Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
nie ma dobrych klejów ;/ sam kombinowałem z róznymi. kropelka jest ok. ale potem jak zerwiesz okleine to nei doczyscisz tego. pozatym kropelka jest do sztywnych połączen wiec jak masz tam jakies drgania albo zgiecia piastików to szybko popeka i znów bedzie sie odklejało. ja stosowałem też taki klej firmy boll w spreju. cos tam trzymało. ale po dobrym myciu wszystko odlaziło ;/ jestem ciekaw jedynie jak by sie zachowywał mocny klej tapicerski
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
spróbuj na taśmę dwustronną trochę będzie trzymać
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
-
WojciechW - Świeżak
A jak przygotowujecie się do sezonu??. Ja przygotowania już zaczęłem. Więc tak; 2 razy w tygodniu chodzę na basen, 2 razy na siłke. Dzień w dzień robię seryjki na brzuch i ręce. Biegam 3-4 razy w tygodniu po 50 min. I chodzę do klasy sportowej, więc mam 2 treningi dziennie. Mogę coś jeszcze dodać. Bo boję się o moje ręce, żę nie wytrzymają. Pzdr
- mikozniak
- Świeżak
nie przemęczasz się? teraz się nie trenuje, teraz właśnie się odpoczywa, a treningi do wiosny zaczyna się pod koniec grudnia, styczen, luty i marzec 1 jazdy i to powinno w zułności wystarczyc
bez treningów na motorze, nie zrobisz super wytrzymałych łap, siłownia, basen i inne pierdoły bardzo dużo dadzą i pomogą, ale nic nie zastąpi treningu
ale fakt faktem duuużo tego masz ;d sportu nigdy za wiele, ale uważaj na swoje zdrowie bo można przesadzic.
bez treningów na motorze, nie zrobisz super wytrzymałych łap, siłownia, basen i inne pierdoły bardzo dużo dadzą i pomogą, ale nic nie zastąpi treningu
ale fakt faktem duuużo tego masz ;d sportu nigdy za wiele, ale uważaj na swoje zdrowie bo można przesadzic.
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
w zasadzie jest jeszcze aspekt z czego jest chłodnica inne sa płyny do chłodnic alu i inne do stalowych. chociaz teraz sa płyny do wszystkiego wiec tak mówie ku pamięci że nie zupełnie kazdy płyn sie nadaje.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Cześć. Czy w motocyklach enduro jest wogóle sens łatać dętkę? Dzisiaj złapałem kapcia i musiałem 3km do domu prowadzić.l
- damian8178
- Świeżak
zalezy jaka dętka. jak jest jeszcze w miare zdrowa i gruba to mozna załatac.. gorzej jak jest stara, ew ktos wsadził jakas cienką to lepiej wymienic na cos lepszego grubego. no i zalezy od dziury ;P bo jak ci wywaliło 10X10 xd to raczej bezsensen było by łatac ;P ale drobna dziurka - czemu nie
a co do pchania to czemu nie jechałes ? przeciez na niektóry teren sie jeździ praktycznie na flaku ;D aby ciezar przeniesc na przednie koło i mozna pyrkac
a co do pchania to czemu nie jechałes ? przeciez na niektóry teren sie jeździ praktycznie na flaku ;D aby ciezar przeniesc na przednie koło i mozna pyrkac
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Akurat byłem z kumplem zeby go przewieść, potem chicał sam pojeździć. A za 5min zauwazyliśmy ze powietrza brak. Nie chciałem uszkodzić do końca detki i opony.
- damian8178
- Świeżak
zeta z tego co widze robi niezłe rzeczy, ładnie wyglądające, ale stosunkowo troche drogie ;p ja bym wolał kupic jakies z alu wkładem
ja wczoraj na torze smigałem z handbarami bez wkładów to jednego połamałem przy pierszej glebie z kolei stare handbary mam po 50 glebach i sie trzymaja
ja wczoraj na torze smigałem z handbarami bez wkładów to jednego połamałem przy pierszej glebie z kolei stare handbary mam po 50 glebach i sie trzymaja
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
nie mówie że od razu pękną bo ja w swoich bez wzmocniej miałem nie jedną glebe i zyły na pewno nikt nie wypuscił by czegos za taką kase żeby sie rozpadało przy pierwszej glebie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości