jaki model crossa na poczatek?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
sx nie ma lamp i miec nie będzie
exc ma lampy i pojedzie po ciemnym
inne zawieszenia, inna troszkę charakterystyka jazdy
honda hm 125 ale problem z dostaniem mlodszej
dt 125 ale to soft enduro, slabsze ale lepsze dla amatora
a do jakich pieniędzy chcesz kupic sprzet??
exc cenią się
exc ma lampy i pojedzie po ciemnym
inne zawieszenia, inna troszkę charakterystyka jazdy
honda hm 125 ale problem z dostaniem mlodszej
dt 125 ale to soft enduro, slabsze ale lepsze dla amatora
a do jakich pieniędzy chcesz kupic sprzet??
exc cenią się
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Nie rozumiem, chcesz crossem jezdzic w noc? Dosc ryzykowna sprawa, gdyz " nic " nie widac i mozna zaliczyc BuuuuuM... Lepiej kupic latarke z allegro BlackEye z uchwytem na kiere. Sam ja mam, ale nie zamontowana do moto. Zasieg porownywalny do swiatel dlugich samochodu (okolo 200zl).
HONDA CR 125 2006 r .
"Bogaty rzadko sprawiedliwy. "
- N3xT
- Świeżak
hehe swiatła sie przydaja nei chodzi konkretnie o jazde w nocy tylko ja mam czesto tak że smigam latam latam a tu nagle ciemno sie robi no i jednak swiatełka są pomocne
co do moto ze swiatłami huska WRE ma światła. i tak samo mozna zrobic z WRE WR w razieczego. yamaha nie ma nic ze swiatłami. yz to full cross. i czytaj uważnie - kazdy motocykl dobry o ile w dobrym stanie

co do moto ze swiatłami huska WRE ma światła. i tak samo mozna zrobic z WRE WR w razieczego. yamaha nie ma nic ze swiatłami. yz to full cross. i czytaj uważnie - kazdy motocykl dobry o ile w dobrym stanie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
często tak mam że póki sie jest na torze to jest spoko. odpoczywam czy cos potem wylatuje na asfalt i swiatełka sie przydają. nie mówie że jest ciemno jak w nie wiem gdzie
ale po prostu dla głupiego żeby inni widzieli mnie światła sie przydają no i nie mówie tu juz o kwestia legalnosci bo kazdy wie że po drogach publicznch swiatła musze miec ciagle

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
znasz takie powiedzenie, przezornego Pan Bóg strzeże??
swiatła są po to aby byc lepiej widocznym, zauważalnym z daleka i z bliska, przez innych kierowców, oraz smerfy które z miłą chęcią udadzą się za nami w poscig jeżeli nie będziemy mieli swiatełek
stanąc to jedynie może tobie cos innego... i to różnie z tym bywa;)
motocykl ma służyć do jazdy a nie do jak ty to nazwałeś "stawania na koło" motorynka też staje więc chyba ona będzie najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie
swiatła są po to aby byc lepiej widocznym, zauważalnym z daleka i z bliska, przez innych kierowców, oraz smerfy które z miłą chęcią udadzą się za nami w poscig jeżeli nie będziemy mieli swiatełek
stanąc to jedynie może tobie cos innego... i to różnie z tym bywa;)
motocykl ma służyć do jazdy a nie do jak ty to nazwałeś "stawania na koło" motorynka też staje więc chyba ona będzie najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Wez czlowieku zamilcz. Nie gneb innych i zachowuj sie troche. Pozdro masz skoro " CROSSEM " jezdzisz po autostradzie... Pozdro i zakoncz zemna ten temat.
next opanuj się z oftopem
następnym razem wymierzę warna
madcap
next opanuj się z oftopem
następnym razem wymierzę warna
madcap
HONDA CR 125 2006 r .
- N3xT
- Świeżak
a czy chodzi od razu o autostrade ? chodzi o głupią ścieżke na głupie działki pod miastem. jedziesz jakims moto dziadek cie wieczorem nie zauwazy skręci czy cos ? po co w ogóle doprowadzac do byle sytuacji. sam miałem fulla i mam enduro. i jednak wole miec ten kit enduro który wazy tam ze 3 kg niz miec supercrossówke z której tak czy siak nie potrafie wycisnąc pełnej mocy. swiatła sie przydają nie tylko dla ciebie ale tez dla kogos 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
pewnym osobom powinno się wyznaczyc czas korzystania z internetu, bo jak za dużo piszą, główki się lansują i same nie wiedzą co piszą i robią
Wiem że pewnie sadzisz tam na mnie wymoderowano, ale zamiast wygadywac bzdur i szczeniacko się unosic, lepiej albo przemilczec albo zapytac się, opisać swoje problemy i niepewności, niż by to miało wyglądac jak jakaś mowa do narodu w której podkreslasz swoją wiedzę i umiejętności
nie mam nic ani do Ciebie ani do tego co piszesz, bo ja mam w dupie to co piszesz, i to jaką masz wiedze na ten temat, jednak nie pozwolę aby inni, młodzi bądź starsi ludzie czytali to a następnie rozpowiadali dalej że to co czytali to prawda.
Jeżeli coś jest źle napisane, trzeba to poprawic, i od tego są ludzie którzy swoją wiedzą mogą to naprostowac i wyjasnic, jak krowie na rowie z dokładnymi szczegółami dla czego tak a nie inaczej.
bostorn opanuj się, bo wyhaczysz ode mnie
madcap

Wiem że pewnie sadzisz tam na mnie wymoderowano, ale zamiast wygadywac bzdur i szczeniacko się unosic, lepiej albo przemilczec albo zapytac się, opisać swoje problemy i niepewności, niż by to miało wyglądac jak jakaś mowa do narodu w której podkreslasz swoją wiedzę i umiejętności
nie mam nic ani do Ciebie ani do tego co piszesz, bo ja mam w dupie to co piszesz, i to jaką masz wiedze na ten temat, jednak nie pozwolę aby inni, młodzi bądź starsi ludzie czytali to a następnie rozpowiadali dalej że to co czytali to prawda.
Jeżeli coś jest źle napisane, trzeba to poprawic, i od tego są ludzie którzy swoją wiedzą mogą to naprostowac i wyjasnic, jak krowie na rowie z dokładnymi szczegółami dla czego tak a nie inaczej.
bostorn opanuj się, bo wyhaczysz ode mnie
madcap
-
Bostorn - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2