Kupno Hayabusy -za i przeciw.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kupno Hayabusy -za i przeciw.
Zamierzam kupić motocykl Hayabusa, czy możecie mi napisać czego mogę się spodziewać podczas urzytkowania go, to znaczy co się często psuje, czego należy pilnować itd...
- pudel_owca
- Świeżak
Nalezy sie pilnowac!
A pozniej oleju i plynow.
A pozniej oleju i plynow.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Ja myślę, ze Hayabusa jest bardzo dobrym motocyklem do turystyki, aczkolwiek należy pamiętać że to jest taki potwór na kółkach. Więc jeśli tylko uważasz, że Twoje umiejętności są na tyle wystarczające, aby ujarzmić tą bestyjkę to na pewno "zapas mocy" Cię zaskoczy heh.
-
gelo007 - Administrator
Tak motoman .... slusznie .
Buahahahah ....
Buahahahah ....
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
hmm... pasuje mi do tego motocykla jedna anegdota
Zatrzymuje policjant kierowce Hayabusy a kierowca na to:
- Czyzbym za szybko jechal?
- Nie za nisko pan lecial...
Zatrzymuje policjant kierowce Hayabusy a kierowca na to:
- Czyzbym za szybko jechal?
- Nie za nisko pan lecial...
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Dla mnie hayabusa to motocykl dla jakichs fanatykow tego modelu. Uroda specyficzna, gabaryty i waga również, to jest jak z laskami, niby ładna ale specyficzna - nie kazdemu moze sie podobac
Ponoć leci te 320 - 330, czyli "góruje" nad lytrami ale tak naprawde kogo to obchodzi, moment obrotowy ma większy co wynika z pojemnosci co znaczy ze grubsze ryby mogą tym jezdzic bez wiekszej utraty osiagow
ale we 2 osoby załadowany dobrze musi iść
chociaz jeszcze nie widzialem tak turystycznie przygotowanej hajki
Po mieście to pewnie z 2x gorzej sie tym jezdzi niz typowym scigaczem, no i trzeba jeszcze dodać ze srednie spalanie w miescie to 18L / 100km
także bak 21 litrów = 100km i zapala sie rezerwa i gonisz po wachowskiego
Ci co mają zachwalają, reszta wg własnych gustów, móje zdanie chyba wiadomo jakie jest
pozdro 

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Myśle,że przesadziłeś z tym spalaniem w miescie w moim przypadku tO 17 litrów
,a co do reszty w zupełności masz racje.Jest specyficzna duża i bardzo wygodna na długie trasy.. Polecam hajke

- Gryzzaczek
- Świeżak
Zauważyłem, że Hayabusą najbardziej podniecają się nie jeżdżący motocyklami xP Tak przynajmniej zauważyłem u znajomych. Mi sie nie podoba. Dziwne jakieś takie kształty i wogóle.
- Zed'sDeadBaby
- Świeżak
hayabusa to krążownik
musisz uważac na siebie! na bestie! na katamaraniarzy! na laski
no i na reke by wiedziała kiedy ma odkecic gaz a kiedy nie! powodzenia P.S. dobry sprzet do turystyki, dobra predkosc przelotowa i elastycznosc 

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
Jak dla mnie to hayka to raczej moto do lansu, bo szczerze mówiąc to mało ma wspólnego z turystyką. Nie wiem po co 190 KM do turystyki
Lans, lans i jeszcze raz lans. Chyba, że na 1/4 MILI to tak 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
przestan co ty wygadujesz,rownie dobrze twoj Romet to Lans, lans i jeszcze raz lans.
boze widzisz a nie grzmisz
haja to scigacz ktory ma duzo cech turystyka przede wszystkim wygoda i elastycznosc,nigdy nie jechalem busa (ale mialem okazje ja obmacac
)rozmawialem z kolesiem ktory kiedys ja mial i zachwalal sobie bardzo "potwornie szybki i wygodny motor"
haja to scigacz ktory ma duzo cech turystyka przede wszystkim wygoda i elastycznosc,nigdy nie jechalem busa (ale mialem okazje ja obmacac

- falken86
- Świeżak
falken86 napisał(a):przestan co ty wygadujesz,rownie dobrze twoj Romet to Lans, lans i jeszcze raz lans.
haja to scigacz ktory ma duzo cech turystyka przede wszystkim wygoda i elastycznosc,nigdy nie jechalem busa (ale mialem okazje ja obmacac)rozmawialem z kolesiem ktory kiedys ja mial i zachwalal sobie bardzo "potwornie szybki i wygodny motor"
Hayabusa nie jest scigaczem. Bardzo dobrze bylo to widac jak bylem na torze w Poznaniu na dniach otwartych Suzuki. Na prostej a i owszem, ale zeby zlozyc sie taka krowa w zakret? Haya jest dobra na niemieckie autostrady bez limitow a nie do pokonywania winkli.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości