[skutery] Yamaha Neos - solidny i tani skuter
lepiej nic nie pisz mangus stlatio ma 5 km i jest chińskiKomentatorzy napisał(a):Magnus solatio jest lepszy niz jakas tam jamacha ktora wyglada jak z lat 60 ja mam 5 kon a ni ejakies tam 2 moja motrynka ma miecej hahahaha<br><hr>Mazalin<br>
po 10 latach jak yamaha będzie złom a yamaha będzie miała nie wyjechany silnik i nie poczaskane plastiki!!!<br><hr>piotr909
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
masz racje to debil<br><hr>piotr909Komentatorzy napisał(a):Magnus solatio jest lepszy niz jakas tam jamacha ktora wyglada jak z lat 60 ja mam 5 kon a ni ejakies tam 2 moja motrynka ma miecej hahahaha<br><hr>Mazalin<br>Komentatorzy napisał(a):2 kw to nie 2 km do przedszkola naucz sie czytac poza tym za 150 zł mozna zrobic 6,5 km wiec poczytaj troche nim cos napiszesz d.......<br><hr>aprilia fact<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapraszam na Forum Yamaha Neos / MBK Ovetto <a href="http://neos.jud.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://neos.jud.pl</a><br><hr>JERONIMO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam neosa i jestem bardzo zadowolony jest on bez blokad jego v-max to 80 km/h tyle ze pali mi 2,9l więc to prawie 3l <br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja do swojego wlewam 2t simisintetic i jest super nawet nie kopci polecam <br><hr>radzioKomentatorzy napisał(a):czy ktos moze mi doradzic jaki olej wlewac bo kupilem niedawno yamahe z 2002r. dzieki!!!<br><hr>pozdrawiam<br>Komentatorzy napisał(a):ja do swojego neosa wlewam olej syntetycny do pil motorowych stil poniewaz pracuja one w ekstremalnych warunkach a sa tansze -32 pln <br><hr>roman<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Yamaha nie jest chiniolem, to jest japoniec :]<br><hr>GregKomentatorzy napisał(a):mam okazje kupić Yamahae neo,s za 1500zł na liczniku 8000tyś
nie wiem czy kupić bo nie chce chinola<br><hr>piotr909<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam własnie od niedawna sprawilem sobie yamahe neos 2T skuter po 500 km zostal odblokowany w serwisie yamahy powiem wam ze skuter przejechany ma 900 km i sprawuje sie idealnie jezdze na oleju castrol actevo x-tra scooter 2t. jestem naprawde zadowolony wczesniej mialem zipp quantum ale to nie ma co porownywac to jest inny swiat!!! a bym zapomial ze v-max na prostej wynosi bez problemu 75 km. polecam kazdemu neosa. przesyłam linka do obejrzenia zdjecia skutera. pozdrawiam.
http://img3.imageshack.us/content_round ... ia=mupload
http://img3.imageshack.us/content_round ... ia=mupload
- marcinplock
- Świeżak
Witam mam yamahe neo's z 2008 r. jesli ktos wie jak zdjac reszte blokad z niego oprucz wariatora bo juz to zrobilem to napiszcie mi prosze dzieki z gory i pzdr
<br><hr>hadzaj2

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiem jak zdjąć blokade z wariatora i gdzie się znajduje<br><hr>kozakKomentatorzy napisał(a):Witam mam yamahe neo's z 2008 r. jesli ktos wie jak zdjac reszte blokad z niego oprucz wariatora bo juz to zrobilem to napiszcie mi prosze dzieki z gory i pzdr<br><hr>hadzaj2<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam! Mam neosa z 1997r. mam go już około roku. Jestem zadowolony idzie mi około 75km/h. Mam pewien problem otóż ostatnio dolałem oleju: pół syntetyk do dwusuwów. Teraz gdy go odpale i dam ssanie to gaśnie. Proszę o pomoc z góry dzięki<br><hr>adrianpl97xdKomentatorzy napisał(a):Fajny skuterek, od razu widac ze to nie chinskie badziewie<br><hr>Tony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, jestem właścicielem yamaszki neos '08 i ogólnie jestem zadowolony. po odblokowaniu (nie do końca ) leci mi jakieś 75 kmh. Oczywiscie polecam wszystkim którzy chcą zacząć swoją przygodę z motoryzacją. jest mało awaryjny (raz zaczęła mi przeciekać podstawa gaźnika (plastikowa))
ale ogólnie fajny skuterek<br><hr>tomekgggg

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam a powiedz mi gdzie miales przy niej blokady bo ja mam ten sam skuterek i z wariatora zdjalem i z tlumika a gdzie jeszcze sa?? z gory wielkie dziekiKomentatorzy napisał(a):Witam, jestem właścicielem yamaszki neos '08 i ogólnie jestem zadowolony. po odblokowaniu (nie do końca ) leci mi jakieś 75 kmh. Oczywiscie polecam wszystkim którzy chcą zacząć swoją przygodę z motoryzacją. jest mało awaryjny (raz zaczęła mi przeciekać podstawa gaźnika (plastikowa))ale ogólnie fajny skuterek<br><hr>tomekgggg<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po co testujecie zablokowane skutery ? Komu to przydatne ? Przecież nikt praktycznie nie jeździ na zablokowanym, a ludzie chcą wiedzieć co dany skuter naprawdę potrafi. Bez sensu...<br><hr>Piotrek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sory ze tak długo mnie nie było na forum ale wracajac do pytania z tego co wiem zostały zdjete blokaty na gaźniku i wariatorze. z tego co wiem blokowany jest też moduł (nie radze z tym próbować) i tłumik<br><hr>tomekgggKomentatorzy napisał(a):Witam, jestem właścicielem yamaszki neos '08 i ogólnie jestem zadowolony. po odblokowaniu (nie do końca ) leci mi jakieś 75 kmh. Oczywiscie polecam wszystkim którzy chcą zacząć swoją przygodę z motoryzacją. jest mało awaryjny (raz zaczęła mi przeciekać podstawa gaźnika (plastikowa))ale ogólnie fajny skuterek<br><hr>tomekgggg<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam a powiedz mi gdzie miales przy niej blokady bo ja mam ten sam skuterek i z wariatora zdjalem i z tlumika a gdzie jeszcze sa?? z gory wielkie dzieki<br><hr>hadzaj<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
modół mozna bez problemu wymienić na taki z allegro za 15 zł tłumik nie każdy ma blokade ...ale warto rosciać i rozbebeszyć i wepchnąć jakąś wate do tłumików...wario wymienić . sprzegło. pasek ,gaznik cylek,głowica,modół,tłumikiskrownik na sportowy bo sie moze zwykły6 na trasie spalić. mam w swoim cylek 80cc narrKU I 110 LECI MOGE nawet puścić filmik ..jak nie wieżyxie<br><hr>sakurajamaKomentatorzy napisał(a):Witam, jestem właścicielem yamaszki neos '08 i ogólnie jestem zadowolony. po odblokowaniu (nie do końca ) leci mi jakieś 75 kmh. Oczywiscie polecam wszystkim którzy chcą zacząć swoją przygodę z motoryzacją. jest mało awaryjny (raz zaczęła mi przeciekać podstawa gaźnika (plastikowa))ale ogólnie fajny skuterek<br><hr>tomekgggg<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam a powiedz mi gdzie miales przy niej blokady bo ja mam ten sam skuterek i z wariatora zdjalem i z tlumika a gdzie jeszcze sa?? z gory wielkie dzieki<br><hr>hadzaj<br>
Komentatorzy napisał(a):sory ze tak długo mnie nie było na forum ale wracajac do pytania z tego co wiem zostały zdjete blokaty na gaźniku i wariatorze. z tego co wiem blokowany jest też moduł (nie radze z tym próbować) i tłumik<br><hr>tomekggg<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Neos jest zablokowany w paru miejscach.
1.Moduł cdi
2.Wariator
3.Można sobie powiększyć pojemność np. zakładając cylinder 70
4.Króciec -Oryginalny króciec ma bardzo cienki przelot mieszanki paliwa z powietrzem. To najbardziej muli skuter.
W potrzebie pomocy piszcie na email: tszynol@wp.pl
Wozić się chce każda lacha, bo te moto to Yamaha<br><hr>Tobiasz
1.Moduł cdi
2.Wariator
3.Można sobie powiększyć pojemność np. zakładając cylinder 70
4.Króciec -Oryginalny króciec ma bardzo cienki przelot mieszanki paliwa z powietrzem. To najbardziej muli skuter.
W potrzebie pomocy piszcie na email: tszynol@wp.pl
Wozić się chce każda lacha, bo te moto to Yamaha<br><hr>Tobiasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości