Do ludzi z lubelskiego i okolic !
Jak będę miał wolny wekend to i ja bym wpadł- zapewne z Panną na jeden dzień
				http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14
- VIP Ścigacz.pl
- 

limak14
- VIP Ścigacz.pl
taka libacja żebym nie umierał rano... i było kulturalnie. Czyli bez pochlania konkretnego ;D posiedzieć, może grila zrobić, piwko czy flaszeczkę obalić, jakby było disko czynne to też można  Czyli domek rezerwujemy na ostatnią chwilę jakby była znana liczba osób?
 Czyli domek rezerwujemy na ostatnią chwilę jakby była znana liczba osób?
				 Czyli domek rezerwujemy na ostatnią chwilę jakby była znana liczba osób?
 Czyli domek rezerwujemy na ostatnią chwilę jakby była znana liczba osób?Kawa zx6r, 1998
			- 

Kaniuszy
- Świeżak
Nie no dla śmiechu można coś łyknąć  Niestety w kwietniu bardzo wątpie, że będzie jakieś dysko czynne, najwyżej we włodawie.. a grilla jak na moto weźmiecie? chyba że z ośrodka by ogarnąć... ja wujka muszę się zapytać czy pozwoli, i czy by chciał jakąś kase czy nie ale wątpie, że by chciał
 Niestety w kwietniu bardzo wątpie, że będzie jakieś dysko czynne, najwyżej we włodawie.. a grilla jak na moto weźmiecie? chyba że z ośrodka by ogarnąć... ja wujka muszę się zapytać czy pozwoli, i czy by chciał jakąś kase czy nie ale wątpie, że by chciał 
				 Niestety w kwietniu bardzo wątpie, że będzie jakieś dysko czynne, najwyżej we włodawie.. a grilla jak na moto weźmiecie? chyba że z ośrodka by ogarnąć... ja wujka muszę się zapytać czy pozwoli, i czy by chciał jakąś kase czy nie ale wątpie, że by chciał
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
			- 

motoftw
- Stały bywalec
Wiesz, 20 zł za łeb to jestem spokojnie w stanie zapłacić  zapytaj, jakby coś to 2 miejsca dla mnie
 zapytaj, jakby coś to 2 miejsca dla mnie  

A grille często są na miejscu w ośrodku, kupuje się węgiel za grosze i jakieś żarło i miło jest 
Obgadaj sprawę tego domku

A grille często są na miejscu w ośrodku, kupuje się węgiel za grosze i jakieś żarło i miło jest

Obgadaj sprawę tego domku
Kawa zx6r, 1998
			- 

Kaniuszy
- Świeżak
Zależy jakie kto ma możliwości do picia  ja to myślę, z 5 piwek strzelę grzecznie, zjem z grilla jakieś żeberko, szaszłyka i kiełbasę, pogadam z Wami przy tym o durnotach i takich tam i lulu z colą przy łóżku na wypadek suszy
 ja to myślę, z 5 piwek strzelę grzecznie, zjem z grilla jakieś żeberko, szaszłyka i kiełbasę, pogadam z Wami przy tym o durnotach i takich tam i lulu z colą przy łóżku na wypadek suszy  a ośrodek musimy razem ogarnąć żebyśmy byli na jednym i tym samym
 a ośrodek musimy razem ogarnąć żebyśmy byli na jednym i tym samym  pod koniec marca trzeba wiedzieć kto na pewno będzie, zadzwonić i zarezerwować miejsca
 pod koniec marca trzeba wiedzieć kto na pewno będzie, zadzwonić i zarezerwować miejsca 
				 ja to myślę, z 5 piwek strzelę grzecznie, zjem z grilla jakieś żeberko, szaszłyka i kiełbasę, pogadam z Wami przy tym o durnotach i takich tam i lulu z colą przy łóżku na wypadek suszy
 ja to myślę, z 5 piwek strzelę grzecznie, zjem z grilla jakieś żeberko, szaszłyka i kiełbasę, pogadam z Wami przy tym o durnotach i takich tam i lulu z colą przy łóżku na wypadek suszy  a ośrodek musimy razem ogarnąć żebyśmy byli na jednym i tym samym
 a ośrodek musimy razem ogarnąć żebyśmy byli na jednym i tym samym  pod koniec marca trzeba wiedzieć kto na pewno będzie, zadzwonić i zarezerwować miejsca
 pod koniec marca trzeba wiedzieć kto na pewno będzie, zadzwonić i zarezerwować miejsca 
Zygzak 2001r 
			- 

Vido
- Świeżak
jasne  choć sądzę, że miejsce ktoś na kilka dnie wcześniej mógłby zarezerwować jakby już każdy wiedział jak bedzie stał z czasem i pogoda jaka się szykuje. bo jak deszczowo lub cholernie zimno to nie wiem czy jest sens akurat w takim terminie
 choć sądzę, że miejsce ktoś na kilka dnie wcześniej mógłby zarezerwować jakby już każdy wiedział jak bedzie stał z czasem i pogoda jaka się szykuje. bo jak deszczowo lub cholernie zimno to nie wiem czy jest sens akurat w takim terminie  oby pogoda była, to najważniejsze. Wy miejscowi znacie ośrodki itp to coś ogarniecie jak się ludzie już na pewno zadeklarują
 oby pogoda była, to najważniejsze. Wy miejscowi znacie ośrodki itp to coś ogarniecie jak się ludzie już na pewno zadeklarują 
				 choć sądzę, że miejsce ktoś na kilka dnie wcześniej mógłby zarezerwować jakby już każdy wiedział jak bedzie stał z czasem i pogoda jaka się szykuje. bo jak deszczowo lub cholernie zimno to nie wiem czy jest sens akurat w takim terminie
 choć sądzę, że miejsce ktoś na kilka dnie wcześniej mógłby zarezerwować jakby już każdy wiedział jak bedzie stał z czasem i pogoda jaka się szykuje. bo jak deszczowo lub cholernie zimno to nie wiem czy jest sens akurat w takim terminie  oby pogoda była, to najważniejsze. Wy miejscowi znacie ośrodki itp to coś ogarniecie jak się ludzie już na pewno zadeklarują
 oby pogoda była, to najważniejsze. Wy miejscowi znacie ośrodki itp to coś ogarniecie jak się ludzie już na pewno zadeklarują 
Kawa zx6r, 1998
			- 

Kaniuszy
- Świeżak
byleby spokojnie bo mróz dopiero będzie wychodził z ziemi... powietrze może być +10, a asfalt i ziemia na minusie. plus piach, sól i inny syf na drodze ;/ u mnie w sąsiedniej miejscowości pare dni temu już jeden ślizg pod żuka zaliczył...
				Kawa zx6r, 1998
			- 

Kaniuszy
- Świeżak
O ja bym bardzo chętnie, ale w środę mi linka od prędkościomierza poszła i teraz wypełnienia z szybą mam wymontowane. W czwartek mi wysłali priorytetem, a jeszcze nie doszło i dopiero w pn zmontuję... ale może dziś skręcę żeby jutro trochę polatać  jak coś to napisz esa na 507107426, to może się jutro ugadamy
 jak coś to napisz esa na 507107426, to może się jutro ugadamy 
Zygzak 2001r 
			- 

Vido
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe