POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witamy, witamy i na forum zapraszamy 

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
Jestem nowy z okolic bydgoszczy jezdzilem Honda nsr 50 ale bestia byla blokowana i ja obchnolem, pozostalem przy hondzi i obecny to ns1 napiszcie co oniej sadzicie link ponizej do foto
- pollo155
- Świeżak
kaja co sie czepiasz jedni do szkoly chodzili inni rzucali w nia kamieniami ( a moze to jakis wyraz obcojezyczny???)
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
sory opchnolem pozna sie pomylic zamiast p sie b wpisalo ale skad ci sie wzielo obchnolemobecny to ja nieweim
- pollo155
- Świeżak
Opchnolem --> Opchnąłem || tak dla wyjaśnienia.
A jeżeli masz problemy z ortografią polecam zainstalowanie Mozilla/5.0, która będzie podświetlała Tobie wyrazy, w których zrobisz błędy bądź ctrl+A, ctrl+C, ctrl+V do Worda....
A jeżeli masz problemy z ortografią polecam zainstalowanie Mozilla/5.0, która będzie podświetlała Tobie wyrazy, w których zrobisz błędy bądź ctrl+A, ctrl+C, ctrl+V do Worda....

<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Czesc! Mieszkam na Wyspach juz jakis czas. Szukam motocyklistow chetnych na jakies wypady w sobota lub niedziele w kilkuosobowej grupie. Pozdrawiam.
- Krzysztof10317571
- Świeżak
Cześć. Mam na imie Marek, 14 lat. Ledwo sie łapie na forum ale pasjonuje się motocyklami. Szczególnie ścigaczami ale niestety...po pierwsze za mały jestem po drugie raczej mnie nie stać. Obecnie jeżdże na CZ 350 i mysle ze to i tak na mnie za duzo. Ledwo dostaje nogami do ziemi ale to sie po prostu kocha
mieszkam w Świdniku a konkretniej we Franciszkowe. Świdnik jest niedaleko Lublina a obok Świdnika Franciszków. W życiu jeździłem na WSK 125m06b3 i na Cz 350. To chyba na tyle.

- Maniek'93
- Świeżak
dobry
zgodnie z panujacym tu zwyczajem - kilka slow o sowie.
po kilku(nastu?) latach przerwy wrocilem na 2 kola. tym razem to kolka bandita 650 s. Wczesniej, jeszcze w liceum, jezdzilem dwoma jawami - jednym staruszkiem z lat 60. (250 pojemnosci, amperomierz na baku, nisko siedzenie - cacko, tylko wozka brakowalo i czarnego prochowca i mozna bylo udawac hansa klossa) i jedna 350 ts. takie byly czasy, ze dzieki temu wspialem sie na szczyt marzen. teraz stuknely mi 3 dychy i ucze sie nowej kolezanki suzi. a ona mnie.
pozdrawiam
po kilku(nastu?) latach przerwy wrocilem na 2 kola. tym razem to kolka bandita 650 s. Wczesniej, jeszcze w liceum, jezdzilem dwoma jawami - jednym staruszkiem z lat 60. (250 pojemnosci, amperomierz na baku, nisko siedzenie - cacko, tylko wozka brakowalo i czarnego prochowca i mozna bylo udawac hansa klossa) i jedna 350 ts. takie byly czasy, ze dzieki temu wspialem sie na szczyt marzen. teraz stuknely mi 3 dychy i ucze sie nowej kolezanki suzi. a ona mnie.
pozdrawiam
- Tristo
- Świeżak
Serdecznie witam nowych Uzytkownikow
Miejmy nadzieje, ze znajdziecie tutaj odpowiedzi na wszelkie swoje watpliwosci oraz w miare mozliwosci usluzycie pomoca i wiedza "mlodszym pokoleniom" 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
witam obecnie posiadam squter i mam zamiar przesiac sie w koncu na cos wiekszego ,a mieszkam w czestochowie
- mateo Fazer 600
- Świeżak
witam wszystkich. mam naimie Darek, jeżdżę motocyklami odkąd siedząc na moto sięgałem nogami do podłoża.Obecnie jeżdżę PC800(jakby ktoś nie kojarzył to taki "bardzo mega skuter"
). Chciałbym na tym forum wymienić się informacjami z innymi użytkownikami tych motocykli i nie tylko.

- darobass
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości