pojemność a moc na starcie
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
I później bedzie znowu nagonka na motocyklistów bo szleją po drogach i nie daj Boże się zabijają .
GSX-R 750 95r
- piotrek7714
- Świeżak
Chętnie bym zobaczył taki wyścig, tylko do Warszawy trochę daleko...
A jeśli chodzi o start spod świateł to V-ką którą miałem wcale nie było tak łatwo bo przy bardzo niskich obrotach motocykl zaczynał unosić przednie koło. Nie wiem jak by się zachowywał przy normalnych zębatkach - miałem -1 z przodu i +1 lub +2 z tyłu.
A jeśli chodzi o start spod świateł to V-ką którą miałem wcale nie było tak łatwo bo przy bardzo niskich obrotach motocykl zaczynał unosić przednie koło. Nie wiem jak by się zachowywał przy normalnych zębatkach - miałem -1 z przodu i +1 lub +2 z tyłu.
Honda Hornet-->Aprilia RSV 1000-->GSXR 1000 K3
- Woda765
- Świeżak
Ja nie chce sie sprzeczać, ale chyba nikt nie wspomnial o różnicy w Wadze
. To po pierwsze. Ciezkim motocyklem latwiej wystartowac bez podnoszenia kola potem zaczynaja sie schody i od kiedy porównuje sie turystyki z supersportami? Miałem na światłach spotkanie z dużym intruderem. Obydwoje bylismy z pasazerami. Zgadnijcie kto wystartował pierwszy.
Ma w chałupie 3 supersporty z lat 03-04. 636 03 gsxr 750 04 i CBR 1000RR 04 (najslabszy 1000 z tych lat).
Do żadnego z tych motocykli Z750 nie ma podejscia. A jak odkreciłem CBR to kumpel z tylu nie widzial co sie dzieje. Myslal ze stal w miejscu.
Jezdzilem GTR 1400 myslalem ze bedzie leciec jak ta lala a tu lipa, ze tak powiem szału pał nie ma. No ale tam chyba z 300kg?
P.S. co za sens zapieprzac od swiatlel do swiatel. Proponuje za rok ustawke na torze radom polatam. 5h fun i tydzien boli wszystko od stop do głow
. POLECAM.

Ma w chałupie 3 supersporty z lat 03-04. 636 03 gsxr 750 04 i CBR 1000RR 04 (najslabszy 1000 z tych lat).
Do żadnego z tych motocykli Z750 nie ma podejscia. A jak odkreciłem CBR to kumpel z tylu nie widzial co sie dzieje. Myslal ze stal w miejscu.
Jezdzilem GTR 1400 myslalem ze bedzie leciec jak ta lala a tu lipa, ze tak powiem szału pał nie ma. No ale tam chyba z 300kg?
P.S. co za sens zapieprzac od swiatlel do swiatel. Proponuje za rok ustawke na torze radom polatam. 5h fun i tydzien boli wszystko od stop do głow

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
panowie, zrobiliscie ze zwyklego sprawdzianu(startu ze swiatel na 200-400m) wyscig ekstremalny.przeciez nikt by sie nie umawial po pierwsze w godzinach szczytu,po drugie na jednopasmowce ze skrzyzowaniami i wyjazdami z parkingow co 50metrow. albo chcecie sie dowiedziec co jest szybsze albo dalej bedziemy teoryzowac jak docent i masztalski.
ja obstawiam pierwsze sto metrow dla gutka a potem sportowa 600 go lyknie.
zdzwaniamy sie jakos czy nie?
ja obstawiam pierwsze sto metrow dla gutka a potem sportowa 600 go lyknie.
zdzwaniamy sie jakos czy nie?
- fz6
- Świeżak
Panowie, nie ma co się spinać
możemy umówić się w przyszłym sezonie na jakąś wspólną jazdę po Warszawie czy okolicach, będzie okazja sprawdzić się na prostej - to dobrze. A nie, to po prostu pośmigamy trochę razem, też chyba fajnie?

- lukaszl
- Świeżak
MrWood napisaÅ‚(a):Co do tematu: objechaÅ‚em ostatnio skuterem z tesco 2 hajki, odkrÄ™ciÅ‚em do oporu na Å›wiatÅ‚ach, aż mi garczek Tornado chciaÅ‚o z gÅ‚owy zerwać! Niestety pod koniec prostej z podporzÄ…dkowanej wyjechaÅ‚a mi babaOd razu hamowanie awaryjne na maxa…. nie wiem ile miaÅ‚em na budziku, ale jakbym nie zastosowaÅ‚ miÄ™dzygazu to byÅ‚o by ze mna krucho
![]()
Skuter z Tesco? Międzygaz? WTF? To tam nie ma bezstopniówki?
-
Atlantis - Świeżak
sebek o wadze bylo wspominane,a co do toru to tam dochodza jeszcze umiejetnosci kierowcy.
mr.wood co do twojej wypowiedzi to wlasnie dlatego zaproponowalem praktyke a nie pier.olenie o szopenie jak bethoven jest na scenie. ale widze,ze jak trzeba wyjsc z netu do reala to juz kazdy nie jest pewien swego.
co do propozycji wspolnego posmignia jestem za a nawet przeciw.
mr.wood co do twojej wypowiedzi to wlasnie dlatego zaproponowalem praktyke a nie pier.olenie o szopenie jak bethoven jest na scenie. ale widze,ze jak trzeba wyjsc z netu do reala to juz kazdy nie jest pewien swego.
co do propozycji wspolnego posmignia jestem za a nawet przeciw.
- fz6
- Świeżak
siema wszystkim.Wtrace swoje 5 groszy w temacie
Ostatnio smigalem swoim B12N razem z kolega na zzr600 (wersja USA niby 120 km)
Starty od 0 do 220 bylem pierwszy pozniej wciagal mnie nosem
i na 5 przejazdow za kazdym razem to samo.
Przy 150 odwijamy na ostatnim biegu (ja 5 on 6) i znowu do 200 minimalnie z przodu pozniej mnie wciaga
tak samo od 120 na 3 biegu ja i on.
poboczne sprawy jakie maja pewnie wplyw to regulacja mojego bandziora (elastycznosc) to raz i umiejetnosci kierowcy zzr (start od 0).
Zapraszam na dziki zachod do polatania na starym lotnisku warunki full bezpieczne czysty pas jakies 4km prostej
Pozdro :vroom:
Ostatnio smigalem swoim B12N razem z kolega na zzr600 (wersja USA niby 120 km)
Starty od 0 do 220 bylem pierwszy pozniej wciagal mnie nosem
i na 5 przejazdow za kazdym razem to samo.
Przy 150 odwijamy na ostatnim biegu (ja 5 on 6) i znowu do 200 minimalnie z przodu pozniej mnie wciaga
tak samo od 120 na 3 biegu ja i on.
poboczne sprawy jakie maja pewnie wplyw to regulacja mojego bandziora (elastycznosc) to raz i umiejetnosci kierowcy zzr (start od 0).
Zapraszam na dziki zachod do polatania na starym lotnisku warunki full bezpieczne czysty pas jakies 4km prostej
Pozdro :vroom:
- logicsys
- Świeżak