cross yamaha czy honda??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
EloZiom -nierozumie tu czegos piszesz ze prawie codziennie jeżdzisz na 250 i ze od 6 roku życia masz kontakt z crossami a zadajesz takie pytania jakbyś był konkretnym leikiem i nic niewiedział?. 

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Pytaniem jest jak można w crossie podać jakąś wartość np. 300km jak tam ni jak się da to zmierzyć...
Brak zegarów w tym i licznika, który by nam podał ilość kilometrów zrobionych, więc nie ma takiej możliwości.
W crossie się mówi, np. wyjeździłem 4 baki paliwa i to jedyna miara. Bo jak można policzyć ilość kilometrów, nie mając w standardzie nawet obrotomierza, nieliczni zakładają liczniki, ale to i tak nie rozwiązuje sprawy.
Ja crossem nigdy nic nie docierałem 2-3 razy po remoncie spokojna jazda w terenie, tak po 20-30 kilo, bo taki kawałek mam mniej więcej lasem z miasta nad jeziorko za miastem. A po tych 2-3 razach ogien na tor, dotychczas nie zauważyłem problemów. Bo to cross
Lejesz zupe i jeździsz, a pali niemiłosiernie, a jak się zestarzeje to wymiana podzespołów czyli zazwyczaj 1 tyś zł i tak w kółko.
Brak zegarów w tym i licznika, który by nam podał ilość kilometrów zrobionych, więc nie ma takiej możliwości.
W crossie się mówi, np. wyjeździłem 4 baki paliwa i to jedyna miara. Bo jak można policzyć ilość kilometrów, nie mając w standardzie nawet obrotomierza, nieliczni zakładają liczniki, ale to i tak nie rozwiązuje sprawy.
Ja crossem nigdy nic nie docierałem 2-3 razy po remoncie spokojna jazda w terenie, tak po 20-30 kilo, bo taki kawałek mam mniej więcej lasem z miasta nad jeziorko za miastem. A po tych 2-3 razach ogien na tor, dotychczas nie zauważyłem problemów. Bo to cross

Lejesz zupe i jeździsz, a pali niemiłosiernie, a jak się zestarzeje to wymiana podzespołów czyli zazwyczaj 1 tyś zł i tak w kółko.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości