[skutery] Yamaha Neos - solidny i tani skuter
jak otworzysz kufer to powinna być na siedzeniu biała karteczka z 2 kropkami białą i czarną <br><hr>daroKomentatorzy napisał(a):gdzie znajduje się numer lakieru yamahy neo's ?<br><hr>julia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzięki wielkie : )<br><hr>juliaKomentatorzy napisał(a):gdzie znajduje się numer lakieru yamahy neo's ?<br><hr>julia<br>Komentatorzy napisał(a):jak otworzysz kufer to powinna być na siedzeniu biała karteczka z 2 kropkami białą i czarną <br><hr>daro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam Yamahe neo's od początku sierpnia 2011, ogólnie bardzo fajny skuter, nie narzekam, ale na początku blokada na kierownice mi działała, a teraz mi nie działa i nie wiem czemu ; / robię wszystko zgodnie z instrukcją i wgl. i po prostu nie chce mi tak jakby ' przeskoczyć ' kluczyk na blokadę, mimo tego, że przekręcam również kierownicę do oporu w lewo -.-' ktoś mi powie czemu ? <br><hr>julia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam tak samo tez nie wiem czemu. Na początku działało a teraz nie<br><hr>MichalKomentatorzy napisał(a):mam Yamahe neo's od początku sierpnia 2011, ogólnie bardzo fajny skuter, nie narzekam, ale na początku blokada na kierownice mi działała, a teraz mi nie działa i nie wiem czemu ; / robię wszystko zgodnie z instrukcją i wgl. i po prostu nie chce mi tak jakby ' przeskoczyć ' kluczyk na blokadę, mimo tego, że przekręcam również kierownicę do oporu w lewo -.-' ktoś mi powie czemu ? <br><hr>julia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mój brat już mi to zrobił, że blokada działa..Komentatorzy napisał(a):mam Yamahe neo's od początku sierpnia 2011, ogólnie bardzo fajny skuter, nie narzekam, ale na początku blokada na kierownice mi działała, a teraz mi nie działa i nie wiem czemu ; / robię wszystko zgodnie z instrukcją i wgl. i po prostu nie chce mi tak jakby ' przeskoczyć ' kluczyk na blokadę, mimo tego, że przekręcam również kierownicę do oporu w lewo -.-' ktoś mi powie czemu ? <br><hr>julia<br>Komentatorzy napisał(a):mam tak samo tez nie wiem czemu. Na początku działało a teraz nie<br><hr>Michal<br>
i ten 'wielki problem' to to, że po prostu tym plastikowym kółkiem otaczającym miejsce na kluczyk trzeba nim tak jakby pokręcić, bo czasami to się może samo przekręcić tak, że blokada nie będzie działać. spróbuj przekręcić to w jedną stronę i wtedy zobaczyć czy blokada działa, a jeśli to nie zadziała to przekręć to w drugą stronę i znowu spróbuj. a jak to nic nie zmieni, to ja sama nie wiem, ale u mnie to zadziałało.<br><hr>julia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapraszam na Forum Yamaha Neos / MBK Ovetto ww.neos.jud.pl<br><hr>ForumneosKomentatorzy napisał(a):mam Yamahe neo's od początku sierpnia 2011, ogólnie bardzo fajny skuter, nie narzekam, ale na początku blokada na kierownice mi działała, a teraz mi nie działa i nie wiem czemu ; / robię wszystko zgodnie z instrukcją i wgl. i po prostu nie chce mi tak jakby ' przeskoczyć ' kluczyk na blokadę, mimo tego, że przekręcam również kierownicę do oporu w lewo -.-' ktoś mi powie czemu ? <br><hr>julia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Haha 4 litry po przeróbkach ty masz downa czy jak jak byś pisał ze 8 to się zgodzęKomentatorzy napisał(a):Też mam neosa o leci Mi 110 po przerobkach i pali Mi 4l<br><hr>18nastka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widzewwaldi@gmail.com podeslij mi koles ten filmik jak mozesz co leci co 110 i napisz co zrobiles zeby taka szybkosc osiagnac jakie czesci kupiles itd pzdr <br><hr>waldiKomentatorzy napisał(a):Witam, jestem właścicielem yamaszki neos '08 i ogólnie jestem zadowolony. po odblokowaniu (nie do końca ) leci mi jakieś 75 kmh. Oczywiscie polecam wszystkim którzy chcą zacząć swoją przygodę z motoryzacją. jest mało awaryjny (raz zaczęła mi przeciekać podstawa gaźnika (plastikowa))ale ogólnie fajny skuterek<br><hr>tomekgggg<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam a powiedz mi gdzie miales przy niej blokady bo ja mam ten sam skuterek i z wariatora zdjalem i z tlumika a gdzie jeszcze sa?? z gory wielkie dzieki<br><hr>hadzaj<br>
Komentatorzy napisał(a):sory ze tak długo mnie nie było na forum ale wracajac do pytania z tego co wiem zostały zdjete blokaty na gaźniku i wariatorze. z tego co wiem blokowany jest też moduł (nie radze z tym próbować) i tłumik<br><hr>tomekggg<br>Komentatorzy napisał(a):modół mozna bez problemu wymienić na taki z allegro za 15 zł tłumik nie każdy ma blokade ...ale warto rosciać i rozbebeszyć i wepchnąć jakąś wate do tłumików...wario wymienić . sprzegło. pasek ,gaznik cylek,głowica,modół,tłumikiskrownik na sportowy bo sie moze zwykły6 na trasie spalić. mam w swoim cylek 80cc narrKU I 110 LECI MOGE nawet puścić filmik ..jak nie wieżyxie<br><hr>sakurajama<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pelen odblok, sportowy tlumik, cylek 70<br><hr>SnajperoliniKomentatorzy napisał(a):Witam, jestem właścicielem yamaszki neos '08 i ogólnie jestem zadowolony. po odblokowaniu (nie do końca ) leci mi jakieś 75 kmh. Oczywiscie polecam wszystkim którzy chcą zacząć swoją przygodę z motoryzacją. jest mało awaryjny (raz zaczęła mi przeciekać podstawa gaźnika (plastikowa))ale ogólnie fajny skuterek<br><hr>tomekgggg<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam a powiedz mi gdzie miales przy niej blokady bo ja mam ten sam skuterek i z wariatora zdjalem i z tlumika a gdzie jeszcze sa?? z gory wielkie dzieki<br><hr>hadzaj<br>
Komentatorzy napisał(a):sory ze tak długo mnie nie było na forum ale wracajac do pytania z tego co wiem zostały zdjete blokaty na gaźniku i wariatorze. z tego co wiem blokowany jest też moduł (nie radze z tym próbować) i tłumik<br><hr>tomekggg<br>Komentatorzy napisał(a):modół mozna bez problemu wymienić na taki z allegro za 15 zł tłumik nie każdy ma blokade ...ale warto rosciać i rozbebeszyć i wepchnąć jakąś wate do tłumików...wario wymienić . sprzegło. pasek ,gaznik cylek,głowica,modół,tłumikiskrownik na sportowy bo sie moze zwykły6 na trasie spalić. mam w swoim cylek 80cc narrKU I 110 LECI MOGE nawet puścić filmik ..jak nie wieżyxie<br><hr>sakurajama<br>Komentatorzy napisał(a):widzewwaldi@gmail.com podeslij mi koles ten filmik jak mozesz co leci co 110 i napisz co zrobiles zeby taka szybkosc osiagnac jakie czesci kupiles itd pzdr <br><hr>waldi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda że forum jest niedostepne i nie można na nie wejść<br><hr>Yamaha Neos 50 2003Komentatorzy napisał(a):mam Yamahe neo's od początku sierpnia 2011, ogólnie bardzo fajny skuter, nie narzekam, ale na początku blokada na kierownice mi działała, a teraz mi nie działa i nie wiem czemu ; / robię wszystko zgodnie z instrukcją i wgl. i po prostu nie chce mi tak jakby ' przeskoczyć ' kluczyk na blokadę, mimo tego, że przekręcam również kierownicę do oporu w lewo -.-' ktoś mi powie czemu ? <br><hr>julia<br>Komentatorzy napisał(a):Zapraszam na Forum Yamaha Neos / MBK Ovetto ww.neos.jud.pl<br><hr>Forumneos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam Neosa od 12 lat
Przejechałem nim 58 tys. km, więc mogę o nim chętnym nieco opowiedzieć
<br><hr>Yamaha Neos 50 2003

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości