jak wkurzyć samochodziarzy???
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ponowie tak jak juz ktos napisal w tym temacie. Nasze motocykle waza kilka razy mniej niz samochody. Przeca nie zepchniemy ich do rowu. Jakis czas temu byl na forum filmik jak samochod zepchnal z drogi motocykliste. Przypomnijcie go sobie zamin zaczniecie urywac lusterka, lamac anteny i rysowac lakier. Niektorzy kierowcy sa niebezpieczni.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
WhiteArmy00 jakbyś się im postawił to juz byś nie miał kłopotu. Dostałbyś pare razy któryś z nich może też i następnym razem już byście byli na "cześć" i miałbyś spokój..ja tak zawsze miałem..
- galesia_rudeboys
- Świeżak
Ja w zeszłe wakacje miałem taką sytuacje, ze koles wjeżdżając na swoją posesje zajechał mi drogę. Toczył się 30-35km/h nagle skręcił (bez zasygnalizowania), Ja jechałem z kolegą 55-60km/h, ledwo wyhamowałem (miałem do dyspozycji tylko tylni hamulec bo mi płyn z przedniej tarczy wyciekł) zatrzymałem się tuz przed autem.
Oczywiście idę do kolesia z kolegami zaczynamy go opierdalac, a on nam mówi ze nas widział i ze zrobił to specjalnie i zaczyna mi mówic jak to my niebezpiecznie jeździmy itd.
P.S- tego samego dnia o godz 23:00 spaliłem gume na jego podjeździe

Oczywiście idę do kolesia z kolegami zaczynamy go opierdalac, a on nam mówi ze nas widział i ze zrobił to specjalnie i zaczyna mi mówic jak to my niebezpiecznie jeździmy itd.

P.S- tego samego dnia o godz 23:00 spaliłem gume na jego podjeździe

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
pawlak200192 napisał(a):Ja w zeszłe wakacje miałem taką sytuacje, ze koles wjeżdżając na swoją posesje zajechał mi drogę. Toczył się 30-35km/h nagle skręcił (bez zasygnalizowania), Ja jechałem z kolegą 55-60km/h, ledwo wyhamowałem (miałem do dyspozycji tylko tylni hamulec bo mi płyn z przedniej tarczy wyciekł) zatrzymałem się tuz przed autem.
Oczywiście idę do kolesia z kolegami zaczynamy go opierdalac, a on nam mówi ze nas widział i ze zrobił to specjalnie i zaczyna mi mówic jak to my niebezpiecznie jeździmy itd.![]()
P.S- tego samego dnia o godz 23:00 spaliłem gume na jego podjeździe![]()
![]()
![]()
To podziwiam Twoj spokoj - ja jestem spokojny ale jak by mi jakis debil powiedzial ze zajechal mi droge specjalnie to bym mu specjalnie zlamal nos i dodal ze to rowniez zrobilem specjalnie

BMW 328 0-160 16s masakra
.
Na wiosne: m3
;'
jednoslad ;p

Na wiosne: m3

jednoslad ;p
- timm
- Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
pawlak200192 napisał(a):Ja w zeszłe wakacje miałem taką sytuacje, ze koles wjeżdżając na swoją posesje zajechał mi drogę. Toczył się 30-35km/h nagle skręcił (bez zasygnalizowania), Ja jechałem z kolegą 55-60km/h, ledwo wyhamowałem (miałem do dyspozycji tylko tylni hamulec bo mi płyn z przedniej tarczy wyciekł) zatrzymałem się tuz przed autem.
Oczywiście idę do kolesia z kolegami zaczynamy go opierdalac, a on nam mówi ze nas widział i ze zrobił to specjalnie i zaczyna mi mówic jak to my niebezpiecznie jeździmy itd.![]()
STARY!! RESPECT, cierpliwosc to Boska cecha.. samo przeczytanie tego posta wprawia mnie o ... nie no, ten koles nie mial by zycia u mnie, za takie cos, bo jak by przeprosil to bym trzymal zlosc w sobie, ale jak tak by powiedzial to bym go skasowal.. PRZESADA
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Ja sie wolałem sie nie odgryzac od razu bo koles jest z mojej miejscowosci
zobaczymy moze kiedys zaparkuje auto kolo jakiegos marketu i ja tam bede
nalepszy był widok tego kolesia na kolanach ze szczotką
P.S. chciałem mu kartofla wsadzic do tłumika ale schował auto

nalepszy był widok tego kolesia na kolanach ze szczotką

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
moim zdaniem samochodowcy nie moga wybaczyc nam osiagow i tego z jaka latwoscia jednosladowe bestie zjadaja ich na sniadanko
a tak serio- jak juz ktos wyzej pisal- nie ma sensu pchac sie pod kola- bo mozna juz nie wrocic
najlepiej wyprzedzic z wiekszym dystansem i niech wÄ…cha spaliny!
albo probuje dojsc:)
ps zgadzam sie z opinia wyzej ze klotnie i wzajemne bluzgi do niczego dobrego nie prowadza a tylko przesuwaja rozwiazanie problemu w czasie
pozdro
a tak serio- jak juz ktos wyzej pisal- nie ma sensu pchac sie pod kola- bo mozna juz nie wrocic
najlepiej wyprzedzic z wiekszym dystansem i niech wÄ…cha spaliny!
albo probuje dojsc:)
ps zgadzam sie z opinia wyzej ze klotnie i wzajemne bluzgi do niczego dobrego nie prowadza a tylko przesuwaja rozwiazanie problemu w czasie
pozdro
MOTO-POWER
Poczuj tÄ… moc
Poczuj tÄ… moc
-
szybki99 - Świeżak
pawlak200192 napisał(a):
Genialne!
Ja nic nie robię bo to zbyt naturalne sytuacje na drogach żeby czymś takim się przejmować, czy tłumaczyć że źle zrobili, bo ileż można, ale na totalnych debili to z kartoflem zajebista sprawa, a niech się męczy i szuka co się zepsuło.
Jedynie jak dojeżdżam do jakiegoś samochodu a tu nagle żyłka rajdowcy mu się włącza, to chwilę jadę za nim żeby pomyślał sobie jaki zajebistym jest kierowcą, że jeździ tak super, że go motocykl nie wyprzedza, a jego auto jest super szybkie a potem się powoli z nim zrównuję chwilę jadę obok, dwa w dół i zostaje daleko chen w tyle.
-
spiwor - Świeżak
W 90% jeżdzę w grupie kilkunastu motocykli, drecha w bmce wyciąga sie z auta i klepie miche, 10 % jak jeżdzę sam to czasem pukam klamą w okno zadziornego katamaraniarza.......udaje że nie widzi. Ząb za ząb....nie dajmy sobą pomiatać, bo zepchną nas do rowu.
- Guru
- Świeżak
Sukinsyny w kalibrach szpanuja pseudo sportowymi autami z spoilerami zrobionymi z plastiku. Jak jade skuterem albo inna 50 to zawsze jakis typ przy wyprzedzaniu albo za mna coś cwiczy. Za to jak wezme 125 (niepozornie pierdzi) to sie nie jeden przeliczy:D 6 do setki i wącha biały dym zdziwiony, szkoda ze juz nie widze jak buraka strzela w tej kalibrze.
- venango3
- Świeżak
Najdziwniejsz jest to ze taki katmaraniarz jak idzie na moto targi lub przechodzi obo szpeja zaparkowanego na chodniku to sie slinii, obciera, i ma erekcje, a jak wsiada do auta i widzi motocyliste jadacego obok lub co gorsza wyprzedzajecego go (szczegolnie w korku) to go wkorw lapie. To dopiero dziwota!!!!
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
venango3 napisał(a):Sukinsyny w kalibrach szpanuja pseudo sportowymi autami z spoilerami zrobionymi z plastiku. Jak jade skuterem albo inna 50 to zawsze jakis typ przy wyprzedzaniu albo za mna coś cwiczy. Za to jak wezme 125 (niepozornie pierdzi) to sie nie jeden przeliczy:D 6 do setki i wącha biały dym zdziwiony, szkoda ze juz nie widze jak buraka strzela w tej kalibrze.
http://www.youtube.com/watch?v=gdpMuO66EP8

na światłach z dełu przegrała ..

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Niektórych puszkarzy wkurza nawet to, że w korkach motocykle nei muszą stać i ich mijają. A z kolei inni jeszcze się "rozjadą", jak widzą, że sie nie zmieści jakiś moto. Dlatego po prostu lepiej ćwiczyć cierpliwość .
- Zed'sDeadBaby
- Świeżak
Kaja napisał(a):venango3 napisał(a):Sukinsyny w kalibrach szpanuja pseudo sportowymi autami z spoilerami zrobionymi z plastiku. Jak jade skuterem albo inna 50 to zawsze jakis typ przy wyprzedzaniu albo za mna coś cwiczy. Za to jak wezme 125 (niepozornie pierdzi) to sie nie jeden przeliczy:D 6 do setki i wącha biały dym zdziwiony, szkoda ze juz nie widze jak buraka strzela w tej kalibrze.
http://www.youtube.com/watch?v=gdpMuO66EP8
![]()
na światłach z dełu przegrała ..
Heheheh Kaja, to samo chciałem dać po przeczytaniu jego postu

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Kalibra - prawie jak BMW.
Podobni ludzie zwykle jeżdżą tymi samochodami :/ Namiastka sportowej 'fury' - nie można generalizować, ale jak widzę kilku panów w dresach przy swoich 20 - letnich rdzewiejących, rozlatujących się 'berykach' to na śmiech mnie zbiera
Podobni ludzie zwykle jeżdżą tymi samochodami :/ Namiastka sportowej 'fury' - nie można generalizować, ale jak widzę kilku panów w dresach przy swoich 20 - letnich rdzewiejących, rozlatujących się 'berykach' to na śmiech mnie zbiera

Bezmyślność zabija... innych.
Kawasaki ER-6F 2010 ->
Kawasaki ER-6F 2010 ->
-
kamp - Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości