Do ludzi z lubelskiego i okolic !
bordowy thundercat, latałeś trochę w listopadzie z chłopakami z łukowa ???
zx6 pamiętam jedno tylko srebrne.
Myślę ze kilka szt. się znajdzie napewno, jak nie kilkanaście, a mi kroku napewno dotrzymasz , chociaż sprzęt mam do sprzedania i bardzo chciałbym już lytrem polecieć jakimś.
zx6 pamiętam jedno tylko srebrne.
Myślę ze kilka szt. się znajdzie napewno, jak nie kilkanaście, a mi kroku napewno dotrzymasz , chociaż sprzęt mam do sprzedania i bardzo chciałbym już lytrem polecieć jakimś.
yzf 600 thundercat
- dewon8
- Świeżak
Ja jak coś to bardziej nad białe w kwietniu bym poleciał na pewno bo po taniości nocleg, niedaleko mam itp, niestety kasy na bieszczady raczej nie skołuje, a w czerwcu możliwe, że zostanę bez motocykla. Więc kto pisze się nad białe?
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
motoftw napisał(a):a w czerwcu możliwe, że zostanę bez motocykla. Więc kto pisze się nad białe?
a co z moto robisz?
Ja sie pisze
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Oj ja też wędkarz! Spinning głównie, a w zeszłym roku skompletowałem sobie zestaw do karpiarstwa można by i z gruntu nad białym posiedzieć przy piwku na tym zlocie naszym ;D tylko Panowie, może byśmy spróbowali ustalić już datę?
Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
Ja karty niestety nie posiadam, ale mam fajny spining to też mogę w plecak rzucić, jak coś może się schowam, jakby kontrola była czy coś Jeszcze niech odezwą się jakieś osoby to będziemy ustalać datę, Grunder? Henio? Oni moga na piechotę przyjść
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
hm, ja to jak jadę wędkować to z kumplem się w samochód ledwo mieścimy... same wędki zajmują jedno tylne siedzenie, do tego fotele wędkarskie, wiadra, parenaście kilo zanęty, skrzynki itp itd.
Nie wyobrażam sobie spakować się w plecak ;P sama wędka spinning złożona ma długość od ziemi do klaty około.
Nie wyobrażam sobie spakować się w plecak ;P sama wędka spinning złożona ma długość od ziemi do klaty około.
Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe