[Aktualności] Nawiązywanie nowych znajomości na...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kup sobie crash pady i trenuj na torze, tam zawsze bezpieczniej niżeli na ulicy, dobrym wyjściem jest zabranie ze sobą kumpla który bardzo dobrze jeździ i poproszenie go aby z każdym okrążeniem nadawał większe tempo, Ty za to staraj się za nim utrzymać. Pozdro!<br><hr>BiałasKomentatorzy napisał(a):Witam, słuchajcie czy mógłby napisać ktoś kto się na tym że tak powiem bardziej zna, dlaczego do tego doszło? W tym sezonie chciałem zacząć się troszke bardziej przechylać i się zraziłem.On wcale nie był tak bardzo przechylony, nie przyhamował w zakręcie, i odrzucam teze nierozgrzanych opon...<br><hr>czopek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gościu jak kalapeta siedząc jajami na baku próbuje schodzić na kolano przed stadkiem innych motocyklistów na jednym z najbardziej znanych zakrętów na świecie... - nie, to wogole nie ma znamion popisywania się. Niech sie nauczy, a potem przyjeżdza w takie miejsca, gdzie go widac.<br><hr>ProwlerKomentatorzy napisał(a):Niebywałe - Spajs Gerls się rozpadło ... Jaki jest tego artykuliku? Jaki cel? Jeśli bicie piany to się podłączam<br><hr>DarekF6C<br>
Komentatorzy napisał(a):miało być: jaki sens<br><hr>DarekF6C<br>Komentatorzy napisał(a):a wyszło: jestem frustratem i muszę poszczekać na innych...<br><hr>Prowler<br>
Komentatorzy napisał(a):Frustruje mnie, że ktoś ma polewkę z czyjejś gleby. Oczywiście tu sami miszcze schodzenia na kolano.<br><hr>DarekF6C<br>Komentatorzy napisał(a):a dla mnie śmieszne jest to ze ktos popisuje sie nie potrafiąc jeździć na motocyklu. taka dobra nauczka dla wszystkich, lepiej uczyc sie na cudzych błędach.<br><hr>Prowler<br>Komentatorzy napisał(a):Jak się nauczyć nie próbując? Czy on się popisywał? Z tego filmu to nie wynika.<br><hr>DarekF6C<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
eh...a Pan od razu wiedzial co trzeba o body positioningu jak zaczynal kolanowac ? uczyc sie koles musi, a trase dobra maja, a ze non stop ludzie tam stoja i opowiadaja zamiast jezdzic, to inna sprawa<br><hr>bailifKomentatorzy napisał(a):Niebywałe - Spajs Gerls się rozpadło ... Jaki jest tego artykuliku? Jaki cel? Jeśli bicie piany to się podłączam<br><hr>DarekF6C<br>
Komentatorzy napisał(a):miało być: jaki sens<br><hr>DarekF6C<br>Komentatorzy napisał(a):a wyszło: jestem frustratem i muszę poszczekać na innych...<br><hr>Prowler<br>
Komentatorzy napisał(a):Frustruje mnie, że ktoś ma polewkę z czyjejś gleby. Oczywiście tu sami miszcze schodzenia na kolano.<br><hr>DarekF6C<br>Komentatorzy napisał(a):a dla mnie śmieszne jest to ze ktos popisuje sie nie potrafiąc jeździć na motocyklu. taka dobra nauczka dla wszystkich, lepiej uczyc sie na cudzych błędach.<br><hr>Prowler<br>Komentatorzy napisał(a):Jak się nauczyć nie próbując? Czy on się popisywał? Z tego filmu to nie wynika.<br><hr>DarekF6C<br>Komentatorzy napisał(a):Gościu jak kalapeta siedząc jajami na baku próbuje schodzić na kolano przed stadkiem innych motocyklistów na jednym z najbardziej znanych zakrętów na świecie... - nie, to wogole nie ma znamion popisywania się. Niech sie nauczy, a potem przyjeżdza w takie miejsca, gdzie go widac.<br><hr>Prowler<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości