Stalowa pętla na szyje???
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie. Ja wyrazilam negatywne - o calym temacie i o jego obecnosci na forum, ktore sie szanuje. Czy cos nie tak? Moj post ma przynajmniej cos wspolnego z tematem...
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Ciekawe jakiej grubości linka jest najlepsza,bo jak przeczytam jeszcze kilka takich tematów albo takich viewtopic.php?t=5105 to sam sie jebne na line.Czy nie ma tu ludzi odpowiedzialnych ze jakiś poziom tego forum,przecież jak będzie tu każdy oszołom wypisywał takie brednie to...może trzeba podnieść poziom trudności przy rejestracji np:zadać pytanie ile to jest 2+2.
Ostatnio edytowano 6/3/2007, 23:17 przez Klika, łącznie edytowano 1 raz
- Klika
- Świeżak
Akon napisał(a):popieram Gosie
Ja też popieram. No ba, spróbowałbym nie.

Klika napisał(a):Ciekawe jakiej grubości linka jest najlepsza,
Najlepiej struna od gitary, albo drut na wnyki.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Traperoso napisał(a):Kto szanuje swoje Zycie ubiera skore(np) na motocykl i szydzi z ludzi co wspominaja o jakis linkach na szyje, tyle na ten temat!
Myślisz że przy dzwonie skóra cie uratuje,raczej tylko ochroni naskórek na twoim tyłku i będziesz na starość będziesz mógł nogi wyprostować.
- Klika
- Świeżak
Szanowny Panie Tarror wez Pan z laski swojej zrob locked na ten bzdurny temat, ktory stawia motocyklistow w kiepskim swietle ( i tak juz te swiatlo jest bardzo kiepskie). Osoba ktora przeczyta posty Akona jeszcze uwierzy ze ta zasrana linka to jakas norma albo standardowe wyposarzenie motocykla. Niestety wiecej jezdze autem niz na sprzecie i czesto slysze w cb radio teksty typu : dawcy jada!! Mam wkorw jak to slysze a teksty typu linka opinii na nie poprawia.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Ja znam niekótre osoby które zakładają linki na szyje ale oni jezdza prawie na calym gazie, tłumacza mi ze jak beda miec wypadek to nie beda jezdzic na wózku i nie beda sie meczyć tylko wolą umrzeć
Ja juz wole jezdzic wolniej ale bez linki
Pozdrawiam
Ja juz wole jezdzic wolniej ale bez linki
Pozdrawiam
-
Matacz - Świeżak
Ja linek nie zakładam... jeżdżę sobie po polnej drodze za domem i raz tylko miałem takie przeżycie. Pierwszy raz chciałem dodać więcej gazu bo ja jestem ostrożnym człowiekiem. Na nieszczęście leżała taka wyrwana gruda wyrwanej trawy z bryłą ziemi. Trafiłem na to, wywróciłem na prawy bok i głową po takim wyschniętym polu. Nie wiem co mnie pokusiło żeby wziąść kask. Prawdopodobnie gdybym go nie wziął to teraz bym nic nie pisał. Wszystko działo siętak około 80km/h.

- Maniek'93
- Świeżak
Maniek'93 napisał(a):... i głową po takim wyschniętym polu. Nie wiem co mnie pokusiło żeby wziąść kask. Prawdopodobnie gdybym go nie wziął to teraz bym nic nie pisał. Wszystko działo siętak około 80km/h.
wprost niewiarygodne, mlodziez zaczela zakladac kaski nawet na polnych drogach

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości