[biblioteka] Tristar - Wielki Brat patrzy, jest...
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[biblioteka] Tristar - Wielki Brat patrzy, jest...
Dyskusja na temat: Tristar - Wielki Brat patrzy, jest zły i żądny kasy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tristar - Wielki Brat patrzy, jest zły i żądny kasy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tristar - Wielki Brat patrzy, jest zły i żądny kasy
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
permanentna inwigilacja, w lesie kamery, na ulicach kamery, w kiblu kamery, w "przebieralniach" w marketach kamery, na basenach kamery, w parkach kamery....w d*** mam kamery.<br><hr>CBR 1100 XX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
permanentna iwigilacja, w lesie kamery, na ulicach kamery, w kiblu kamery, w "przebieralniach" w marketach kamery, na basenach kamery, w parkach kamery....w d*** mam kamery.<br><hr>CBR 1100 XX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Takie systemy, w brew pozorom, nie przynoszą aż tak dużych wpływów. Jest to jednak kolejny system kontroli, tego nienawidzę. Trochę śmierdzi "permanentną inwigilacją".<br><hr>waldek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo, bardzo lubię Twoje teksty ale tym razem AWARIA
Jeżeli przez kilkanaście sekund pojedziesz 80 km/h, a później przepisowo, to nie dostaniesz mandatu za 30 km/h przekroczenia, ponieważ odnotowana zostanie Twoja średnia prędkość przejazdu danego odcinka, która będzie w tym wypadku niższa. Właśnie wróciłem z USA i doznałem szoku. Dlaczego tam wszyscy jeżdżą przepisowo? Ano dlatego, że na większości dróg (w miastach i poza nimi) jest mierzona średnia prędkość, nawet przy pomocy satelity. Wiecie jaki jest komfort jazdy? Nikt się nie pcha, nie trąbi, ani nie mruga światłami. Pełen luz. Oczywiście można się oburzać, że jest to permanentna inwigilacja ale ja uważam, że w trybie natychmiastowym trzeba wyeliminować z dróg piratów i szaleńców (co niestety tyczy się równieź niektórych z nas motocyklistów). Ilu z Was jeździ 50 km/h w terenie zabudowanym? 1 na 100? Bardzo dużo jeżdżę i oceniam, że to co dzieje się na polskich drogach, to jest po prostu horror. Mieszanka chamstwa i głupoty. Podsumowując, jestem za takim systemem. Po jakimś czasie wszyscy dostrzegną jego zalety. Wszystko co nowe oburza.<br><hr>Gnypek
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jasne, można go wziąść i walnąć się w głowę. Może pomorze?<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Jest na to proste rozwiązanie - młotek.<br><hr>Yapan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A teraz u mnie AWARIAKomentatorzy napisał(a):Jest na to proste rozwiązanie - młotek.<br><hr>Yapan<br>Komentatorzy napisał(a):Jasne, można go wziąść i walnąć się w głowę. Może pomorze?<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tym 50-80 to nie mój wymysł. Tak będzie działał ten system.<br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):Boczo, bardzo lubię Twoje teksty ale tym razem AWARIAJeżeli przez kilkanaście sekund pojedziesz 80 km/h, a później przepisowo, to nie dostaniesz mandatu za 30 km/h przekroczenia, ponieważ odnotowana zostanie Twoja średnia prędkość przejazdu danego odcinka, która będzie w tym wypadku niższa. Właśnie wróciłem z USA i doznałem szoku. Dlaczego tam wszyscy jeżdżą przepisowo? Ano dlatego, że na większości dróg (w miastach i poza nimi) jest mierzona średnia prędkość, nawet przy pomocy satelity. Wiecie jaki jest komfort jazdy? Nikt się nie pcha, nie trąbi, ani nie mruga światłami. Pełen luz. Oczywiście można się oburzać, że jest to permanentna inwigilacja ale ja uważam, że w trybie natychmiastowym trzeba wyeliminować z dróg piratów i szaleńców (co niestety tyczy się równieź niektórych z nas motocyklistów). Ilu z Was jeździ 50 km/h w terenie zabudowanym? 1 na 100? Bardzo dużo jeżdżę i oceniam, że to co dzieje się na polskich drogach, to jest po prostu horror. Mieszanka chamstwa i głupoty. Podsumowując, jestem za takim systemem. Po jakimś czasie wszyscy dostrzegną jego zalety. Wszystko co nowe oburza.<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jest jeden sposób który już dawno jest na allegro, mianowicie automatycznie składane i rozkładane stelaże na tablice rejestracyjne. Wystarczy, że widzimy zbliżającą się kamerkę i klik tablica nie widoczna
dobrze że nie musimy mieć dwóch tablic i naklejki
<br><hr>Malik
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
IMO po prostu zwiększy się ilość motocykli z zakrytymi tablicami...<br><hr>misiakwKomentatorzy napisał(a):Boczo, bardzo lubię Twoje teksty ale tym razem AWARIAJeżeli przez kilkanaście sekund pojedziesz 80 km/h, a później przepisowo, to nie dostaniesz mandatu za 30 km/h przekroczenia, ponieważ odnotowana zostanie Twoja średnia prędkość przejazdu danego odcinka, która będzie w tym wypadku niższa. Właśnie wróciłem z USA i doznałem szoku. Dlaczego tam wszyscy jeżdżą przepisowo? Ano dlatego, że na większości dróg (w miastach i poza nimi) jest mierzona średnia prędkość, nawet przy pomocy satelity. Wiecie jaki jest komfort jazdy? Nikt się nie pcha, nie trąbi, ani nie mruga światłami. Pełen luz. Oczywiście można się oburzać, że jest to permanentna inwigilacja ale ja uważam, że w trybie natychmiastowym trzeba wyeliminować z dróg piratów i szaleńców (co niestety tyczy się równieź niektórych z nas motocyklistów). Ilu z Was jeździ 50 km/h w terenie zabudowanym? 1 na 100? Bardzo dużo jeżdżę i oceniam, że to co dzieje się na polskich drogach, to jest po prostu horror. Mieszanka chamstwa i głupoty. Podsumowując, jestem za takim systemem. Po jakimś czasie wszyscy dostrzegną jego zalety. Wszystko co nowe oburza.<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prawie dobrze napisałeś, trzeba było wielką literą: Pomorze – kraina historyczna na terenie Polski i Niemiec, u ujścia Reknicy, Odry i Wisły do Morza BałtyckiegoKomentatorzy napisał(a):Jest na to proste rozwiązanie - młotek.<br><hr>Yapan<br>Komentatorzy napisał(a):Jasne, można go wziąść i walnąć się w głowę. Może pomorze?<br><hr>Gnypek<br>Komentatorzy napisał(a):A teraz u mnie AWARIAPomoże, a nie pomorze.<br><hr>Gnypek<br>
Rzeczywiście Polacy mają zakorzenioną we krwi "walkę z systemem", zapewne powodu zaborów, powstań, komunizmu itd, itp. Stąd nastawienie: "Ten który przestrzega przepisów - to frajer", "przepisy są po to by je łamać", "każdy orze, tak jak może", "uczciwą pracą jeszcze nikt się nie wzbogacił", "pierwszy milion trzeba ukraść", "nie kradnij - Rząd nie lubi konkurencji".
A potem gdy chcę raz jedyny jechać przepisowo 70 km/h to wielki TIR podjeżdża do mnie od tyłu na 1 metr i próbuje wymusić żebym przyspieszył...
<br><hr>Kmieciu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najpierw kamery policji, urzędnikom i politykom ..... niech sobie zamontują , banda prekrętów<br><hr>nieznajomy s
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy system będzie automatycznie odrzucał zdjęcia tablic pojazdów, za których kierownicą siedzi osoba mająca immunitet?
Hmmm, dwie rzeczy przychodzą mi do głowy - pierwsza - Orwell i jego "1984" a druga to takie zastanowienie: ile jeszcze wytrzymamy tej "troski i opieki" i kiedy zamiast zaciskać pasa zaciśniemy pięści ?!<br><hr>DarekF6C
Hmmm, dwie rzeczy przychodzą mi do głowy - pierwsza - Orwell i jego "1984" a druga to takie zastanowienie: ile jeszcze wytrzymamy tej "troski i opieki" i kiedy zamiast zaciskać pasa zaciśniemy pięści ?!<br><hr>DarekF6C
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
by lżyło się lepiej :> władzę<br><hr>wrednyKomentatorzy napisał(a):BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ! WSZYSTKIM!!!<br><hr>gtfo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skandal. Wydawać kasę na takie (jakby nie spojrzeć) pierdoły, kiedy nie można przejechać przez trójmiasto nie wpadając kilkanaście (dziesiąt?) razy w dziurę. Niestety w tym porąbanym kraju od zawsze było tak że łatwiej było wprowadzić ograniczenia i jakieś dodatkowe bzdurne przepisy (a co! zawsze to dodatkowe wpływy do budżetu z mandatów tanim kosztem) zamiast zająć się tym co na prawdę ważne czyli naprawą dróg, bo te są w tragicznym stanie (w zdecydowanej większości). Ale po co? Przecież remonty dróg są droższe od postawienia jakiegoś durnego tristara który będzie kurą znoszącą złote jaja, a taką drogę i tak za jakiś czas znowu trzeba będzie naprawić. K****ica człowieka bierze jak się dowiaduje że podatki idą na takie rzeczy a jeździ po dziurach i koleinach a wacha coraz droższa. Na takie tristary i inne zabobony to sobie mogą pozwolić bogate kraje/miasta w których nie ma ważniejszych wydatków, a nie Polska i to jeszcze trójmiasto z chyba najgorszymi drogami w Polszy. Żenada, nic więcej.<br><hr>tomek_gda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tristar metoda na mega korki ! które i tak są spotengowane w 3city w sezonie ! Tristar skarbonka bez dna!i czemu akurat w 3city w wawie najpierw załóżcie to cacko , tam jest na mniej fotoradarów - ciekawe ilu polityków się załapało by się na fociaki Tristar by tego nie wytrzymał !<br><hr>ak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dowody że w USA mandaty za prędkość służą wyłącznie budżetowi:
<a href="http://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fenmaku.wordpress.com%2F2011%2F11%2F22%2Fwe-are-all-criminals-or-why-i-hate-traffic-cops%2F&h=BAQE8ImHCAQGRvzZCtQ5XZKgi5YLSxVIE16MXE-SNeKFpWQ" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fenmaku.wordpress.com%2F2011%2F11%2F22%2Fwe-are-all-criminals-or-why-i-hate-traffic-cops%2F&h=BAQE8ImHCAQGRvzZCtQ5XZKgi5YLSxVIE16MXE-SNeKFpWQ</a>
Jak widać u nas to samo<br><hr>fastviper
<a href="http://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fenmaku.wordpress.com%2F2011%2F11%2F22%2Fwe-are-all-criminals-or-why-i-hate-traffic-cops%2F&h=BAQE8ImHCAQGRvzZCtQ5XZKgi5YLSxVIE16MXE-SNeKFpWQ" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fenmaku.wordpress.com%2F2011%2F11%2F22%2Fwe-are-all-criminals-or-why-i-hate-traffic-cops%2F&h=BAQE8ImHCAQGRvzZCtQ5XZKgi5YLSxVIE16MXE-SNeKFpWQ</a>
Jak widać u nas to samo<br><hr>fastviper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl