tlok
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tak ale do henia to ja mam 200 kilosow..... za benze tez sie zaplaci .. ale mniej niz za wymiane xD
tak glupio prosic obcego..................
ja sie nieznam kompletnie na moto , to moj 1 motor w zyciu wiec z ta wymiana tloka to tak cienko by bylo.....
jak tlok to i pierscienia trzeba??
tak glupio prosic obcego..................
ja sie nieznam kompletnie na moto , to moj 1 motor w zyciu wiec z ta wymiana tloka to tak cienko by bylo.....
jak tlok to i pierscienia trzeba??
- kielbasa96
- Świeżak
http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... view=gtext te tloki po 60, 150 zl to PADACZKA??
- kielbasa96
- Świeżak
ja ci powiem swoje zdanie .
Jestem tylko przekonany do Vertex i Wossner bo to porządna firma. Nie wiem jak tam Nakamura się sprawuje ale też nie jest zła.
Meteor-szkoda gadac...
Ten za 150zł chocby : http://allegro.pl/tlok-yamaha-dt125r-tz ... 17555.html
Patrząc na tą ulotkę z tyłu, to wygląda na nie byle co. Japońskie znaki są. Tylko nie wiem jak on się sprawuje. Poszukaj na google opini o tej firmie. Byc może to jakaś japońska podróba, ale nie sądze.
Jestem tylko przekonany do Vertex i Wossner bo to porządna firma. Nie wiem jak tam Nakamura się sprawuje ale też nie jest zła.
Meteor-szkoda gadac...
Ten za 150zł chocby : http://allegro.pl/tlok-yamaha-dt125r-tz ... 17555.html
Patrząc na tą ulotkę z tyłu, to wygląda na nie byle co. Japońskie znaki są. Tylko nie wiem jak on się sprawuje. Poszukaj na google opini o tej firmie. Byc może to jakaś japońska podróba, ale nie sądze.
-
grunder - Mieszkaniec forum
Poszukalem w google nie ma tego za duzo..... Moze ktos z tego forum sie wypowie o firmie TKRJ.........
- kielbasa96
- Świeżak
Henio już się wypowiedział:
też tak popatrzyłem na google, było kilka tematów zakładanych ale nikt nic stosownego nie odp.
jak nie jezdzisz wyczynowo to kup tkrj bo pewnie i tak nie zamierzasz miec tego moto kilka lat ? chyba ze latasz ostro i robisz go dla siebie na lata ja bym wossnerka wsadził.
też tak popatrzyłem na google, było kilka tematów zakładanych ale nikt nic stosownego nie odp.
-
bo nikt tego prawie nie kupuje. bo po prostu strach
kazdy woli wydac kase i kupic najlepszy tlok. no chyba ze na sell. ale wtedy tez ci nie powie nikt jak sie spisywal
taka prawda
na tym sie nie oszczedza - taka moja rada ;P ale nie wiem czy tkrj to nie jest oryginalny tlok do jakis motocykli. bo zwykle malo znane firmy daja tloki jako oryginalne ;P

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- kielbasa96
- Świeżak
kiełbasa proszę Cię przejdź na dział Mechanika Motocyklowa, założyłem tam już temat O TKRJ. Także nie przeciągajmy tutaj.
viewtopic.php?t=54858
viewtopic.php?t=54858
-
jak bys nie latal na 1/4 gazu jezeli jezdzisz ciagle tak to tak za bardzo nie mozna jezdzic. bo to nie enduro. motor moze sie zalewac potem w gre wchodza inne temp spalin wiec tlok sie roznie rozgrzewa. jak jedziesz wolno to moze duzo wahy dostawac moze jej nie spalac i sie lekko zalewac i tlok ma nizsza temp niz normalna temp robocza wiec to tez nie jest dobre dla tloczka. ale watpie zeby to mialo az taki wplyw ze od razu cos strzelilo.... to bylo by raczej malo zauwazalne
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Co do tłoków ja uzywam tylko z wossnera ceny sa duze ale coz pan zrobi....Tłoki są kute, wobec czego charakteryzują się nieporównywalnie większą wytrzymałością i trwałością niż odlewane tłoki konkurencji. Dodatkowo oferowane tłoki sa pokryte warstwą teflonu. Wpływa to znacząco na obniżenie tarcia wewnątrz cylindra.
wymoderowano..
Leg1oN
wymoderowano..
Leg1oN
- arni1
- Świeżak
edytuj posty
to prawda ze wossnerki sa dobre wlasnie dla tego. i stad ich ccena i tez wg mnie sa najlepsze. ale jestem ciekaw jak wypadaja w stosunku do oryginałków

to prawda ze wossnerki sa dobre wlasnie dla tego. i stad ich ccena i tez wg mnie sa najlepsze. ale jestem ciekaw jak wypadaja w stosunku do oryginałków
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja sie nie spotkalem z takimi. ale byc moze sa modele gdzie maja powłoki. ale czy z powloka czy bez i tak i tak trzeba docierac 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości