wielka lipa!
<br><hr>Jacek G.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2012, 08:42

Komentatorzy napisał(a):I znów nie pocieszające! Tak się czasem zastanawiam i to nie tylko jeśli chodzi o działaczy PZM, ale jak ktoś źle rządzi to co nie można go na taczkach wywieść czy w inny sposób usunąć ze stanowiska, które źle sprawuje? Mam wrażenie, że większość w tym kraju się czuje jakaś ubezwłasnowolniona a bo nic się nie da zrobić, trzeba przyjmować wszystko z pokorą. Wiem, że to może dość naiwne myślenie i odwołanie PZM wymagało by pewnie interwencji zbrojnej, ale do cholery to może chociaż jakaś konkurencyjna organizacja do PZM by powstała? Co do wyścigów wiadome, że są drogie to dlaczego nie obniżać ich kosztów by były bardziej dostępne organizując imprezy typu No Budget Cup? Każdy się musi koniecznie ścigać nowym motocyklem na poziomie światowym? Wkurza mnie "elitarność" tego sportu i wielu ludzi nie idzie w to bo ich nie stać na nowy motocykl i slicki co kilka treningów.
Jeśli większość ludzi nie stać na wyścigi na takim poziomie to dlaczego organizuję się imprezy ciągle dla mniejszości która i tak się najwyraźniej wykrusza? Kurna ścigać to się można ETZką c o nasi sąsiedzi udowadniają i jest tam pełne obłożenie na starcie. U nas chyba za bardzo wszyscy chcą iść w jakiś dziwny profesjonalizmy jakby się wstydzili wjechać na tor nieprofesjonalnym motocyklem. A co z wyścigami czysto dla zabawy? Z czym się w ogóle wiąże ten cały tytuł Mistrza Polski żeby się tam komukolwiek chciało pchać? Bez sensu!<br><hr>Migacz<br>
Komentatorzy napisał(a): Jacku !
Tytuł Mistrza Polski wiąże się dokładnie tylko z kawałkiem szkła lub blachy i to wszystko ,a i martwym
<br><hr>Jacek G.<br>
To nie Jacek niestety ;)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=OaYgp707bTI" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=OaYgp707bTI</a>
Pozdrawiam <br><hr>Migacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2012, 08:49

<br><hr>Jacek G.<br>
Komentatorzy napisał(a):To nie Jacek niestety ;)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=OaYgp707bTI" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=OaYgp707bTI</a>
Pozdrawiam <br><hr>Migacz<br>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xitAdEPQEj4&feature=related" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=xitAdEPQEj4&feature=related</a><br><hr>Migacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2012, 08:54

<br><hr>Jacek G.<br>
Komentatorzy napisał(a):To nie Jacek niestety ;)
Pozdrawiam <br><hr>Migacz<br>
Komentatorzy napisał(a):<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xitAdEPQEj4&feature=related" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=xitAdEPQEj4&feature=related</a><br><hr>Migacz<br>
a i jeszcze jeden jakby kogoś interesowało
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=okvG8DH3V-g" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=okvG8DH3V-g</a>
<br><hr>Migacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2012, 11:40

Wyścigi motocyklowe to sport dla bogatych. Sam się ścigałem zaczynając od Honda CBR125R Cup, a potem w Pucharze Polski Rookie 600. Gdy w trzecim sezonie szykowaliśmy się do walki o Puchar Polski, miałem potężny wypadek na Poznaniu, który wyeliminował mnie z tej dyscypliny. Wyeliminował, bo nie było pieniążków, by wrócić. Nie będę tu przywoływał nazwisk, ale jak patrzę na niektóre lansujące się osoby to wiem, że wcale nie jestem od nich gorszy w te klocki - po prostu nie było mnie stać na to, by dalej być w WMMP.

Teraz jestem szczęśliwym kartingowcem w Kartingowych Mistrzostwach Polski w klasie ROK Senior - jednej z klas ROK Cup w Polsce. Prowadzę firmę kartingową JMP Racing, w ramach której funkcjonuje mój zespół kartingowy, będący oficjalnym teamem włoskich marki Bestkart oraz A.M.V. Racing Kart, do której Bestkart należy. I wiecie co? Nie tęsknię za wyścigami motocyklowymi ;)

Pozdrawiam

Marek Piechuła
JMP Racing<br><hr>Marek Piechuła
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2012, 13:47

Komentatorzy napisał(a):Wyścigi motocyklowe to sport dla bogatych. Sam się ścigałem zaczynając od Honda CBR125R Cup, a potem w Pucharze Polski Rookie 600. Gdy w trzecim sezonie szykowaliśmy się do walki o Puchar Polski, miałem potężny wypadek na Poznaniu, który wyeliminował mnie z tej dyscypliny. Wyeliminował, bo nie było pieniążków, by wrócić. Nie będę tu przywoływał nazwisk, ale jak patrzę na niektóre lansujące się osoby to wiem, że wcale nie jestem od nich gorszy w te klocki - po prostu nie było mnie stać na to, by dalej być w WMMP.

Teraz jestem szczęśliwym kartingowcem w Kartingowych Mistrzostwach Polski w klasie ROK Senior - jednej z klas ROK Cup w Polsce. Prowadzę firmę kartingową JMP Racing, w ramach której funkcjonuje mój zespół kartingowy, będący oficjalnym teamem włoskich marki Bestkart oraz A.M.V. Racing Kart, do której Bestkart należy. I wiecie co? Nie tęsknię za wyścigami motocyklowymi ;)

Pozdrawiam

Marek Piechuła
JMP Racing<br><hr>Marek Piechuła<br>
No, w końcu ktoś mnie podniósł na duchu bo już myślałem, że się nic nie da. Pogratulować, nie ma tego złego jak widać! Myślę, że najlepszą formą protestu to nie jakieś pikietowanie czy zbieranie podpisów, ale po prostu odmowa współpracy z dziadami, odmowa podporządkowania się dziadostwu. Jak to mówią u mnie we wsi a sroł ich pies!

Pozdro <br><hr>Migacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/4/2012, 16:24

na ostatniej rundzie w Poznaniu bedzie pewnie jeden wyścig wszystkich połaczonych klas<br><hr>kolo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2012, 12:09

hejka chłopaki!latałem kiedyś jeden sezon w rookie i powiem wam,że szkoda swojej kasy na wyścigi.jeden sezon w wmmp to jakieś 3 "sezony" na laskach w Tajlandii full serwis ! To chyba jednak lepiej wydana kasa :) Polecam :)<br><hr>Mario
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości

na górê