Zobacz wątek - <i>[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]</i> Wyśc
NAS Analytics TAG

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje] Wyśc

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 28/4/2012, 16:11

Przypinam się do komentarza poniżej. Za jeden sezon od kwietnia do września aby było w miarę dobrze trzeba przeznaczyć około 100tyś złotych... ale niestety za bardzo jestem uzależniony od wyścigów i nie potrafię z nich zrezygnować :) Mimo, że przejeździłem już w swojej karierze jeden dom i parę ładnych samochodów jakby to wszystko podliczyć co wpakowałem w wyścigi i oczywiście nic z tego nie mam prócz satysfakcji...to i tak nie żałuję tego. Przeżyłem przez to najwspanialsze chwile w życiu i oby tak trwało :) Bo najważniejsze by w życiu być szczęśliwym i mieć głęboko w poważaniu czy ktoś to uważa za rozrzutność, głupotę czy inaczej, jak lubicie to co robicie, to róbcie to dalej. Life is Life...na na na na na ! :)<br><hr>98
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2012, 17:17

a nie mówiłem ?? i powiem nieskromnie ze zanim ktokolwiek cos mówił czy pisał to moje przemyślenia były jedyne w całym srodowisku... wystarczy zajrzeć na pewne forum gdzie wszystko było wyłozone na stół ... czy mam satysfakcje ? nie.. <br><hr>R.M 69
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/5/2012, 22:06

to po prostu koniec... <br><hr>olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2012, 08:52

Komentatorzy napisał(a):Przypinam się do komentarza poniżej. Za jeden sezon od kwietnia do września aby było w miarę dobrze trzeba przeznaczyć około 100tyś złotych... ale niestety za bardzo jestem uzależniony od wyścigów i nie potrafię z nich zrezygnować :) Mimo, że przejeździłem już w swojej karierze jeden dom i parę ładnych samochodów jakby to wszystko podliczyć co wpakowałem w wyścigi i oczywiście nic z tego nie mam prócz satysfakcji...to i tak nie żałuję tego. Przeżyłem przez to najwspanialsze chwile w życiu i oby tak trwało :) Bo najważniejsze by w życiu być szczęśliwym i mieć głęboko w poważaniu czy ktoś to uważa za rozrzutność, głupotę czy inaczej, jak lubicie to co robicie, to róbcie to dalej. Life is Life...na na na na na ! :)<br><hr>98<br>
Masz rację Jasiu ! Ciebie pochłonęła PASJA i chwała Tobie że od lat jesteś w wyścigach. Tam i Ty i ja poznaliśmy wielu wspanialych ludzi z którymi do dziś lączą nas przyjacielskie stosunki. Tam także poznaliśmy (na szczęście nieliczne) osoby które nie wiedzą co to jest przyjaźń czy choćby koleżeństwo....... Fajne sytuacje, fajne, czasem groźne chwile ( vide Twój wypadek na słowacji, lub w Poznaniu przed dębami) lecz to wszytko wielu z nas połączyło, uzależniło i spowodowalo masę dobrych życiowych decyzji. Może nie wszyscy rozumieją że ten sport jest - niestety dla zamożnych osób, lecz tak jest na całym świecie że zabawy kosztują......... Pozdrawiam :-)<br><hr>Marian Dąbrowski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2012, 10:04

Komentatorzy napisał(a):Przypinam się do komentarza poniżej. Za jeden sezon od kwietnia do września aby było w miarę dobrze trzeba przeznaczyć około 100tyś złotych... ale niestety za bardzo jestem uzależniony od wyścigów i nie potrafię z nich zrezygnować :) Mimo, że przejeździłem już w swojej karierze jeden dom i parę ładnych samochodów jakby to wszystko podliczyć co wpakowałem w wyścigi i oczywiście nic z tego nie mam prócz satysfakcji...to i tak nie żałuję tego. Przeżyłem przez to najwspanialsze chwile w życiu i oby tak trwało :) Bo najważniejsze by w życiu być szczęśliwym i mieć głęboko w poważaniu czy ktoś to uważa za rozrzutność, głupotę czy inaczej, jak lubicie to co robicie, to róbcie to dalej. Life is Life...na na na na na ! :)<br><hr>98<br>
Komentatorzy napisał(a):Masz rację Jasiu ! Ciebie pochłonęła PASJA i chwała Tobie że od lat jesteś w wyścigach. Tam i Ty i ja poznaliśmy wielu wspanialych ludzi z którymi do dziś lączą nas przyjacielskie stosunki. Tam także poznaliśmy (na szczęście nieliczne) osoby które nie wiedzą co to jest przyjaźń czy choćby koleżeństwo....... Fajne sytuacje, fajne, czasem groźne chwile ( vide Twój wypadek na słowacji, lub w Poznaniu przed dębami) lecz to wszytko wielu z nas połączyło, uzależniło i spowodowalo masę dobrych życiowych decyzji. Może nie wszyscy rozumieją że ten sport jest - niestety dla zamożnych osób, lecz tak jest na całym świecie że zabawy kosztują......... Pozdrawiam :-)<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
Dobrze powiedziane i nie pozostawiające żadnych złudzeń - ten sport jest dla zamożnych - a wszyscy inni mogą utopić się finansowo w chwili gdy uzależnią się od tej adrenaliny<br><hr>Olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/5/2012, 23:15

Komentatorzy napisał(a):Masz rację Jasiu ! Ciebie pochłonęła PASJA i chwała Tobie że od lat jesteś w wyścigach. Tam i Ty i ja poznaliśmy wielu wspanialych ludzi z którymi do dziś lączą nas przyjacielskie stosunki. Tam także poznaliśmy (na szczęście nieliczne) osoby które nie wiedzą co to jest przyjaźń czy choćby koleżeństwo....... Fajne sytuacje, fajne, czasem groźne chwile ( vide Twój wypadek na słowacji, lub w Poznaniu przed dębami) lecz to wszytko wielu z nas połączyło, uzależniło i spowodowalo masę dobrych życiowych decyzji. Może nie wszyscy rozumieją że ten sport jest - niestety dla zamożnych osób, lecz tak jest na całym świecie że zabawy kosztują......... Pozdrawiam :-)<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
Komentatorzy napisał(a):Dobrze powiedziane i nie pozostawiające żadnych złudzeń - ten sport jest dla zamożnych - a wszyscy inni mogą utopić się finansowo w chwili gdy uzależnią się od tej adrenaliny<br><hr>Olo<br>
dlatego powinniście dokupić sobie kibiców...<br><hr>Rem
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/5/2012, 18:22

Komentatorzy napisał(a):hejka chłopaki!latałem kiedyś jeden sezon w rookie i powiem wam,że szkoda swojej kasy na wyścigi.jeden sezon w wmmp to jakieś 3 "sezony" na laskach w Tajlandii full serwis ! To chyba jednak lepiej wydana kasa :) Polecam :)<br><hr>Mario<br>
jeżeli musisz płacić za serwis laskom, to faktycznie nie stać Cię na wyścigi<br><hr>optymista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/5/2012, 06:26

Komentatorzy napisał(a):hejka chłopaki!latałem kiedyś jeden sezon w rookie i powiem wam,że szkoda swojej kasy na wyścigi.jeden sezon w wmmp to jakieś 3 "sezony" na laskach w Tajlandii full serwis ! To chyba jednak lepiej wydana kasa :) Polecam :)<br><hr>Mario<br>
Komentatorzy napisał(a):jeżeli musisz płacić za serwis laskom, to faktycznie nie stać Cię na wyścigi<br><hr>optymista<br>
I to jest MĄDRA ocena................. Brawo !<br><hr>Marian Dąbrowski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/5/2012, 06:26

Komentatorzy napisał(a):jeżeli musisz płacić za serwis laskom, to faktycznie nie stać Cię na wyścigi<br><hr>optymista<br>
I to jest MĄDRA ocena................. Brawo !<br><hr>Marian Dąbrowski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê