Pierwsze a zarazem trzecie moto co polecacie? :)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
michal991666 napisał(a):Podoba Ci sie r1 to ją kup. Nie pytaj na forum ludzi ktorzy cie nie znaja, bo zawsze beda cie uwazac za debila i wszystko będzie złe co sobie wybierzeszNa przykładzie: Mam kuzyna w USA w wieku 14 lat jezdzil r6 kupil ja sobie zeby sie nauczyc jezdzic, pozniej jak zrobil prawko na motor w wieku 16 lat(tak tam mozna sobie jezdzic haybusa od 16 roku zycia) kupil wlasnie r1. I co jezdzi juz 3 rok. Jak mu powiedzialem o tzw. ewolucji motocyklowej (od małych poj do dużych) to się na mnie tylko krzywo popatrzyl, on jezdzil wczesniej tylko jawka 50 jak byl w polsce. Wniosek nie patrz na ludzi bo polska mentalność jest jaka jest, myślisz ze dasz rade kup.
tylko ze w USA nie ma czegos takiego jak zakrety...sa proste nie dzurawe drogi gdzie sa 4 pasy w jedna strone..... a i tak i tak statystiki wypadkow na motocyklu w usa SA PRZERAZLIWE! jak myslisz dlaczego cala europa kupuje powypadkowe motocykle w USA.....BO JEST ICH TAM NAJWIECEJ

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
michal991666 napisał(a):Podoba Ci sie r1 to ją kup. Nie pytaj na forum ludzi ktorzy cie nie znaja, bo zawsze beda cie uwazac za debila i wszystko będzie złe co sobie wybierzeszNa przykładzie: Mam kuzyna w USA w wieku 14 lat jezdzil r6 kupil ja sobie zeby sie nauczyc jezdzic, pozniej jak zrobil prawko na motor w wieku 16 lat(tak tam mozna sobie jezdzic haybusa od 16 roku zycia) kupil wlasnie r1. I co jezdzi juz 3 rok. Jak mu powiedzialem o tzw. ewolucji motocyklowej (od małych poj do dużych) to się na mnie tylko krzywo popatrzyl, on jezdzil wczesniej tylko jawka 50 jak byl w polsce. Wniosek nie patrz na ludzi bo polska mentalność jest jaka jest, myślisz ze dasz rade kup.
no no. a moj synek ma 4 lata i juz lata na kole nowÄ… r6. udowodnisz mi to?
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
Te opowieści o kuzynach, babciach, wujkach i znajomych, że oni jeżdzą na kole już na drugi dzień, a r1 to i pierwszy sprzęt to mnie miażdzą, nawet jeśli, to ich życie i jak się rozwalą na asfalcie to nie Ciebie będzie bolało tylko ich, dla mnie mogą nawet hają z turbo śmigać 13 latkowie, aby z dala ode mnie...
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
motoftw napisał(a):Te opowieści o kuzynach, babciach, wujkach i znajomych, że oni jeżdzą na kole już na drugi dzień, a r1 to i pierwszy sprzęt to mnie miażdzą, nawet jeśli, to ich życie i jak się rozwalą na asfalcie to nie Ciebie będzie bolało tylko ich, dla mnie mogą nawet hają z turbo śmigać 13 latkowie, aby z dala ode mnie...
Może i masz rację, tylko niefajnie później się czyta tematy o szlifach bądź co gorsza śmierci młodego motocyklisty którego poniosła fantazja, a zgubił brak doświadczenia. Jeśli nawet jednemu z całego stada młodych gniewnych przemówisz do rozsądku i nie zrobi sobie lub innym krzywdy przez swoją niewiedzę to zdecydowanie warto.
|1000RR 2006r| | http://www.bikepics.com/members/kubcys/
-
Kvba - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości