[Skutery Kingway] Kingway Barracuda 50
Ja wymieniłem pasek i już mi dało +10km/h. Ale stwierdziłem że to jeszcze mało xD. No więc kupiłem sportowy wariator, sprzęgło, a za tydzień jeszcze tłok, cylinder itd. na 75cm. Teraz zbiera się jak strzała. Na asfalcie nie raz rwało mi go na koło a w zakrętach jak dodawałem gadu to mi tył zarzucało... Teraz leci sobie spokojnie 90km/h a z górki po ponad 100km/h łape!! Skuter jest nie do zajechania. Strasznie wytrzymały. Trzasnołem przy 80 na liczniku w krawężnik. Urwałem lusterka, porysowałem go i trochę przygiołem tylną felge, ale ramy i reszta są nietknięte... <br><hr>Cro$$Komentatorzy napisał(a):jak zakupilem ten skuter to jeżdzil maks. 64 . Teraz jedzie 55 co się stało i co zrobić żeby jechal conajmniej 90 .
p.s. nie szalałem nim zabardzo .Docierałem go spokojnie <br><hr>Maciej<br>Komentatorzy napisał(a):wymień pasek, u mnie było to samo<br><hr>P_A_T<br>Komentatorzy napisał(a):jak sie wmieni pasek to bedzie lepiej szedł? u mnie też zwolnił ostatnio. max 56!!! <br><hr>konrad<br>Komentatorzy napisał(a):też tak właśnie mam ;/<br><hr>Maciej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi 50 leci z dobrej góry 110 a ty 70 ledwo co 100 chyba już z nim cośs nie tak<br><hr>maksioKomentatorzy napisał(a):jak zakupilem ten skuter to jeżdzil maks. 64 . Teraz jedzie 55 co się stało i co zrobić żeby jechal conajmniej 90 .
p.s. nie szalałem nim zabardzo .Docierałem go spokojnie <br><hr>Maciej<br>Komentatorzy napisał(a):wymień pasek, u mnie było to samo<br><hr>P_A_T<br>Komentatorzy napisał(a):jak sie wmieni pasek to bedzie lepiej szedł? u mnie też zwolnił ostatnio. max 56!!! <br><hr>konrad<br>Komentatorzy napisał(a):też tak właśnie mam ;/<br><hr>Maciej<br>Komentatorzy napisał(a):Ja wymieniłem pasek i już mi dało +10km/h. Ale stwierdziłem że to jeszcze mało xD. No więc kupiłem sportowy wariator, sprzęgło, a za tydzień jeszcze tłok, cylinder itd. na 75cm. Teraz zbiera się jak strzała. Na asfalcie nie raz rwało mi go na koło a w zakrętach jak dodawałem gadu to mi tył zarzucało... Teraz leci sobie spokojnie 90km/h a z górki po ponad 100km/h łape!! Skuter jest nie do zajechania. Strasznie wytrzymały. Trzasnołem przy 80 na liczniku w krawężnik. Urwałem lusterka, porysowałem go i trochę przygiołem tylną felge, ale ramy i reszta są nietknięte... <br><hr>Cro$$<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Porównaj sobie z innym komentarzami.... Mój na 75 jedzie ponad 100km/h a w wielu komentarzach 50'ątki nie chce 60 wyciągnąć...Komentatorzy napisał(a):jak zakupilem ten skuter to jeżdzil maks. 64 . Teraz jedzie 55 co się stało i co zrobić żeby jechal conajmniej 90 .
p.s. nie szalałem nim zabardzo .Docierałem go spokojnie <br><hr>Maciej<br>Komentatorzy napisał(a):wymień pasek, u mnie było to samo<br><hr>P_A_T<br>Komentatorzy napisał(a):jak sie wmieni pasek to bedzie lepiej szedł? u mnie też zwolnił ostatnio. max 56!!! <br><hr>konrad<br>Komentatorzy napisał(a):też tak właśnie mam ;/<br><hr>Maciej<br>Komentatorzy napisał(a):Ja wymieniłem pasek i już mi dało +10km/h. Ale stwierdziłem że to jeszcze mało xD. No więc kupiłem sportowy wariator, sprzęgło, a za tydzień jeszcze tłok, cylinder itd. na 75cm. Teraz zbiera się jak strzała. Na asfalcie nie raz rwało mi go na koło a w zakrętach jak dodawałem gadu to mi tył zarzucało... Teraz leci sobie spokojnie 90km/h a z górki po ponad 100km/h łape!! Skuter jest nie do zajechania. Strasznie wytrzymały. Trzasnołem przy 80 na liczniku w krawężnik. Urwałem lusterka, porysowałem go i trochę przygiołem tylną felge, ale ramy i reszta są nietknięte... <br><hr>Cro$$<br>Komentatorzy napisał(a):mi 50 leci z dobrej góry 110 a ty 70 ledwo co 100 chyba już z nim cośs nie tak<br><hr>maksio<br>
Więc ty się ciesz że trafiłeś na taki że dobrze jedzie a nie płacz że mój za wolno ;P
I tak go bede sprzedawał bo mam zamiar kupić CBR 125/250 albo Ninja 250 xDD<br><hr>Cro$$
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja jestem z Kociny koło kazimierzy i mam barracude.<br><hr>BartiKomentatorzy napisał(a):czy na forum jest ktos z kazmierzy wielkiej lub okolic<br><hr>bbbbb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i jak ci się sprawuje? ja mam 4200km i ani razu nie był w naprawie<br><hr>bbbbbKomentatorzy napisał(a):czy na forum jest ktos z kazmierzy wielkiej lub okolic<br><hr>bbbbb<br>Komentatorzy napisał(a):Ja jestem z Kociny koło kazimierzy i mam barracude.<br><hr>Barti<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja jestem z Bejsc<br><hr>bbbbbKomentatorzy napisał(a):czy na forum jest ktos z kazmierzy wielkiej lub okolic<br><hr>bbbbb<br>Komentatorzy napisał(a):Ja jestem z Kociny koło kazimierzy i mam barracude.<br><hr>Barti<br>Komentatorzy napisał(a):i jak ci się sprawuje? ja mam 4200km i ani razu nie był w naprawie<br><hr>bbbbb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli się nie mylę to w naszych barracudach jestKomentatorzy napisał(a):czy ktoś z was wie jaki rozmiar ma pasek w barracudzie bo u mnie się ztarł?<br><hr>pasek<br>
788x17x28
hej jutro ci podam bo mam zapisany a przy okazji jak ci sie sprawuje barracuda <br><hr>bbarKomentatorzy napisał(a):czy ktoś z was wie jaki rozmiar ma pasek w barracudzie bo u mnie się ztarł?<br><hr>pasek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. mam też barracude i ta ostatnio mi bardzo zwolniła. Teraz tylko rozpędza się di 58km/h. Ale jak czytam wszystko jest winą paska...racja?...Znajomy mi mówiłKomentatorzy napisał(a):czy ktoś z was wie jaki rozmiar ma pasek w barracudzie bo u mnie się ztarł?<br><hr>pasek<br>Komentatorzy napisał(a):hej jutro ci podam bo mam zapisany a przy okazji jak ci sie sprawuje barracuda <br><hr>bbar<br>
9też ma skuter tylko piaggi), że zmienia się też rolki i tez sie troszke poprawai....czekam na wasze komentarze i odpowiedzi..POZDRAWIAM<br><hr>konrad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam 4200km zero napraw. tylko ze teraz nie mam krótkich. ale mam go podniesionego i długie świecą niżej<br><hr>bbbbbKomentatorzy napisał(a):czy ktoś z was wie jaki rozmiar ma pasek w barracudzie bo u mnie się ztarł?<br><hr>pasek<br>Komentatorzy napisał(a):hej jutro ci podam bo mam zapisany a przy okazji jak ci sie sprawuje barracuda <br><hr>bbar<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam barracudziarzy, wiecie mam taki problem, błahy ale nie wiem na jaki kolor przemalować barracudę na pewno będzie w dwóch kolorach ale jak byś cie mogli podsunąć pomysły będę wdzięczny.Już prawie wszystko gotowe więc proszę o pomysły. Jeszcze jedno pytanko kiedy zakładałem cylinder 70 silnik mi się przewrócił i mam lekkie wgłębienie w pokrywie silnika tylko wytarła się głęboka dziura co na to poradić<br><hr>kolorek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co do silnika to nie mam pojęcia... może jak byś podesłał zdjęcia to bym ci pomógł...Komentatorzy napisał(a):witam barracudziarzy, wiecie mam taki problem, błahy ale nie wiem na jaki kolor przemalować barracudę na pewno będzie w dwóch kolorach ale jak byś cie mogli podsunąć pomysły będę wdzięczny.Już prawie wszystko gotowe więc proszę o pomysły. Jeszcze jedno pytanko kiedy zakładałem cylinder 70 silnik mi się przewrócił i mam lekkie wgłębienie w pokrywie silnika tylko wytarła się głęboka dziura co na to poradić<br><hr>kolorek<br>
Co do malowania, to ja pomalowałem na czarno - czerwono i do tego dorzuciłem naklejki carbonowe (lusterka, napis Barracuda, czacha z piszczelami na przodzie itp.)
WyglÄ…da bo bosko

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pytanie, co ile km trzeba wymienić pasek przy barracudzie? i jaki ma rozmiar ten pasek? ja mam przejechane prawie 8000 km<br><hr>Damian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pytanie, co ile km trzeba wymienić pasek przy barracudzie? i jaki ma rozmiar ten pasek? ja mam przejechane prawie 8000 km<br><hr>Damian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
progi i przedni błotnik pomalowałem na czarno arkrylem jeszcze chce na czarno pomalować plastik przedni do kierunków a resztę na czerwień meksykańską taką jak jest w ferrari. mi sie pomysł wydaje fajny<br><hr>kolorekKomentatorzy napisał(a):witam barracudziarzy, wiecie mam taki problem, błahy ale nie wiem na jaki kolor przemalować barracudę na pewno będzie w dwóch kolorach ale jak byś cie mogli podsunąć pomysły będę wdzięczny.Już prawie wszystko gotowe więc proszę o pomysły. Jeszcze jedno pytanko kiedy zakładałem cylinder 70 silnik mi się przewrócił i mam lekkie wgłębienie w pokrywie silnika tylko wytarła się głęboka dziura co na to poradić<br><hr>kolorek<br>Komentatorzy napisał(a):Co do silnika to nie mam pojęcia... może jak byś podesłał zdjęcia to bym ci pomógł...
Co do malowania, to ja pomalowałem na czarno - czerwono i do tego dorzuciłem naklejki carbonowe (lusterka, napis Barracuda, czacha z piszczelami na przodzie itp.)
WyglÄ…da bo bosko<br><hr>Cro$$<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zależy od tego czy od samego początku masz orginalny albo czy już się stary wytarł ale dla pewności można zmienić na kevlarowy<br><hr>damianKomentatorzy napisał(a):Mam pytanie, co ile km trzeba wymienić pasek przy barracudzie? i jaki ma rozmiar ten pasek? ja mam przejechane prawie 8000 km<br><hr>Damian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wiecie przydał by mi się rozmiar paskat w barracudzie bo zakładam sportowy wariator i sprzęgło i nie wiem z jakim paskiem mam go zamówić??? BARDZO PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEŹ<br><hr>pasek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jakie rolki lepiej załozyć do sportowego wariatora 3,5g czy 7g a co daje inna sprężyna wariatora np czerwona proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki<br><hr>anonim
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości