Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Kobiety na szybkich motocyklach -...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Kobiety na szybkich motocyklach -...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 12:26

Komentatorzy napisał(a):A ja jestem ciekaw drogie dupeczki jaką mocną ekipę wystawicie na najbliższe imprezy na torach:) Ile was będzie na treningach w Poznaniu, Panonii, Slovaki i mniejszych imprezach. Abyście mogly nam pokazać jak wyciskacie ostatnie poty ze swoich szminko-sprzętów. Szczególnie mam na mysli te wszystkie super ogarniające. Bo jak do tej pory to, gdyby nie Natalia, to byłoby bardzo biednie, wręcz nędznie... <br><hr>Observer<br>
Komentatorzy napisał(a):To widze,znaFFco,że coś skromnie ogarniasz Nasze MMP,skoro tylko Natalie kojarzysz. A koleżanka Jaworska? nie chce tutaj słodzić,ale kręci lepsze czasy od Natalii(ta się też wyrobi,czego jej życzę,bo jest na dobrej dordze do tego). Poza tym,Kasia Kędzior również daje ostro po torze.
Gdybyś chociaż ciut siedział w WM to nie pisałbyś takich bzdur,ale coś czuje,że jesteś jakimś podstawionym ,,smrodkiem" ;)<br><hr>antypass<br>
Komentatorzy napisał(a):Dobrze ze ty ogarniasz nieskromnie. W ostatnich paru latach przez MMP przewijało się koło 250 zawodników rocznie, może nieco więcej. Jakieś 3 do 5 z nich to kobiety. To daje coś pomiedzy 1 a 2% uczestników MP. Rewelacyjny wynik, po prostu przezajebiaszczy. I ty mi mówisz o ogarnianiu? A tutaj przecież same ogarniaczki, co druga sama mogłaby bez dublera zabrać w Torqe. I ty mi mówisz o paru ewenementach potwierdzajacych regule? Przyjedz na jakies treningi, na imprezy na torze. Zobacz ile tam lasek. Jesli sie jakas trafi to tylko do trzymania parasolki. Weź się schowaj z tymi swoimi laskami...<br><hr>Observer<br>
Jeżeli hostessy od trzymania parasoli traktujesz na równi z kobietami śmigającymi na moto,to nie mam więcej pytań :) i Ty piszesz o posługiwaniu się intelektem? chyba tym co masz w spodniach ;)))<br><hr>antypass
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 12:30

Komentatorzy napisał(a):99% pisze,że kobiety nie powinny jeździć na motocyklach,podczas gdy spotykając motocyklistów na żywo,99% twierdzi,że cieszy się,iż coraz więcej kobiet jeździ. Więc kto tutaj pisze? małolaty,którym jeszcze brakuje pieniędzy na motocykl czy zapłakani mężusiowie,któych żony śmigają z kolesiami na moto a oni siedzą przed tv z pilotem?
Nikt z Was, wielkich motocyklistów,krytykujących kobiety,nawet nie zwrócił na podstawowe błędy merytoryczne zawarte w tekście: ,,motocykle litrowe zużywają szybciej opony,łańcuchy i klocki"->a nie zależy to od techniki jazdy motocyklema nie jego pojemności? Kolejny przykład z hamowaniem Mt-03,co ma pojemność do umiejeności hamowania przy tej samej prędkości w oby dwu przypadkach ?
Nie ma kobiet w sportach motocyklowych ?! Monika Jaworska,Natalia Florek,Kasia Kędzior -> WMMP, Monika Koch&Ewa Pieniakowska->stunt, Ashley Fiołek->motocross. Wystraczy pojechać do cywilizowanego kraju aby zobaczyć mnóstwo kobiet ścigających się na torze w różnych pucharach.
Ale przecież Wy,wielcy,światowi motocykliści o tym wzsystkim wiecie ! :D<br><hr>nieumiemjezdzic<br>
Komentatorzy napisał(a):Fajnie ze kobiety jeżdzą, ale z okazji swojej fizyczności, mają inne predyspozycje do jazdy. Niektóre cechy dzielą z nimi mali, chudzi i niscy faceci. A co do reszty: Wiekszy moment obrotowy litra - szybsze zuzycie części. To chyba jasne i niepodważalne? Mt-03 - duza roznica, bo mt jest lzejsze, a dzieki krotkiemu rozstawowi i szerszej kierownicy łatwiej zaczyna skręcać. Przeciez wyraźnie w tekscie jest napisane, że kobiety SĄ w sportach motocyklowych.<br><hr>umiemjezdzic<br>
Podważalne,bo jeśli jest osoba jeżdżąca agresywnie na 600ccm a jeżdżąca jak łazja na 1000ccm,to nie zużyje tak samo szybko opon i klocków,jak ten który dziduje na 600ccm.
Co do Mt-03,nie chodzi mi o skręcanie,tylko o UMIEJĘTNOŚCI hamowania. Jeśli ktoś niewie jak się zachować,to obojętnie czy będzie mieć gs500,mt03-gsxr1000 czy chińskiego ksutera,przy tej samej prędkości może zaliczyć tak samo glębę i żaden mniejszy rozstaw osi,lżejsza kontrukcja nie pomogą.<br><hr>motorbike
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 12:35

Komentatorzy napisał(a):A ja jestem ciekaw drogie dupeczki jaką mocną ekipę wystawicie na najbliższe imprezy na torach:) Ile was będzie na treningach w Poznaniu, Panonii, Slovaki i mniejszych imprezach. Abyście mogly nam pokazać jak wyciskacie ostatnie poty ze swoich szminko-sprzętów. Szczególnie mam na mysli te wszystkie super ogarniające. Bo jak do tej pory to, gdyby nie Natalia, to byłoby bardzo biednie, wręcz nędznie... <br><hr>Observer<br>
Komentatorzy napisał(a):To widze,znaFFco,że coś skromnie ogarniasz Nasze MMP,skoro tylko Natalie kojarzysz. A koleżanka Jaworska? nie chce tutaj słodzić,ale kręci lepsze czasy od Natalii(ta się też wyrobi,czego jej życzę,bo jest na dobrej dordze do tego). Poza tym,Kasia Kędzior również daje ostro po torze.
Gdybyś chociaż ciut siedział w WM to nie pisałbyś takich bzdur,ale coś czuje,że jesteś jakimś podstawionym ,,smrodkiem" ;)<br><hr>antypass<br>
Komentatorzy napisał(a):Dobrze ze ty ogarniasz nieskromnie. W ostatnich paru latach przez MMP przewijało się koło 250 zawodników rocznie, może nieco więcej. Jakieś 3 do 5 z nich to kobiety. To daje coś pomiedzy 1 a 2% uczestników MP. Rewelacyjny wynik, po prostu przezajebiaszczy. I ty mi mówisz o ogarnianiu? A tutaj przecież same ogarniaczki, co druga sama mogłaby bez dublera zabrać w Torqe. I ty mi mówisz o paru ewenementach potwierdzajacych regule? Przyjedz na jakies treningi, na imprezy na torze. Zobacz ile tam lasek. Jesli sie jakas trafi to tylko do trzymania parasolki. Weź się schowaj z tymi swoimi laskami...<br><hr>Observer<br>
Komentatorzy napisał(a):Jeżeli hostessy od trzymania parasoli traktujesz na równi z kobietami śmigającymi na moto,to nie mam więcej pytań :) i Ty piszesz o posługiwaniu się intelektem? chyba tym co masz w spodniach ;)))<br><hr>antypass<br>
Szkoda tylko że nie odniosłaś się do liczb które przytoczył przedmówca. Byłoby bardziej na temat.<br><hr>Tony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 12:35

Komentatorzy napisał(a):BZDURA, BZDURA, BZDURA, BZDURA!
Autorka jeździła kiedyś na motorze czy zna go tylko z opowieści?<br><hr>Olinka<br>
Komentatorzy napisał(a):motor to ty masz pod maską w samochodzie moja droga. poza tym, ja tam widzę prawdziwe fakty. byłaś ty kiedyś na profesjonalnym szkoleniu motocyklowym? czytałaś ty kiedyś profesjonalne poradniki techniczne dotyczace motocykli? jak nie, to buźka w kubeł.<br><hr>kobieta na er-6f<br>
Komentatorzy napisał(a):łał to od czytania, kursów i mowienia 'motocykl' juz sie jest fantastycznym motocyklistą ?!<br><hr>agas2r<br>
Komentatorzy napisał(a):ale ja nie twierdze ze jestem fantastyczną motocyklistką. Ja twierdze, że te argumenty z artukułu maja odzwierciedlenie w rzeczywistości - ale tylko w przypadku posiadania wiedzy (a taką można zdobyć, ale najczęściej nie na forach, czy spotach i w moto-barach). Juz rozumiesz? czytanie ze zrozumieniem się kłania :]<br><hr>kobieta na er-6f<br>
Czytanie książek i pisemek motocyklowych ma się nijak do rzeczywistości na drodze. Tylko poprzej jazdę,praktykę i eliminowanie własnych błędów,można się czegoś nauczyć. Może ,,poradniki" coś sugerują,ale to dopiero droga wszytko weryfikuje. Szkolenia są dobre,ale na krótką mętę. Jak wyjedziesz na drogę,a przypuszczam po nicku że jeździsz,to nie masz ogrodzonego placyku i instruktora,tylko mase ,,przeszkód" z którymi musisz sobie radzić.
Artykuł nie jest w ogóle adekwatny do Polskich dróg. Może w USA jest taki trend,ale 80% motocyklistek które znam,a jeżdżę już 10lat,zaczyna od małych pojemności i dopiero później,stopniowo zwiększa. No chyba że w warszaFce jest teraz jakiś litro-tręd.<br><hr>motorbike
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 12:44

Komentatorzy napisał(a):Ech dziewczyny:) Powiem wam jak to wygląda z boku. Do tej pory żyłyście otoczone podziwem, westchnieniami oczarowanych przechodniów - łał, jaka laska, jaki ma fajny motor, jak super wygląda w kombinezonie. No i rispekt wśród ziomów na wiosce – szacun mała, ogarniasz litra! Patrzajta, jeszcze się nie zabiła! I temu podobne pierdy. Tymczasem znalazł się ktoś, kto zamiast was milusio merdać po dupce takimi tekścikami do których przywykłyście, po prostu wylał wam na te puste łby wiadro zimnej wody mówiąc że może wcale to nie jest najmądrzejsze i najbardziej zajebiste. I tutaj wyłącznie o to chodzi. Nie o to czy ogarniacie szybkie sprzęty, bo to że nie ogarniacie, to wiedzą wszyscy. Nawet wy same. Ktoś po prostu podniósł rękę na waszą wypudrowaną zajebistość i dlatego tak drzecie ryja jak kot któremu ktoś nadepnął na ogon. Przecież tutaj nie padają żadne argumenty za i przeciw. Bo ich po prostu nie macie. Szczególnie że jak widzę po komentarzach większość z was nawet nie zrozumiała tekstu. Tylko jakieś popiskiwanie urażonych niuń o seksizmie, szowinizmie i tego typu pierdach. Weźcie się lepiej za lepienie pierogów…<br><hr>Observer<br>
Musisz mieć na prawdę ogromnego pecha,skoro trafiasz na same wypudrowane niunie na motocyklach,które nie potrafią jeździć. Przykro mi. Jeżdżę już 10 lat,i tam samo jak na mojej drodze napotyakli się lanserzy robiący żabki pod światłami bo ogarnięcie sprzęgła było zbyt trudne,tak samo kobiety. Ale ZDECYDOWANA większość kobiet radzi sobie bardzo dobrze,jeździ z facetami i wcale nie zamykają stawki. Nie wiem o jakim nadepnięciu na ogon mówisz. Może ten tekst miał opisywać jakiś zagraniczny tręd? Wszystkie kobiety,które ja znam,zaczynają od małych pojemności i dopiero później stopnowo zwiększają. Nie znam ani jednej babki z własnego otoczenia,która zaczynałaby od litra. Znam kilka,które jeżdżą,ale śmigają też po torach i radzą sobie znakomicie.
Piszesz że nie ma konkretnych argumentów?
Wchodząc do salony mam prosić sprzedawcę,żeby przewrócił wszystkie motocykle,a ten który podniosę to kupię? Ilu facetów samych dźwiga sprzęta? Jak już któryś glebnie,to dźwiga moto przynajniej 2.
Podkreśle jeszcze raz: tekst nie jest kompletnie relatywny do sytuacji w Polsce. Nie wiem,skąd te dane,o kobietach masowo wykupujących litry. Może w stolicy jest jakiś krzywy tręd na to,ale droga,to bardzo szybko zweryfikuje.
A tekst o lepieniu pierogów-masz jakiś problem z kobietami,że zamiast siedzieć w domu,prać i prasować,potrafią same o siebie doskonale zadbać i nie potrzebują swoich macho-menów?:) <br><hr>blueberry
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 13:08

Komentatorzy napisał(a):a najlepsze są te pindy które tak ostro dyskutuja o tym na forach dla preclo amazonek :P<br><hr>haahahhaha<br>
Komentatorzy napisał(a):Skoro jesteś taki mocny w gębie,to podaj proszę swoje namiary i powiedz kogo nazywasz pindami na forum dla preco amazonek? chęcią z Tobą podyskutuję na żywo.<br><hr>antypass<br>
Antypass, jesteś żałosna... Pogódź się ze swoją życiową klęską urodzenia się kobietą. To nie Twoja wina przecież xD<br><hr>3z
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 13:19

Autorka jeździła kiedyś na motorze czy zna go tylko z opowieści?<br><hr>Olinka<br>
Komentatorzy napisał(a):motor to ty masz pod maską w samochodzie moja droga. poza tym, ja tam widzę prawdziwe fakty. byłaś ty kiedyś na profesjonalnym szkoleniu motocyklowym? czytałaś ty kiedyś profesjonalne poradniki techniczne dotyczace motocykli? jak nie, to buźka w kubeł.<br><hr>kobieta na er-6f<br>
Komentatorzy napisał(a):łał to od czytania, kursów i mowienia 'motocykl' juz sie jest fantastycznym motocyklistą ?!<br><hr>agas2r<br>
Nie, ale to żenujące... To tak jak być hydraulikiem bez specjalnego przeszkolenia i obeznania w temacie w dodatku myląc pojęcia "klucz francuski" i "złączka prosta". xD<br><hr>3z
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 13:26

Komentatorzy napisał(a):Dlatego wymyślono tamborek. Aby kobiety też mogły śmigać na dwóch kółkach;)<br><hr>zoomy<br>
Hehe, genialne bracie xD<br><hr>3z
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 14:02

nie mam slow na kret... ktory napisal ww komentarz. jestem ciekawa jak sam jezdzi... zal kolesiom tylek sciska, ze dziewczyny lataja lepiej:). zapraszam na Kalisz autora<br><hr>Diabolek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 14:14

FACECI DO PLUGA HAHAHAH NIE NA MOTO, JEZDZA JAK KOSLAWCE, SAMA JESTEM SWIADKIEM POCZYNAN BYSTRZAKOW NA PRZECINAKACH( IRYTUJACY WIDOK);D;D
jak komus cos nie pasuje, zapraszam;) CWANIACZKI;D<br><hr>Diabolek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 14:19

Sporo prawdy w tym co ostalo napisane przez autorke, jednak motywacja ostatnim filmikiem o smiech na sali, zwlaszcza podpis - " Za ciezki motocykl " Motocykl nie bylk za ciezki, laska po prostu nie miala techniki ( o wiadomosciach nie wspomne ) widac nikt jej nie powiedzial, ze przy skreconej kierownicy sie nie hamuje !<br><hr>ks-rider
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 14:52

Komentatorzy napisał(a):ale ja nie twierdze ze jestem fantastyczną motocyklistką. Ja twierdze, że te argumenty z artukułu maja odzwierciedlenie w rzeczywistości - ale tylko w przypadku posiadania wiedzy (a taką można zdobyć, ale najczęściej nie na forach, czy spotach i w moto-barach). Juz rozumiesz? czytanie ze zrozumieniem się kłania :]<br><hr>kobieta na er-6f<br>
Komentatorzy napisał(a):Czytanie książek i pisemek motocyklowych ma się nijak do rzeczywistości na drodze. Tylko poprzej jazdę,praktykę i eliminowanie własnych błędów,można się czegoś nauczyć. Może ,,poradniki" coś sugerują,ale to dopiero droga wszytko weryfikuje. Szkolenia są dobre,ale na krótką mętę. Jak wyjedziesz na drogę,a przypuszczam po nicku że jeździsz,to nie masz ogrodzonego placyku i instruktora,tylko mase ,,przeszkód" z którymi musisz sobie radzić.
Artykuł nie jest w ogóle adekwatny do Polskich dróg. Może w USA jest taki trend,ale 80% motocyklistek które znam,a jeżdżę już 10lat,zaczyna od małych pojemności i dopiero później,stopniowo zwiększa. No chyba że w warszaFce jest teraz jakiś litro-tręd.<br><hr>motorbike<br>
CHODZENIE DO SZKOŁY I CZYTANIE KSIĄŻEK NIJAK MA SIĘ DO WIEDZY I INTELIGENCJI!!!!!!!!!!<br><hr>LOLHEHE
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 15:14

Komentatorzy napisał(a):Ech dziewczyny:) Powiem wam jak to wygląda z boku. Do tej pory żyłyście otoczone podziwem, westchnieniami oczarowanych przechodniów - łał, jaka laska, jaki ma fajny motor, jak super wygląda w kombinezonie. No i rispekt wśród ziomów na wiosce – szacun mała, ogarniasz litra! Patrzajta, jeszcze się nie zabiła! I temu podobne pierdy. Tymczasem znalazł się ktoś, kto zamiast was milusio merdać po dupce takimi tekścikami do których przywykłyście, po prostu wylał wam na te puste łby wiadro zimnej wody mówiąc że może wcale to nie jest najmądrzejsze i najbardziej zajebiste. I tutaj wyłącznie o to chodzi. Nie o to czy ogarniacie szybkie sprzęty, bo to że nie ogarniacie, to wiedzą wszyscy. Nawet wy same. Ktoś po prostu podniósł rękę na waszą wypudrowaną zajebistość i dlatego tak drzecie ryja jak kot któremu ktoś nadepnął na ogon. Przecież tutaj nie padają żadne argumenty za i przeciw. Bo ich po prostu nie macie. Szczególnie że jak widzę po komentarzach większość z was nawet nie zrozumiała tekstu. Tylko jakieś popiskiwanie urażonych niuń o seksizmie, szowinizmie i tego typu pierdach. Weźcie się lepiej za lepienie pierogów…<br><hr>Observer<br>
Powiem Ci, że z dużą częścią twojej wypowiedzi to bym się nawet i zgodziła, ale Twoja końcówka kiepściuteńka...
My popiskujemy o seksizmie bez powodu... a "Weźcie się lepiej za lepienie pierogów… " - cóż to jest jak nie seksizm?
<br><hr>x-petra-x
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 15:24

Komentatorzy napisał(a):a najlepsze są te pindy które tak ostro dyskutuja o tym na forach dla preclo amazonek :P<br><hr>haahahhaha<br>
Ja tu widzę zarówno kobiety ostro dyskutujące, jak i facetów z pianą na ustach ;/<br><hr>dzika
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 17:20

Sczerze powiedziawszy spodziewałem się więcej po profesjonalnym portalu, niż pejoratywnych określeń ukazujących brak szacunku do czytelnika a co za tym idzie - do samego siebie.
Trochę prawdy w tym jest, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.
Swoja droga ciekaw jestem, jakie doswiadczenie posiada autorka tekstu wysuwajac takie smiałe argumenty, bo z tego, co wiem, po 2 latach od zdania prawa jazdy, ekspertem sie nie zostaje. Czyzby to był cud?<br><hr>marek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 17:34

Komentatorzy napisał(a):FACECI DO PLUGA HAHAHAH NIE NA MOTO, JEZDZA JAK KOSLAWCE, SAMA JESTEM SWIADKIEM POCZYNAN BYSTRZAKOW NA PRZECINAKACH( IRYTUJACY WIDOK);D;D
jak komus cos nie pasuje, zapraszam;) CWANIACZKI;D<br><hr>Diabolek<br>
Czemu krzyczysz? Kultury... Nawet przy pługu - jak pokazuje historia - faceci byli wyżej od kobiet, bo zajmowali się jego obsługą, a kobiety zdarzało się, że były od "napędu", czyli jak mawiał bohater pewnego kultowego polskiego filmu: "Babie trzeba założyć chomąto. Tak robili do XII wieku polscy chłopi. Zakładali babom chomąto i orali nimi pole!". Dziękuję<br><hr>3z
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 19:01

Komentatorzy napisał(a):Sczerze powiedziawszy spodziewałem się więcej po profesjonalnym portalu, niż pejoratywnych określeń ukazujących brak szacunku do czytelnika a co za tym idzie - do samego siebie.
Swoja droga ciekaw jestem, jakie doswiadczenie posiada autorka tekstu wysuwajac takie smiałe argumenty, bo z tego, co wiem, po 2 latach od zdania prawa jazdy, ekspertem sie nie zostaje. Czyzby to był cud?<br><hr>marek <br>
Dziennikarz drogi Marku nie musi wszystkiego wiedzieć najlepiej (tego się najzwyczajniej na świecie nie da). Po prostu korzysta z dobrych źródeł wiedzy. Tak samo jak dobry manager nie musi sam wszystkiego umieć, bo ma od tego ludzi aby wykonali pracę. To jak długo autorka posiada prawo jazdy nie ma tutaj związku, bo jeśli dotarła do rzetelnych informacji i zrobiła z nich właściwy użytek, to jest to lepsze niż wywody jakiegoś pseudo-specjalisty z 30 letnim "doświadczeniem". A materiał zawiera bardzo dużo trafnych spostrzeżeń i daleki jestem od odbierania go jako pakowanie wszystkich do jednego wora. Ale najwyraźniej każdy znajduje w nim to co sam chce znaleźć...<br><hr>Prowler
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 19:06

Komentatorzy napisał(a):Skoro jesteś taki mocny w gębie,to podaj proszę swoje namiary i powiedz kogo nazywasz pindami na forum dla preco amazonek? chęcią z Tobą podyskutuję na żywo.<br><hr>antypass<br>
Komentatorzy napisał(a):Antypass, jesteś żałosna... Pogódź się ze swoją życiową klęską urodzenia się kobietą. To nie Twoja wina przecież xD<br><hr>3z<br>
Jeśli Twoim wyznacznikiem sukcesu życiowego jest płeć, to przykro mi bardzo,że rodzice nie poświęcili więcej uwagi Twojej edukacji.<br><hr>konewka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 19:08

Komentatorzy napisał(a):o! Antypas - znalazła sie urażona forumowiczka amazonka, hahahah. Dlatego właśnie nie siedze na forach, bo są zepsute od środka...<br><hr>kobieta na er-6f<br>
Szkoda,że nie możemy się spotkać. Ciekawe czy wtedy też byś tak ,,kozaczyła".<br><hr>antypas
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 20:07

Komentatorzy napisał(a):Sczerze powiedziawszy spodziewałem się więcej po profesjonalnym portalu, niż pejoratywnych określeń ukazujących brak szacunku do czytelnika a co za tym idzie - do samego siebie.
Swoja droga ciekaw jestem, jakie doswiadczenie posiada autorka tekstu wysuwajac takie smiałe argumenty, bo z tego, co wiem, po 2 latach od zdania prawa jazdy, ekspertem sie nie zostaje. Czyzby to był cud?<br><hr>marek <br>
muszę się zgodzic z moim poprzednikiem.<br><hr>moto-carolina
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl