Strój na motocykl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
GP PRO jest upradem modelu RC-1. Różnica w użytkowaniu raczej byłaby niewielka. Popatrz na kombi 4SR. Mają je również w sklepie ścigacza w cenie producenta. Na www.fc-moto.de możesz dostać również kombi Berik w dobrej cenie. Generalnie wszystko w granicach 2000 zł. Spokojnie Ci zostanie na porządne buty, rękawice i kask w zakładanym budżecie.
Aha, może Cię zainteresuje wyprzedaż kombi alpiny (otwórz link) choć chyba ciągle powyżej budżetu.
Aha, może Cię zainteresuje wyprzedaż kombi alpiny (otwórz link) choć chyba ciągle powyżej budżetu.
-
bryk77 - Stały bywalec
To teraz został tylko kask, co myślicie o nim: http://outlet.intermotors.pl/product-po ... ar-XS.html
Kask tak do 1000zł.
Kask tak do 1000zł.
- artixem
- Świeżak
-
tomek_gda - Świeżak
Za 1000 zł dostaniesz HJC HQ-1 lub Shark S900 poniżej zakładanej kwoty. Miałem AGV, ale model z niższej półki także ciężko mi powiedzieć coś więcej na temat GP TECH. Ogólnie AGV są znane z kiepskich szybek, które rysują się dużo szybciej niż u konkurencji.
Posłuchaj Tomka, bo z kaskami różnie bywa. Rozmiar może być w porządku, a mimo wszystko kask będzie niewygodny. Trzeba przymierzyć przed zakupem i tyle.
Posłuchaj Tomka, bo z kaskami różnie bywa. Rozmiar może być w porządku, a mimo wszystko kask będzie niewygodny. Trzeba przymierzyć przed zakupem i tyle.
-
bryk77 - Stały bywalec
Witam, nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam się tutaj. Zamierzam skompletować strój i ciekaw jestem co mi poradzicie. Zastanawiam się czy lepiej kupić kombinezon 2 częściowy czy osobno kurtkę i spodnie. Budżet to ok 2000zł, na oku miałem Berika i Alpinerstara, bo w przypadku innych firm nie mam wyrobionego zdania(może coś polecicie). Wiem, że Dainese robi świetne kurtki ale jednak cenowo są dla mnie niedostępne.
- Jacek_J
- Świeżak
podczepie sie pod temat by nie zakladac nowego...
wlasnie przegladalem allegro i znalazlem takie cos
http://allegro.pl/kombinezon-motocyklow ... 20358.html
co o tym sadzicie oplaca czy to jakis baciew ??
wlasnie przegladalem allegro i znalazlem takie cos
http://allegro.pl/kombinezon-motocyklow ... 20358.html
co o tym sadzicie oplaca czy to jakis baciew ??
- lehre
- Świeżak
Odnosnie butow Pumy.
Nigy wiecej nie kupie tego g*wna. Jak mam miec pewnosc, ze buty motocyklowe spelnia swoja role i ochronia to co potrzeba, skoro buty do uzytku codziennego rozj**aly sie po 4 miesiacach?
W 2 parach odkleila mi sie podeszwa sama z siebie. Reklamacja(jak to w Polsce) odrzucona.
Nigy wiecej nie kupie tego g*wna. Jak mam miec pewnosc, ze buty motocyklowe spelnia swoja role i ochronia to co potrzeba, skoro buty do uzytku codziennego rozj**aly sie po 4 miesiacach?
W 2 parach odkleila mi sie podeszwa sama z siebie. Reklamacja(jak to w Polsce) odrzucona.
- Sturl4ny
- Świeżak
artixem napisał(a):Przeznaczyłem:
kombi 2500-3000zł
rękawice 350zł
buty 750zł
kask do 850zł
Wiadomo, dołożyć coś mogę zawsze. Jak będzie dobry kask za 930 to kupie.
W kombinezonie skórzanym jest bardzo gorąco w lato?
Przeznaczyłeś dość rozsądne pieniądze na strój.
Ja mam takÄ… kombinacjÄ™.
Kask X-SPIRIT 2
Kombi - Alpinestars SP-1 2 częściowy
Buty sidi Vertigo
Rękawice VANUCCI Racing 2
Jeśłi zamierzasz przesiąść się na plastika - bo tak wyczówam, zdecydowanie polecam
Buty - w cenie około 800 masz duży wybór. Ja mam SIDI Vertigo i moge polecić.
Nie wiem ile Alpinestars SP-1 kosztuje - ja wyrwałem w listopadzie nówkę za 1600.
Kask na ściga polecam coś z wyższej półki np. Shoei XR-1100 lub Arai Quantum.
Kaski można wyrwać za około 2 tyś.
W Twoich proporcjach cenowych zmienił bym 2 pozycje. Na kask i kombi chcesz wydać max 3850. Ja bym wziął kask za 2000 zł a kombi za 1850.
- Marcinrednose
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości