Polecane filmy kinowe z motocyklami
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Polecane filmy kinowe z motocyklami
Hej.
Oglądałem jakiś czas temu świetny film z motocyklem w tle "One week" (2008) - nie oglądajcie tego filmu z żoną, a na pewno nie z narzeczoną:) inaczej będziecie musieli sprzedać swoje maszyny:D
Może znacie jakiś inne fajne filmy z motocyklami?
Dawajcie je tutaj...
Oglądałem jakiś czas temu świetny film z motocyklem w tle "One week" (2008) - nie oglądajcie tego filmu z żoną, a na pewno nie z narzeczoną:) inaczej będziecie musieli sprzedać swoje maszyny:D
Może znacie jakiś inne fajne filmy z motocyklami?
Dawajcie je tutaj...
-
Kajko_s - Świeżak
- radziorek15
- Świeżak
-
J E L I T O - Świeżak
about3807.html&highlight=
Już nie wspominając o dłłuuuugggggggggiiiiiiiiejjjjjjj liście którą ktoś tam kiedyś wrzucał.
Już nie wspominając o dłłuuuugggggggggiiiiiiiiejjjjjjj liście którą ktoś tam kiedyś wrzucał.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Gdy używam szukajki na forum, zawsze wyskakuje mi komunikat "Could not delete old search id sessions" i nie ma żadnych wyników wyszukiwania. Bez różnicy czy korzystam z telefonu, komputera (różnych przeglądarek) czy tabletu:/
Dlatego nie mogłem znaleźć takiego wątku. Można dokleić jak coś:)
Dlatego nie mogłem znaleźć takiego wątku. Można dokleić jak coś:)
-
Kajko_s - Świeżak
viewtopic.php?t=2949
I post Simona na samym dole
Ewentualnie po prostu pierwszy wynik z google, nawet bez :site.
I post Simona na samym dole

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
C-bool napisał(a):Mnie ogólnie irytują wszelakie filmy z motocyklami, gdzie jeżdżą bez kasków.
Odkąd zrezygnowałeś moto zachorowałeś na "Eneaszowatość" ? takie odnoszę wrażenie że marudny się zrobiłeś na maxa z całym szacunkiem do ciebie

-
amahay - Stały bywalec
http://www.filmweb.pl/film/Poza+prawem-1992-4144 Właśnie się buforuje. Znajomy dzisiaj polecił ponoć bardzo dobry 

-
Mafinos - Świeżak
amahay napisał(a):Odkąd zrezygnowałeś moto zachorowałeś na "Eneaszowatość" ? takie odnoszę wrażenie że marudny się zrobiłeś na maxa z całym szacunkiem do ciebie.
Nie wiem co tu marudnego, po prostu jazda bez kasku kojarzy mi się z niezbyt inteligentnymi ludźmi. Bo jak inaczej nazwać jazdę bez kasku.
A z moto nie zrezygnowałem, tylko teraz bardzo rzadko mam czas jeździć. Ale jutro akurat mam na to czas.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
W Ojcu Mateuszu coś było teraz z motocyklami
niestety nie oglądałem, bo dalej jestem w szoku po wypadku Hanki...
Edit:
Znalazłem
http://www.youtube.com/watch?v=1RZlqh5b1So
Konkretna beka.. Wiem, że to temat z kinówkami, ale takiego rarytasu nie można odpuścić ;]

Edit:
Znalazłem

http://www.youtube.com/watch?v=1RZlqh5b1So
Konkretna beka.. Wiem, że to temat z kinówkami, ale takiego rarytasu nie można odpuścić ;]

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
http://www.tvp.pl/vod/seriale/sensacyjn ... na/5668783
Całkiem przyjemnie się ogląda
zwłaszcza sceny w których R1 magicznie zmienia się w Gixera
Całkiem przyjemnie się ogląda

-
romanowy - Świeżak
Genialny odcinek. Zmiany w Gixa to było nic. Ja nie mogłem dowierzać oglądając wyścig R1 z R6. Ten Erłan był chyba nieźle wyśmigany, że na prostej drodze nie mógł odejść 600' Ubiór motocyklistów tez był świetny.Zwłaszcza mieszanka kask Suomy i kombi probiker. Zauważyliście, że jak padła na końcu R1, to próbował ją odpalić z rozrusznika nożnego? Takie nawiązanie chyba do starszej widowni serialu
w każdym razie dla kogoś, kto trochę w motocyklach siedzi to niezła beka. Polecam

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 91 gości