Polecane filmy kinowe z motocyklami
• Strona 2 z 2 • 1, 2
http://www.tvp.pl/vod/seriale/sensacyjn ... na/5668783
Całkiem przyjemnie się ogląda
zwłaszcza sceny w których R1 magicznie zmienia się w Gixera
Całkiem przyjemnie się ogląda

-
romanowy - Świeżak
Genialny odcinek. Zmiany w Gixa to było nic. Ja nie mogłem dowierzać oglądając wyścig R1 z R6. Ten Erłan był chyba nieźle wyśmigany, że na prostej drodze nie mógł odejść 600' Ubiór motocyklistów tez był świetny.Zwłaszcza mieszanka kask Suomy i kombi probiker. Zauważyliście, że jak padła na końcu R1, to próbował ją odpalić z rozrusznika nożnego? Takie nawiązanie chyba do starszej widowni serialu
w każdym razie dla kogoś, kto trochę w motocyklach siedzi to niezła beka. Polecam

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Jest to mega śmieszne ale jest to też ZAJE*ISTA propaganda !!! przecież ludzi którzy nie są w temacie jak my poważnie będą myśleć że ksiądz ratuje lepiej niż policja a motocykliści ścigają się za pieniądzem (motyw rodem z szybkich i wściekłych ?)
-
amahay - Stały bywalec
PrimoGhost napisał(a):Ten Erłan był chyba nieźle wyśmigany, że na prostej drodze nie mógł odejść 600'
No bo R6 jeździł przecież na wzbogacanym paliwie!:twisted:
PrimoGhost napisał(a):Ubiór motocyklistów tez był świetny.Zwłaszcza mieszanka kask Suomy i kombi probiker.
Słuchaj, na jedno się wykosztował, to na drugim przyoszczędził
PrimoGhost napisał(a):Zauważyliście, że jak padła na końcu R1, to próbował ją odpalić z rozrusznika nożnego?
Też widziałem, ale myślałem że mi się zdaje
amahay napisał(a):motocykliści ścigają się za pieniądzem (motyw rodem z szybkich i wściekłych ?)
Tam ścigali się przecież za rispekt! "I take the cash and I take the rispekt!"
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
motoluka. weź przestań. ja do teraz, jak widzę pudło koło drogi, to zwalniam do 20 kph. Ojciec Mateusz dowiódł też, że ludzie MASOWO giną na motocyklach spadając z nich przy 30 kph ( wypadek tego mechanika ) Wystarczyło, żeby chłopak miał całą twarz we krwi i w rezultacie zmarł w skutek ciężkich obrażeń. Nie twierdzę, że tak się stać nie może, ale.. O_x
Rozwaliła mnie też specjalistyczna opinia zaprzyjaźnionego motocyklisty księdza [ po jeździe na parkingu ] " Silnik jest maksymalne podrasowany. Godzina jazdy i zacznie się przegrzewać.. Wtedy motocyklista tego nie ogarnie" Bardzo profesjonalna.
Rozwaliła mnie też specjalistyczna opinia zaprzyjaźnionego motocyklisty księdza [ po jeździe na parkingu ] " Silnik jest maksymalne podrasowany. Godzina jazdy i zacznie się przegrzewać.. Wtedy motocyklista tego nie ogarnie" Bardzo profesjonalna.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
eneasz napisał(a):Serioooo????? Myslalem, ze czasy premier po roku czasu juz dawno mamy za soba a tu takiej jaja
No niestety - czasem Rip z dvd jest szybciej na torrentach, niż kinówka u nas

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Kolega wcześniej wspominał o Synach anarchii
tak więc znalazłem w końcu
POLECAM tyle że z napisami
http://videomaniak.tv/sons-of-anarchy/
tak więc znalazłem w końcu

POLECAM tyle że z napisami
http://videomaniak.tv/sons-of-anarchy/
-
Mafinos - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości