Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
witam krotkie pytanie bo mam dylemat jedni mowia tak drudzy tak
wiec moje pytanie aprilia rs 125 Lepiej samemu mieszac paliwo z olejem czy dozownik ??
jak np bede mieszal sam to tez moze sie zatrzec??
wiec moje pytanie aprilia rs 125 Lepiej samemu mieszac paliwo z olejem czy dozownik ??
jak np bede mieszal sam to tez moze sie zatrzec??
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
jeżeli będzie dobra proporcja to sie nie zatrze
moim zdaniem lepiej samemu bo dozownik zawsze może się odłączyć lub zatkać
moim zdaniem lepiej samemu bo dozownik zawsze może się odłączyć lub zatkać
-
zioomeek09 - Świeżak
ale spamujesz....
samemu jest pewniej ale niewygodnie, dozownik jest wygodny, ale jak ktoś nie potrafi go wyregulowac albo zadbać o czystośc wlewanego oleju moze byc niepewny.
jak bedziesz sam wlewał też sie moze zatrzeć jak bedzie źle uzytkowany
samemu jest pewniej ale niewygodnie, dozownik jest wygodny, ale jak ktoś nie potrafi go wyregulowac albo zadbać o czystośc wlewanego oleju moze byc niepewny.
jak bedziesz sam wlewał też sie moze zatrzeć jak bedzie źle uzytkowany
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
hmm z tego co pamietam to były DT lc2 i lc od 82 do 93 zalezy jaki kraj itp, bo w japoni wczesniej pewnie weszły nowe modele, a na europe puszczali jeszcze stare lc2
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Mam pytanko,gdzie znaleźć (tematy,posty,strony,itp.) o zagadnieniach i podpowiedziach mechaniki i serwisowania , co i jak samemu można zrobić np.ustawić zawory,wymienić rozrząd czy wariator itp. . pytanie to dotyczy Piaggio x9 evolution 125.
- tasman0074
- Świeżak
jak juz to szukja forum piaggio
tam pewnie jest jakis zwarty temat o tym. tu na forum jest to porozrzucane i jak juz to najlepiej uzyc szukajki

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Czy ktoś wie na jakiej zasadzie działa to, że podczas jazdy (prędkość obojętna) kierownica ma taki swój punkt/blokadę i trzyma się by jechać prosto. Wiedziałem jak to się profesjonalnie nazywa, ale zapomniałem 

-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
honda mtx 125 zamiennik modułu ? jaki można wsatwić???
Witam . Spalił mi się moduł i nie mogę nigdzie dostać . moduł jest na 6 wyjść a oznakowanie to (CF482) proszę o pomoc .
dawid
- dawcio51
- Świeżak
witam mam pytanie kupilem nowy akumulator i zostawilem go w motorze a motor stoi na parkingu strzezonym moje pytanie brzmi czy aku dostanie w DU***?? czy nic mu nie grozi?? pozdrawiam serdecznie
Aprilia Rs/Gs
-
jak sie kostka zgadza to powinien działac nawet od chinskiej motorówki
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
motocyklista188 napisał(a):witam mam pytanie kupilem nowy akumulator i zostawilem go w motorze a motor stoi na parkingu strzezonym moje pytanie brzmi czy aku dostanie w DU***?? czy nic mu nie grozi?? pozdrawiam serdecznie
To zależy jak długo ma zamiar tam stać, aktualnie, temperatury w nocy już nie spadają poniżej zera (przynajmniej u mnie), więc nic mu nie będzie, ale akumulator przynajmniej raz na miesiąc powinno się podładować.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
komarcc napisał(a):motocyklista188 napisał(a):witam mam pytanie kupilem nowy akumulator i zostawilem go w motorze a motor stoi na parkingu strzezonym moje pytanie brzmi czy aku dostanie w DU***?? czy nic mu nie grozi?? pozdrawiam serdecznie
To zależy jak długo ma zamiar tam stać, aktualnie, temperatury w nocy już nie spadają poniżej zera (przynajmniej u mnie), więc nic mu nie będzie, ale akumulator przynajmniej raz na miesiąc powinno się podładować.
Powiem tak w sumie tylko na noc bo w dzien jezdze jak jest pogoda:) a posiadam taki prostownik najtanszy http://allegro.pl/prostownik-pps-4d-c-1 ... 80643.html czy on sobie bedzie radzil z ladowaniem takiego aku?
-
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości