Zobacz wątek - WYSYŁKA MOTOCYKLA
NAS Analytics TAG

WYSYŁKA MOTOCYKLA

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez EmaEniuu » 17/11/2011, 17:22

Sory że taki stary temat odgrzebuje ale chciałem uzyskać więcej informacji na temat kurierów z których korzystacie, zamierzam otworzyć firmę z częściami i stoję przed wyborem usług kurierskich. Bardzo proszę więc o wasze opinie i doświadczenia. Ja oczywiście podzielę się swoją końcową decyzją i postaram sie ja uzasadnić najlepiej jak się da (może komuś się przyda info). Pozdrawiam, Henryk
Byle do przodu!
EmaEniuu
Świeżak

Postprzez EmaEniuu » 28/11/2011, 19:16

Witam ponownie, może kogoś to zainteresuje gdyż poświęciłem dużo czasu na wybór kuriera i stwierdziłem że ktoś mógłby być zainteresowany takimi informacjami. Więc po czytaniu wielu opinii (których niestety tutaj zabrakło :( ) doszedłem do wniosku że teraz, gdy konkurencja na rynku jest BARDZO duża (chyba z 60 firm kurierskich znalazłem!!) cena przestaje odgrywać kluczowe kryterium. Zauważyłem że najlepszymi opiniami cieszą się mniejsi kurierzy tzw. dystrybutorzy usług. Zaryzykowałem i przetestowałem firmę polfast.pl. Jak dotąd jestem zadowolony bo odnoszę wrażenie że zależy im na dobrym kontakcie z klientem, i oby tak dalej było (żebym nie musiał kiedyś wracać do tematu i robić czarnego pr'u hehe:)) Tak więc reasumując polecam wam wysyłanie paczek mniejszymi kurierami, ja akurat wybrałem polfast i jest przetestowany wiec mogę go polecić. W razie pytań proszę na priva kierować.
Byle do przodu!
EmaEniuu
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle