CoÅ› innego dla wybranych :)
a mi to ciut przypomina Tomkowy pomysł z lotem na księzyc...każdy by chciał cos innego i w sumie 5 stron gadki i dalej brak jednego, zgodnego zdania
Poza tym koszula taka zapinana jest bardzo kul...tylko na spotkaniach to jak my bedziemy wyglądali marnie w swoich zwykłych t-shirtach przy klubowiczach...pytanie do redakcji...takie ciut retoryczne
Poza tym koszula taka zapinana jest bardzo kul...tylko na spotkaniach to jak my bedziemy wyglądali marnie w swoich zwykłych t-shirtach przy klubowiczach...pytanie do redakcji...takie ciut retoryczne
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
A może taką koszule jak miał TonyDFreestyle?
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
http://www.tonydfreestyle.com/ taka jak ta na dole po lewo nie znalazłem narazie większego zdjęcia
jest rozpinana po całej długości do samego dołu oczywiście loga napisy itp. były by nasze 

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
tak to mniejwięcej (bardziej mniej bo jak potrzeba to oczywiście znaleść nie można
) wyglÄ…da:

- Załączniki
-
- 20.gif (52.82 KiB) PrzeglÄ…dane 635 razy
-
- 17.gif (57.19 KiB) PrzeglÄ…dane 635 razy
-
- 10.gif (68.35 KiB) PrzeglÄ…dane 635 razy
-
- 9.gif (53.6 KiB) PrzeglÄ…dane 635 razy
-
- 2g.gif (100.93 KiB) PrzeglÄ…dane 635 razy
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
wole leciec toples niz w takim czyms wyskoczyc,obrzydliwe,jeszcze tylko złoty łancuch na szyje
Prosta koszulka jakas,nie taka krzykliwa jak z targu

Prosta koszulka jakas,nie taka krzykliwa jak z targu

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
to była tylko propozycja ( jakich wiele było )
jeżeli tak to zostańmy z tym co wstępnie ustaliliśmy
:D
Czyli koszulka z kołnieżykiem
rozpinana do dołu / polo
czarna ewentualnie czerwona
napis ścigacz.pl na plecach
nik na rękawku
logo na piersi
:D:D

Czyli koszulka z kołnieżykiem
rozpinana do dołu / polo
czarna ewentualnie czerwona
napis ścigacz.pl na plecach
nik na rękawku
logo na piersi

Ostatnio edytowano 28/3/2007, 22:35 przez &rew, łącznie edytowano 1 raz
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
Polo, polo, polo, to będzie takie połączenie tych osób, które chcą mieć zwykłe T-shirt'y i tych którzy chcą koszule z krótkim rękawkiem
czerwone i czarne ew. białe, z nickiem na razmieniu, logo scigacz.pl na lewej piersi razem z rombami, które są na banerze i z tyłu napis scigacz.pl lub ew. do tego dołożyć duże logo
Taka jest mniej-więcej moja opstateczna wizja takiej koszulki 

czerwone i czarne ew. białe, z nickiem na razmieniu, logo scigacz.pl na lewej piersi razem z rombami, które są na banerze i z tyłu napis scigacz.pl lub ew. do tego dołożyć duże logo

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
dobra to jak narazie mamy czerwona albo czarna (czarna plizzz! albo pozniej zbierzemy zamówienia i bedzie kolor do wyboruz tych 2) logo na lewym cycu, ksywa na rekawku.... z tym sie chyba kazdy zgadza.....
zastanowmy sie czy chcemy te pasy, romby czy co tam...i czy chcemy i co chcemy na plecach.... ja na plecach bez kitu dałbym cos anty dresiarskie(samochodowe) znaczy sie napis jakis(4wheel sucks! nie jest złe).... scigacz.pl - moze byc pod logiem na cycu...... co do koszulki - rozpinana koszula jest trendi ale moze byc nie wygodna faktycznie pod kurtke.... moze po prostu Tshirt ale niech bedzie z dobrego materiału - nie made in china
zastanowmy sie czy chcemy te pasy, romby czy co tam...i czy chcemy i co chcemy na plecach.... ja na plecach bez kitu dałbym cos anty dresiarskie(samochodowe) znaczy sie napis jakis(4wheel sucks! nie jest złe).... scigacz.pl - moze byc pod logiem na cycu...... co do koszulki - rozpinana koszula jest trendi ale moze byc nie wygodna faktycznie pod kurtke.... moze po prostu Tshirt ale niech bedzie z dobrego materiału - nie made in china

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
To jak znajde jeszcze chwile czasu (co moze potrwac do piatku) to zrobie projekty czarnej i czerwonej. Co jak co, ale jak sie widzi projekt a nie tylko opis to od razu inaczej dziala to na wyobraznie.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
kravec napisał(a):Terror ale jak to chcesz nosic?? pod bluze czy kurtke na moto koszule zalozysz?? to jest ze tak powiem niepraktyczne
Ja niemal na codzień w koszuli pod kurtką do pracy latam

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror napisał(a):Ja niemal na codzień w koszuli pod kurtką do pracy latam
Cienias. Twardziele latają wyłącznie w kurtce pod koszulą...
Black Wind always follows
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Terror napisał(a):eee tam... polo czy T shirt każdy zakład wulkanizacyjny robi jako reklamówkędlatego czarna koszula rozpinana. Tak samo wygodna a nawet bardziej
, nietypowa, a z logo i nickiem na cycku wyglada profeska, acz spierał się nie będę
Terror wie o co mi chodzi!!! Zwykłyu t-shirt kazdy moze sobie zrobić dowolnego projektu za ok 20zł A takie koszule są bardziej eleganckie. Zwykła koszulke mozemy załozyć do snu lub idąc pograc sobie w piłkę. Poza tym dla mnie taka koszula rozpinana jak ma wiekszośc zawodników MMP czy też firmy z tym związane to wizytówka ich firmy. Tym jak wyglądają i jak sie prezentują zdobywają szacunek i zaufanie wśród innych. Panowie/Panie musimy dbać o nasz wizerunek.
A moje zdanie: koszula rozpinana najlepiej czarna(pasuje do wszystkiego) ewentualnie czerwona (pytanie czy inna firma nie buja sie z tym kolorem)
z tyłu napis "scigacz.pl" lub same logo to samo sie tyczy "lewego cycka"
ksywa na rękawie" nie koniecznie dla mnie lepiej wyglądałby mły format z boku np na prawym cycku.
Ostatnio edytowano 29/3/2007, 12:43 przez eristof, łącznie edytowano 1 raz
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Terror napisał(a):ZAwsze mi się wydawało że wyglądasz na motocyklu khem... dziwne...
Ja przynajmniej wyglÄ…dam na motocyklu, a Ty w samochodzie

Black Wind always follows
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
ugięły się pode mną kolana z racji ciężaru twoego zarzutu.
Tak, mam samochód i często nim jeżdzę. Przepraszam.
Jutro przyniosę kwiaty, no chyba, że dziś do 2oo wpadniesz
Tak, mam samochód i często nim jeżdzę. Przepraszam.
Jutro przyniosę kwiaty, no chyba, że dziś do 2oo wpadniesz

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości