[relacje] III Ogólnopolska Wystawa Motocykli i...
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[relacje] III Ogólnopolska Wystawa Motocykli i...
Dyskusja na temat: III Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
III Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów - pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
III Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów - pierwsze wrażenia
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Tak szczerze i bez bicia to w tym roku straszna lipaaaaaaaaa! Hala zapełniona tak na oko w 70% z czego wystawców, zwłaszcza odzieżowych, strasznie mało. Nie warto jak ktoś był rok temu.
<br><hr>Lobbysta

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Śliczne Panie z Hondy ;](zresztą wszystkie tam hostessy..
)
A motocykle to tak jak i te hostessy.... na wszystkich by posmigał
<br><hr>Rudeboy

A motocykle to tak jak i te hostessy.... na wszystkich by posmigał

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
rok temu było gorzej niż dwa lata temu, także tendencja zniżkowa<br><hr>gixxer1000Komentatorzy napisał(a):Tak szczerze i bez bicia to w tym roku straszna lipaaaaaaaaa! Hala zapełniona tak na oko w 70% z czego wystawców, zwłaszcza odzieżowych, strasznie mało. Nie warto jak ktoś był rok temu.<br><hr>Lobbysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TO CHYBA ŻEŚ NIE BYŁ ROK TEMU ANI TERAZ ;/<br><hr>chobbKomentatorzy napisał(a):Całkiem całkiem. Lepiej niż w zeszłym roku. <br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jaki rynek ,taka wystawa.Na zdjeciach same dziewczyny dla odwrócenia uwagi?.Czy tam są jakies motocykle?<br><hr>Rob
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam sobie odpowiedziales na pytanie, mnie jedynie dziwi, ze na rynku u nas lipa, a targow wiecej niz uzytkownikow motocykli:/ zreszta jak wiadomo juz powoli niektore imprezy sie wykruszaja, bo nie maja po porstu prawa istniec:/<br><hr>j.wKomentatorzy napisał(a):Jaki rynek ,taka wystawa.Na zdjeciach same dziewczyny dla odwrócenia uwagi?.Czy tam są jakies motocykle?<br><hr>Rob<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
proponuję policzyć na 18 zdjęć jest chyba 7 dziewczyn a 11 motocykli (pomyłka +/-1) <br><hr>moniaKomentatorzy napisał(a):Jaki rynek ,taka wystawa.Na zdjeciach same dziewczyny dla odwrócenia uwagi?.Czy tam są jakies motocykle?<br><hr>Rob<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam zamiar jutro sie wybrac ,ale czytając Wasze opinie nie wiem czy warto zrobic az 250km ......
byłem na targach w 2007r i było na co poaptrzec(nie wiem czy to były te same targi) <br><hr>DARKOM2
byłem na targach w 2007r i było na co poaptrzec(nie wiem czy to były te same targi) <br><hr>DARKOM2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chłopaki. Pomyślcie przez chwile swoimi małymi kurzymi móżdżkami. Ilu z was na tym forum chce kupić nowy motocykl? A najlepiej jakąś nowość na ten rok? Jeden, dwóch? Może trzech? A ilu chce sobie pooglądać, posiedzieć, upieprzyć podesty buciorami i porobić głupie miny na zdjęciach albo wyrwać darmowy napój energetyczny? Jak zaczniecie kupować motocykle, a nie tylko zbierać darmowe gadżety po stoiskach to wtedy będą targi na pół Warszawy. Na razie te targi i tak są za duże, bo są tam wszystkie nowości, w tym motocykle których pewnie w Polsce sprzeda się 1-2 sztuki... Przestańcie więc stękać, bo aż żal tego słuchać. <br><hr>Realista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahaha i tu sie z toba zgodze!!!Komentatorzy napisał(a):Chłopaki. Pomyślcie przez chwile swoimi małymi kurzymi móżdżkami. Ilu z was na tym forum chce kupić nowy motocykl? A najlepiej jakąś nowość na ten rok? Jeden, dwóch? Może trzech? A ilu chce sobie pooglądać, posiedzieć, upieprzyć podesty buciorami i porobić głupie miny na zdjęciach albo wyrwać darmowy napój energetyczny? Jak zaczniecie kupować motocykle, a nie tylko zbierać darmowe gadżety po stoiskach to wtedy będą targi na pół Warszawy. Na razie te targi i tak są za duże, bo są tam wszystkie nowości, w tym motocykle których pewnie w Polsce sprzeda się 1-2 sztuki... Przestańcie więc stękać, bo aż żal tego słuchać. <br><hr>Realista<br>
zapomniales dodac i porobic zdjecia z hostesami...hahahahaha!!!
ja przymierzam sie do nowego z100sx i po to wlasnei bylem na tych targach i niestety zadnego gadzetu nie wziolem ...hahah!!pozdrawiam<br><hr>gustofzs
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Smutne to niezmiernie.W sumie to juz wystawa nie targi.Wiekszosc teraz rozgrywa sie w sieci.Posiedziec na motocyklu mozna w kazdym autoryzowanym salonie.Taka impreza powinna byc impulsem dla rynku i okazją dla przedstawicieli do zaprezentowania potencjału.Organizator musi liczyc koszty i kalkulowac bilety na poziomie min opłacalnosci .To firmy motocyklowe powinny jedna przez drugą zachecac do przyjscia na stoisko nietypowymi akcjami lub pomyslami.Dziewczynki z ulotkami nawet" bez majtek" juz nie wystarczą.Ta forma przyciaga tylko pryszczatych podrostków.Cztero osobowa rodzina ma zostawic koło 100 pln ,pytanie zaco ?To nie organizator ,a raczej firmy motocyklowe są same sobie winne .<br><hr>RobKomentatorzy napisał(a):Jaki rynek ,taka wystawa.Na zdjeciach same dziewczyny dla odwrócenia uwagi?.Czy tam są jakies motocykle?<br><hr>Rob<br>Komentatorzy napisał(a):sam sobie odpowiedziales na pytanie, mnie jedynie dziwi, ze na rynku u nas lipa, a targow wiecej niz uzytkownikow motocykli:/ zreszta jak wiadomo juz powoli niektore imprezy sie wykruszaja, bo nie maja po porstu prawa istniec:/<br><hr>j.w<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dla mnie było nieciekawie. Bardzo ubogo jeśli chodzi o ubrania i akcesoria. Zabrakło Kawasaki i nowej 10.
A poza tym to jakoś tak dziwnie na tych targach. Ja nie jeżdżę tam po to żeby porobić sobie zdjęć i posiedzieć na motocyklach ( wole wyciągnąć swojego i pojeździć ) ale po to aby porozmawiać i zapoznać się z oferta. Większość wystawców nie zna swojej oferty . Pytasz się o coś a oni albo że nie wiedzą albo żebyś pisał na mail. No dobra z tym mailem to może i nie jest zle no ale jakie wrażanie sprawia firma która nie wie czym się zajmuje.
Podchodzisz do stoiska z oponami i pytasz się ile będzie kosztował komplet a gościu odpowiada że nie wie i żeby kontaktować się przez email.
To może za rok niech to będą wirtualne targi w sieci. Przynajmniej taniej będzie.
Pozdrowienia dla chłopaków z Womet-Techu i Pani z Yamahy którą próbowała mnie przekonać do zakupu R1
A poza tym to jakoś tak dziwnie na tych targach. Ja nie jeżdżę tam po to żeby porobić sobie zdjęć i posiedzieć na motocyklach ( wole wyciągnąć swojego i pojeździć ) ale po to aby porozmawiać i zapoznać się z oferta. Większość wystawców nie zna swojej oferty . Pytasz się o coś a oni albo że nie wiedzą albo żebyś pisał na mail. No dobra z tym mailem to może i nie jest zle no ale jakie wrażanie sprawia firma która nie wie czym się zajmuje.
Podchodzisz do stoiska z oponami i pytasz się ile będzie kosztował komplet a gościu odpowiada że nie wie i żeby kontaktować się przez email.
To może za rok niech to będą wirtualne targi w sieci. Przynajmniej taniej będzie.
Pozdrowienia dla chłopaków z Womet-Techu i Pani z Yamahy którą próbowała mnie przekonać do zakupu R1
Kawasaki ZX10r 06`
- zunmen
- Świeżak
Byłem dziś i chyba ci się to nie opłaci. Można sobie po oglądać, usiąść, nawet zjeść coś i wypić, ale sam nie wiem. Ja mieszkam 30 km niecałe, więc mi to się opłaciło.<br><hr>Roni8848Komentatorzy napisał(a):mam zamiar jutro sie wybrac ,ale czytając Wasze opinie nie wiem czy warto zrobic az 250km ......
byłem na targach w 2007r i było na co poaptrzec(nie wiem czy to były te same targi) <br><hr>DARKOM2<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl