Do ludzi z lubelskiego i okolic !
Jak będę miał wolny wekend to i ja bym wpadł- zapewne z Panną na jeden dzień
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
taka libacja żebym nie umierał rano... i było kulturalnie. Czyli bez pochlania konkretnego ;D posiedzieć, może grila zrobić, piwko czy flaszeczkę obalić, jakby było disko czynne to też można
Czyli domek rezerwujemy na ostatnią chwilę jakby była znana liczba osób?

Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
Nie no dla śmiechu można coś łyknąć
Niestety w kwietniu bardzo wątpie, że będzie jakieś dysko czynne, najwyżej we włodawie.. a grilla jak na moto weźmiecie? chyba że z ośrodka by ogarnąć... ja wujka muszę się zapytać czy pozwoli, i czy by chciał jakąś kase czy nie ale wątpie, że by chciał 

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
Wiesz, 20 zł za łeb to jestem spokojnie w stanie zapłacić
zapytaj, jakby coś to 2 miejsca dla mnie
A grille często są na miejscu w ośrodku, kupuje się węgiel za grosze i jakieś żarło i miło jest
Obgadaj sprawę tego domku

A grille często są na miejscu w ośrodku, kupuje się węgiel za grosze i jakieś żarło i miło jest

Obgadaj sprawę tego domku
Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
Zależy jakie kto ma możliwości do picia
ja to myślę, z 5 piwek strzelę grzecznie, zjem z grilla jakieś żeberko, szaszłyka i kiełbasę, pogadam z Wami przy tym o durnotach i takich tam i lulu z colą przy łóżku na wypadek suszy
a ośrodek musimy razem ogarnąć żebyśmy byli na jednym i tym samym
pod koniec marca trzeba wiedzieć kto na pewno będzie, zadzwonić i zarezerwować miejsca 

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
jasne
choć sądzę, że miejsce ktoś na kilka dnie wcześniej mógłby zarezerwować jakby już każdy wiedział jak bedzie stał z czasem i pogoda jaka się szykuje. bo jak deszczowo lub cholernie zimno to nie wiem czy jest sens akurat w takim terminie
oby pogoda była, to najważniejsze. Wy miejscowi znacie ośrodki itp to coś ogarniecie jak się ludzie już na pewno zadeklarują 

Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
byleby spokojnie bo mróz dopiero będzie wychodził z ziemi... powietrze może być +10, a asfalt i ziemia na minusie. plus piach, sól i inny syf na drodze ;/ u mnie w sąsiedniej miejscowości pare dni temu już jeden ślizg pod żuka zaliczył...
Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
O ja bym bardzo chętnie, ale w środę mi linka od prędkościomierza poszła i teraz wypełnienia z szybą mam wymontowane. W czwartek mi wysłali priorytetem, a jeszcze nie doszło i dopiero w pn zmontuję... ale może dziś skręcę żeby jutro trochę polatać
jak coś to napisz esa na 507107426, to może się jutro ugadamy 

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe