Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
no niestety my ci jej nie wyczarujemy
nową kupisz ale za swoją kase, i jedyna opcja to jakis rozbitek z niepogiętą cała rama. jak tak ci zalezy to szukaj za granicą 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- Damianooo1998
- Świeżak
motul transoil spokojnie wystarczy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Mozliwe ? http://moto.allegro.pl/honda-cr-80-po-m ... 56508.html
to z 250 wychodzi na to ze mozna w cha konia wycisnac
to z 250 wychodzi na to ze mozna w cha konia wycisnac
KX250F
-
wawzon - Bywalec
Witam ponownie.., mam pytanie. Otoz cieknie mi plyn chlodniczy z uszczelki pod glowica bo sie wysunela. I musze ja wymienic. Pytanie brzmi jaki rozmiar tej uszczelki mam w yamaszce dt 125R.
2) brakuje mi srubki w gazniku.... jak sie siedzi to od prawej strony... Gdzie moge dostac taka srubke...??
dzieki
2) brakuje mi srubki w gazniku.... jak sie siedzi to od prawej strony... Gdzie moge dostac taka srubke...??
dzieki
- kielbasa96
- Świeżak
55 koni troche przesada
ale tak z 250 mozan duuzo wycisnac. zresztÄ… zobacz sobie scigacze z 80 lat
z 250 po 100 kucy wyciskali. choc tam moc jest wysoka ale momentu ni ma
kiełbasa a po co ci rozmiar ? przeciez tego nie kupuje sie na rozmiary tylko na konkretna uszczelke. zamawiasz w serwisie albo gdzies z allegro czy jakiegos sklepu przychodzi ci wsadzasz i ma byc. nie wiemy co to za śruba. ciezko było by dostac w ogóle jaką kolwiek. chyba ze są jakies zestawy naprawcze ale tam zazwyczaj srubek nie ma tylko dysze i jakies elementy ze środka. moze sam cos dopasujesz. a od czego ta sruba ?

kiełbasa a po co ci rozmiar ? przeciez tego nie kupuje sie na rozmiary tylko na konkretna uszczelke. zamawiasz w serwisie albo gdzies z allegro czy jakiegos sklepu przychodzi ci wsadzasz i ma byc. nie wiemy co to za śruba. ciezko było by dostac w ogóle jaką kolwiek. chyba ze są jakies zestawy naprawcze ale tam zazwyczaj srubek nie ma tylko dysze i jakies elementy ze środka. moze sam cos dopasujesz. a od czego ta sruba ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Czy serwisówka silników AM6 będzie dobra do mojej yamahy dt 125 oznaczenie 10V00?
Oznaczenie 10V00 to będzie rok 1988/90/92 ?
Oznaczenie 10V00 to będzie rok 1988/90/92 ?
- Damianooo1998
- Świeżak
hmm zalezy czy am6 dzieli sie na 50 i 125. bo na pewno róznic jest mnóstwo miedzy 50 a 125. wiec jezeli to manual do yamahy DT 50 z am6 to nie bedzie dobra. a jezeli am6 to również nazwa modelu silnika 125 ccm to bedzie pasowała 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Siemanko:D mam yamaszke DT 80 LC II z 98 roku. Chciałem wymienic żaróki z przodu(postojókę-Koito-marka ,12V 4W T4W,główna-Awina-12V/35/35W) ... pomóżcie cos wybrać...postojókę chciałbym niebieską...a główną żarówę ...najlepiej Xenon; ) Dzięki ; p i Pozdrawiam^ ^
- machnicz09
- Świeżak
na pewno nie jest z 98 roku bo takie wtedy juz nie były produkowane
max 93 z tego co pamietam
jak chcesz postojówke niebieską to taka kup. kup led niebieską w oprawie t4W i bedzie dobrze. z tym że tam postojówka pali sie ciągle wiec nie bedziesz mógł tak jeździc po drogach publicznych.
co do xenonu daj spokój
żeby miec xenon musiał byś miec zmieniana lampe. lampa ma homlogacje na takie zarówki jakie podałes. jak wsadzisz xenon to sie moze sie uszkodzic lampa. no i jest to również nielegalne. wsadź sobie lepszą zarówke na przód jakiegos philipsa czy cos i bedzie lepiej

jak chcesz postojówke niebieską to taka kup. kup led niebieską w oprawie t4W i bedzie dobrze. z tym że tam postojówka pali sie ciągle wiec nie bedziesz mógł tak jeździc po drogach publicznych.
co do xenonu daj spokój

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Rozmiar. BO w internecie widzialem jakies 12mm czy tam cm i 10...dzwonilem juz do 3 sklepow. i nigdzie nie maja do mojego moto;//
srubka... Gosc z serwisu powiedzial ze to srubka od wlotu powietrza... i ze teraz calkowicie rozregulowany mam gaznik przez to. I zebym to chociaz zatkal...
serwisant powiedzial rowniez ze to dziwna srubka... cos jak 0.75 czy cos takiego
dzieki
srubka... Gosc z serwisu powiedzial ze to srubka od wlotu powietrza... i ze teraz calkowicie rozregulowany mam gaznik przez to. I zebym to chociaz zatkal...
serwisant powiedzial rowniez ze to dziwna srubka... cos jak 0.75 czy cos takiego
dzieki
- kielbasa96
- Świeżak
- kielbasa96
- Świeżak
edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim.
hmm skoro to sróbka obczaj jaka idzie seryjnie. czasem jest stozkowa na koncu czasem nie. ale powiem tak u nas gosc zwozi skuterki z francji i był aerox za grosze, jedyna wada słabo szedłm nie wkręcał sie gasł muliło. sąsiad inny kupił rozbiera i co sie okazuje tej srubki brakowało własnie. wkręcił byle jaka aby gwint pasował i smiga do dziś
jak to filtr gąbkowy to gorąca woda z proszkiem do prania idealnie go wypierze. potem wystarczy opłukac woda, wysuszyc, i ewentualnie nasączyc olejem przekładniowym, lub jak sie lata w terenie i filtr moze sie kurzyc bardziej lub moze dostac sie woda i błoto to zainwestowac mozna w płyn do nasaczania filtrów
hmm skoro to sróbka obczaj jaka idzie seryjnie. czasem jest stozkowa na koncu czasem nie. ale powiem tak u nas gosc zwozi skuterki z francji i był aerox za grosze, jedyna wada słabo szedłm nie wkręcał sie gasł muliło. sąsiad inny kupił rozbiera i co sie okazuje tej srubki brakowało własnie. wkręcił byle jaka aby gwint pasował i smiga do dziś

jak to filtr gąbkowy to gorąca woda z proszkiem do prania idealnie go wypierze. potem wystarczy opłukac woda, wysuszyc, i ewentualnie nasączyc olejem przekładniowym, lub jak sie lata w terenie i filtr moze sie kurzyc bardziej lub moze dostac sie woda i błoto to zainwestowac mozna w płyn do nasaczania filtrów
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no ok to poszukam jakiejs srubki w swojej kolekcji:) jakiej ona musi byc mniej wiecej dlugosci??;o
tak gabkowy mam..
oo.akurat mi przypomniales. mysle ze wypadalo by wymienic olej w przekladni. Jaki polecasz...??
nie moglem juz edit;//
dzieki:)
tak gabkowy mam..
oo.akurat mi przypomniales. mysle ze wypadalo by wymienic olej w przekladni. Jaki polecasz...??
nie moglem juz edit;//
dzieki:)
- kielbasa96
- Świeżak
co do srubki. ona ma byc taka żeby wkręcic do konca i wykręcic o jakies 2-3 obroty. moze miec 5 cm długosci
ale aby sie wykręciła i nie zawadzała xd po prostu szukaj srubki wkręć jak dojdzie do konca i bedzie troche zwojów do wkręcenia to znaczy że dobra długosc 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości