Kupno Hayabusy -za i przeciw.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
lmpk napisał(a):haja miszcz prostej. wszystko
Dokladnie tak. A Hayka to nie ścigacz.... tylko "Turystyk" z zacięciem sporta. Zobacz w Stanach jakimi sie bujają. Full polerka, w dresach, adikach itd...

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
falken86, widział Ty kiedy ściga? a hayabuse? haya to scigacz- chyba w Twoim urojonym świecie, nie chce nikogo obrażać ale z pierdyliona wzgledów ścigaczem ona nigdy nie była, nie jest i nie będzie.
ps. mi siÄ™ tam podoba, prawie tak jak zx12r
ps. mi siÄ™ tam podoba, prawie tak jak zx12r

juz niedługo, coraz bliżej 

- beesek
- Świeżak
Olej Hajke, bierz Hondę 1100 xx Blackbird będziesz dużo dużo dużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużodużobardzie zadowolony moim zdaniem to lepszy motor a do turystyki wprost stworzny
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
zastanawiam się czy dla mamy tego nie kupić, będzie miała czym do pracy dojeżdżać, bo taki skuterek to by się szybko znudził a chajabuza może wystarczy na troche dłużej.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
moze i nie jestem tak oblatany w scigaczach,sam mam crossa yz250tke,co do scigaczy to jechalem raz gsx-r600,buse widzialem na zywo siedzialem na niej ale nie odwazylem sie przejechac...chyba rozumiecie dlaczego
nie uwazam sie za jakiegos zajebistego kierowce ...chcialbym jeszcze troche pozyc
dziwi mnie tylko taki wasz upor,zboczyliscie z tematu chlopak chcial poznac nasze opinie a wy go tak zniechecacie do tego fajnego moto,nie podoba wam sie okej,zalozcie osobny temat pt:Hayabusa- blleeee i tam sobie pouzywacie
pozdro

dziwi mnie tylko taki wasz upor,zboczyliscie z tematu chlopak chcial poznac nasze opinie a wy go tak zniechecacie do tego fajnego moto,nie podoba wam sie okej,zalozcie osobny temat pt:Hayabusa- blleeee i tam sobie pouzywacie
pozdro

- falken86
- Świeżak
falken86 napisał(a):Haya nie jest scigaczem...no to mnie rozbawiles a czym ona jest?crossem? ...glupoty gadasz ze az glowa boli
i co jeszcze napiszesz na jej temat ?? bo widze ze jestes oblatany tak jakgdybys nia jezdzil od urodzenia
Nie jezdzilem Hayabusa.. ale radze przeczytac jeszcze raz moj poprzedni post ze zrozumieniem.
Haya to turystyk, choc w sumie nie widzialem ani jednego egzemplarza z kuframi

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
falken86 napisał(a):moze i nie jestem tak oblatany w scigaczach,sam mam crossa yz250tke,co do scigaczy to jechalem raz gsx-r600,buse widzialem na zywo siedzialem na niej ale nie odwazylem sie przejechac...chyba rozumiecie dlaczegonie uwazam sie za jakiegos zajebistego kierowce ...chcialbym jeszcze troche pozyc
![]()
pozdro
A mowiac "bleee ... " na temat hajki to co ? nie wyrazamy swojej opini na temat tego motoru ?
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
jak najbardziej,w sposob negatywny...chlopak chcial uslyszec jakies konkrety a nie teksty typu Haya-bllee,albo Haya to nie scigacz..i inne smierdy pierdy to nie sa konkretne informacje tylko jakis syf
wg.mnie powinien kupic ta hayabuse i nie patrzec na wasze beznadziejne komentarze bo to na prawde swietny motocykl
wg.mnie powinien kupic ta hayabuse i nie patrzec na wasze beznadziejne komentarze bo to na prawde swietny motocykl

- falken86
- Świeżak
falken86 napisał(a):jak najbardziej,w sposob negatywny...
Widać niektórzy mają negatywną opinię.

To w końcu ścigacz, czy nie ścigacz, bo jakoś nikt nigdy się nim nie ścigał?
A co to w ogóle jest ścigacz.
I do czego ten motocykl jest przeznaczony? Bo ani do turystyki się za bardzo nie nadaje, ani też do wyścigów.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
falken86 napisał(a):jak najbardziej,w sposob negatywny...chlopak chcial uslyszec jakies konkrety a nie teksty typu Haya-bllee,albo Haya to nie scigacz..i inne smierdy pierdy to nie sa konkretne informacje tylko jakis syf
to ze Haya nie jest scigaczem napisalem jedynie ze wzgledu na to, zeby Cie poprawic. Ale oczywiscie tylko Twoja opinia jest sluszna.. niech tak zostanie.
Nie ma to jak KONKRETY w stylu "no raz zmacalalem Hayabuse, ale nie jechalem. Swietne moto!" zastanow sie..
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości