[biblioteka] Mały motocykl? Chyba żartujesz...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[biblioteka] Mały motocykl? Chyba żartujesz...
Dyskusja na temat: Mały motocykl? Chyba żartujesz...
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mały motocykl? Chyba żartujesz...
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Mały motocykl? Chyba żartujesz...
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Bzdury, sv650 to charakterny sprzęt i nie wstyd nim latać.
O małym penisie czy babskim charakterze mówią chyba tylko ci, których nie stać na drugie moto - właśnie takie do miasta. Nie potrafię sobie wyobrazić innego powodu piep***nia takich głupot.<br><hr>M.
O małym penisie czy babskim charakterze mówią chyba tylko ci, których nie stać na drugie moto - właśnie takie do miasta. Nie potrafię sobie wyobrazić innego powodu piep***nia takich głupot.<br><hr>M.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeździłem Kawasaki ER5 (dwa gary 500ccm), teraz jeżdże na Hornecie 600. Kolejnym motocyklem będzie... Jakiś dwucylindrowiec 500ccm! 50-60KM spokojnie starcza nawet do turystycznej jazdy, a rzędową "dwójką" przerzuca się na zakrętach jak motorynką. Coraz częściej ludzie idą po rozum do głowy i nie kupują "litra" tylko jakieś całkiem sensowne motocykle. I dobrze.<br><hr>Thomsonicus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tyle ze monster jest kupą w porównaniu z SV<br><hr>PączekKomentatorzy napisał(a):SV brzmi jak kupa w porównaniu z Monsterem<br><hr>chinaboy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahaha, no to ciekawe<br><hr>chinaboyKomentatorzy napisał(a):SV brzmi jak kupa w porównaniu z Monsterem<br><hr>chinaboy<br>Komentatorzy napisał(a):tyle ze monster jest kupą w porównaniu z SV<br><hr>Pączek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja jeżdżę 500 ccm, ale na pewno zmieniam na litra. Moja CBF 500 wcale nie jest taka super w korkach (dość ciężka, lusterka wielkie jak uszy słonia), poza tym przyspiesza jak kupa. Moim nowym nabytkiem będzie Speed Triple, jeździłem nim na jazdach testowych i w korkach było nawet lepiej niż na mojej klockowatej 500. Nie zapominajmy także, że jazda motocyklem to nie tylko korki, ale też kręte drogi poza miastem, na których małe moto szybko dochodzi do granic możliwości.<br><hr>zenek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mialem sv 650 s i byla zarabista po miescie, mieszalem wszystkich a w szczegolnosci litrowe przecinaki z malym promieniem skretu. pozatym jest waska i wszedzie sie zmiesci. polecam jesli ktos duzo smiga po miescie, napewno lepsza od moto typu bandit, hornet, r6, czy gsx r.jesli oczywiscie chodzi o jazde po zakorkowanym miescie<br><hr>4f
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jezdze sobie czoperkiem uwaga - 250 ccm po mieście na uczelnię, śmigam między samochodami, smieję się z ludzi duszących się w najdroższych furach, największe korki mijam w kilkanaście sekund, po czym na zielonym odjeżdzam i tyle mnie widzieli. dojazd do domu zajmuje mi z 15-20 minut, dla porównania ostatnio autem jechałem ten sam odcinek około 90 minut. motor lśni, ja jade, tankuje za grosze - troche ponad 3/100 wychodzi, części tanie jak barszcz, motor za****** wygodny. w trasy rzadko jade a jak już to prędkość 80, czasem 100 bo i po co więcej. po *** mi litr, jestem szczęśliwy. pozdrawiam przeciskających się między <br><hr>john kloc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam fazera 600 99 r. i jest zajefajny,lekki, zwinny, bezawaryjny i w miare dynamiczny w korki nadaje sie bardzo, ale wiadomo jak chce sie nim poszaleć to trzeba mu wstawić powyżej 6 tyś. obrotów<br><hr>stuki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czemu nie sv 1000 ? te same gabaryty . a wg twojej teorii mam większy członek . nie ma dziury przez którą bym nie przejechał w korku .<br><hr>yamahay
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam sv 650 s 01 rok i jest to super motocykl ma konkretny gang, mocne odejscie z dołu bardzo przydatne w miescie. motor ma charakter, wiadomo sv 1000 to były by wieksze wrazenia, ale jego potencjału nie uzyjesz w miescie, bo moc 650 jest juz bardzo dobra, i w miare spalanie. jak sv 650 jest dla dziewczyn albo z tych z małym penisem to ci co to mówią to chyba mają mały mózg i są idiotami<br><hr>sv-kowiecKomentatorzy napisał(a):Bzdury, sv650 to charakterny sprzęt i nie wstyd nim latać.
O małym penisie czy babskim charakterze mówią chyba tylko ci, których nie stać na drugie moto - właśnie takie do miasta. Nie potrafię sobie wyobrazić innego powodu piep***nia takich głupot.<br><hr>M.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja sie w każdą szpare wcisne na supermoto
Kierownica nad lusterkami i ogień!
Czasami w korku muszę czekać bo jakieś turystyki albo sporty się nie mieszczą <br><hr>Peka
Kierownica nad lusterkami i ogień!
Czasami w korku muszę czekać bo jakieś turystyki albo sporty się nie mieszczą <br><hr>Peka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brawo, za spostrzegawczość Ja się na tym nie zastanawiałem, ale fakt trzeba przyznać, że masz rację.<br><hr>BanyKomentatorzy napisał(a):Kto trzyma krowę w stodole? <br><hr>A<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sąsiad trzyma w garażu - nie ma reguły. Ważne żeby ją wyprowadzać na świeże powietrze. Wtedy podobno białe mleko daje.Komentatorzy napisał(a):Kto trzyma krowę w stodole? <br><hr>A<br>
Krowy sÄ… super.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wwDLzcJRM6Y" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=wwDLzcJRM6Y</a><br><hr>gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najlepszy komentarz ze wszystkich pod artykułem Powalił mnie, jeszcze się śmiejęKomentatorzy napisał(a):SV brzmi jak kupa w porównaniu z Monsterem<br><hr>chinaboy<br>Komentatorzy napisał(a):tyle ze monster jest kupą w porównaniu z SV<br><hr>Pączek<br>
Japończyk (do tego jeszcze Suzuki) lepszy od Ducati
Masz poczucie humoru i dystans do siebie LuboÄ™ to! <br><hr>Ted
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem szczęśliwym użytkownikiem SV 650 S z 2000r od dłuższego czasu i mimo wielkiej legendy jaką jest Ducati, nie zmieniłbym go na monstera z takiego samego rocznika. SV jest piekielnie dynamiczna, mega lekka i od kilku lat nic się nie psuje prócz spalonej żarówki.<br><hr>kudłatyKomentatorzy napisał(a):SV brzmi jak kupa w porównaniu z Monsterem<br><hr>chinaboy<br>Komentatorzy napisał(a):tyle ze monster jest kupą w porównaniu z SV<br><hr>Pączek<br>Komentatorzy napisał(a):Najlepszy komentarz ze wszystkich pod artykułem Powalił mnie, jeszcze się śmieję
Japończyk (do tego jeszcze Suzuki) lepszy od Ducati
Masz poczucie humoru i dystans do siebie LuboÄ™ to! <br><hr>Ted<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
SV potrafi zaskoczyć osiągami niejednego. Znajomy z którym jeżdżę ma R6 99r czyli 50 KM więcej, a jeżeli chodzi o jazdę po mieście na wysokim biegu to niedość że dużo mniej spala (w mieście 5l z małym groszem da się osiągnąć) to bez redukcji biegu odczywalna jest różnica elastyczności na korzyść SV.<br><hr>kudłatyKomentatorzy napisał(a):Bzdury, sv650 to charakterny sprzęt i nie wstyd nim latać.
O małym penisie czy babskim charakterze mówią chyba tylko ci, których nie stać na drugie moto - właśnie takie do miasta. Nie potrafię sobie wyobrazić innego powodu piep***nia takich głupot.<br><hr>M.<br>Komentatorzy napisał(a):Mam sv 650 s 01 rok i jest to super motocykl ma konkretny gang, mocne odejscie z dołu bardzo przydatne w miescie. motor ma charakter, wiadomo sv 1000 to były by wieksze wrazenia, ale jego potencjału nie uzyjesz w miescie, bo moc 650 jest juz bardzo dobra, i w miare spalanie. jak sv 650 jest dla dziewczyn albo z tych z małym penisem to ci co to mówią to chyba mają mały mózg i są idiotami<br><hr>sv-kowiec<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niby wsio ok. Sam latam GSX1400 dzień w dzień do pracy (Wawa), w korkach zero problemu. Sprzęgło i strzał z przelotów torują mi drogę, puszki rozstępują się przede mną jak morze przed Mojżeszem. Inna sprawa, to nie stać mnie na drugi sprzęt do latania po mieście, turystyka jest u mnie podstawą i 90% sezonowego przebiegu nawijam na trasach. Nie wyobrażam sobie polecieć 600 km dziennie na SV650 czy też na CBR250. Będzie mnie stać na drugi sprzęt, to chętnie kupię coś małego. Nawet miał być Burgman 250 ale okazało się, że wózek trzeba kupić <br><hr>pan_wiewiorka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości