[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]
to Molikowi też wisi kasę ?<br><hr>zawiedzionyKomentatorzy napisał(a):ale szkopek się ośmieszył. na takim motocyklu przegrać u siebie? dostał prezent od giabaniego w moście ale przegrywa u siebie!? **** nie tytuł! jeśli ta czerwona flaga była pod niego to wstyt! jak kogoś boli, że zaganiczni są mistrzami, to niech grandy za rok przywiezie 9 wariatów i wysprząta każde podium! co wtedy wierza zrobi? ale wyścig był super<br><hr>errr<br>Komentatorzy napisał(a):Bzdura ,że organizator pomagał Szkopkowi.Kombinacje nie w tą stronę.Szkopek do tej pory nie uregulował spraw finansowych z obsługą toru Poznań za Modlin.Bardziej bym sie skłaniał do tego przed tym wyscigiem ,że Szkopek bedzie miał "nieprzewidziane" problemy,a nie miał.
Zawody to zawody . Nikt nikogo nie faworyzował.
Sytuacja losowa.<br><hr>...<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
racja poprzednio chodził i stękał że ma stare i słabe moto, teraz miał najlepsze i nic sie nie zmieniło. Podobno tym razem narzekał na dunlopy, że kiepsko trzymały. Tak czy owak dostał lanie w niedziele i dobrze mu tak, chociażby za Modlin i za chłopaków co sie tam połamali!!!<br><hr>zawiedzionyKomentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niedogodności bycia osobą publiczną.Komentatorzy napisał(a):Jestem w szoku, że ktoś może napisać artykuł o tak negatywnym wydźwięku... Skoro właściwie wszystko już wiadomo to znaczy, że właściwie nie ma po co przyjeżdżać do Poznania: brawo Panie Lovtza- dostaje Pan medal za promocję wyścigów w Polsce. Pisanie, że Giabbani nie ma szans odrobić 33 pkt straty to niestety straszna bzdura- wystarczy, że Paweł wywróci się raz w jednym z wyścigów (co znając jego poczynania jest wielce prawdopodobne) i różnica zostanie zniwelowana. Kalab i Jerman "zlali" naszych? Wygrali, ale nie zbliżyli się nawet do czasów jakie osiągali nasi zawodnicy w tamtym roku. Dlaczego nasi jeżdżą teraz wolniej? Bo prawie w ogóle nie trenowali- Tor Poznań zorganizował zaledwie kilka dni treningowych w tym roku, a wyjazdy na treningi za granice przy tegorocznych budżetach odpadały.. Mam nadzieję, że ta deprecjacja polskich zawodników nie wynika z chęci odreagowania swoich słabych wyników na torze Panie Lovtza. Warto przemyśleć co się pisze i zastanowić się trochę nad poziomem obiektywizmu. <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szkopek nie jest takim idiotą i wie ze wystarczy dojechać.Chyba ze sie na...doli jak na ostatnich zawodach i bedzie biegał po parku maszyn z kroplówką aby ktos mu ja podlączył i doprowadził do stanu uzywalnosci.<br><hr>fan szkopka<br>
Komentatorzy napisał(a):Takie rzeczy w publicznych komentarzach powinno się sobie darować. Obecni widzieli a nieobecni nie mają czego żałować.<br><hr>Ja<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No w łasnie kto chce rozwalic WMMP?Kilka faktówKomentatorzy napisał(a):Zawodnicy!! Czy nie macie wrażenia że ktoś próbuje rozwalić WMMP w poznaniu ? Wydaje mi się że tą osobę każdy niestety zna i jest to pan Jacek. Czytaliście może regulamin na najbliższą rundę? Nie można rozłożyć namiotu dzień wcześniej!? Tzn. możesz ale musisz zapłacić szanownemu klubowi 120zł za to. Ciekawe czy sam prezes przychodzi i pomaga rozłożyć namiot za tą stawkę. A szanowny pan J. nadal brnie w błoto i ze swoimi namiocikami za 1500zł zabiera miejsce na kostce, a co za tym idzie brakuje miejsca (którego i tak jest mało) dla chłopaków którzy muszą stać w błocie w krzakach. Bo pan J. chce zarobić na czymś na czym nie idzie zarobić aż takich pieniędzy.
Mam tylko nadzieję że zawodnicy w przyszłym roku będą mieli jakikolwiek wpływ na to kto zajmie miejsce pana J.M.<br><hr>Farmaceuta<br>
-Przewodniczącypodkomisji wyscigowej z uporem maniaka twierdzi ze runda w modlinie się odbyła .Czy zawodnicy klas mistrzowskich mogą sobie z niej zaliczyc punkty?Czyli jak nie mogą czy sie zatem odbyła?A skoro sie odbyła to ile kosztowała?
-Przewodniczący podkomisji zatwierdza kalendarz na sezon.
W ciagu niecałych dwóch miesiecy w drugiej czesci lata rozegrane zostaje 6 wyscigów w polsce.Częsc zawodników z przyczyn losowych nie wystartuje w najblizszej imprezie .Mozna było tego uniknać.Wystarczyło pokierować sie dobrem dyscypliny ,a nie polityką przedwyborczą.
Tor poznań jest tylko wykonawca na zlecenie PZM.Nie od niego zalezy kiedy dbędzie się impreza.
<br><hr>Zorientowany
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i nie objechał;-)<br><hr>;-)Komentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szanowny Panie "Ja" !
Zanim zaczniesz negować wynik Pawła,poszukaj info na temat z kim jechał "łeb w łeb" lub wykręć 1m:34sec w wyścigu na torze w Poznaniu.
Każdy kto zna temat WMMP wie ,że pod nieobecność mistrza A.Pawelca ,praktycznie tylko Paweł Szkopek może objechać w Poznaniu Gwena czy A.Meklau`a.
Niedzielny wyścig SBK to esencja tego sportu.
Brawo Paweł!!!<br><hr>G.Cage<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli Cię to boli napisz do Przyjaciółki lub Gali Pani Beata T. może się zlituje nad tobą i odp.<br><hr>$Komentatorzy napisał(a):Jestem w szoku, że ktoś może napisać artykuł o tak negatywnym wydźwięku... Skoro właściwie wszystko już wiadomo to znaczy, że właściwie nie ma po co przyjeżdżać do Poznania: brawo Panie Lovtza- dostaje Pan medal za promocję wyścigów w Polsce. Pisanie, że Giabbani nie ma szans odrobić 33 pkt straty to niestety straszna bzdura- wystarczy, że Paweł wywróci się raz w jednym z wyścigów (co znając jego poczynania jest wielce prawdopodobne) i różnica zostanie zniwelowana. Kalab i Jerman "zlali" naszych? Wygrali, ale nie zbliżyli się nawet do czasów jakie osiągali nasi zawodnicy w tamtym roku. Dlaczego nasi jeżdżą teraz wolniej? Bo prawie w ogóle nie trenowali- Tor Poznań zorganizował zaledwie kilka dni treningowych w tym roku, a wyjazdy na treningi za granice przy tegorocznych budżetach odpadały.. Mam nadzieję, że ta deprecjacja polskich zawodników nie wynika z chęci odreagowania swoich słabych wyników na torze Panie Lovtza. Warto przemyśleć co się pisze i zastanowić się trochę nad poziomem obiektywizmu. <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szkopek nie jest takim idiotą i wie ze wystarczy dojechać.Chyba ze sie na...doli jak na ostatnich zawodach i bedzie biegał po parku maszyn z kroplówką aby ktos mu ja podlączył i doprowadził do stanu uzywalnosci.<br><hr>fan szkopka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak najbardziej - zgadzam się z przedmówcą!!! toszkę więcej OPTYMIZMU!! tylko krytyka, że wszyscy źle jadą; ale że niektórzy robią postępy i poprawiają życiówki to juz tego nie widzą: rookie ponizej 1,40, BMW czołóka pomiędzy 1,36-1,40!!!<br><hr>bożydarKomentatorzy napisał(a):Jestem w szoku, że ktoś może napisać artykuł o tak negatywnym wydźwięku... Skoro właściwie wszystko już wiadomo to znaczy, że właściwie nie ma po co przyjeżdżać do Poznania: brawo Panie Lovtza- dostaje Pan medal za promocję wyścigów w Polsce. Pisanie, że Giabbani nie ma szans odrobić 33 pkt straty to niestety straszna bzdura- wystarczy, że Paweł wywróci się raz w jednym z wyścigów (co znając jego poczynania jest wielce prawdopodobne) i różnica zostanie zniwelowana. Kalab i Jerman "zlali" naszych? Wygrali, ale nie zbliżyli się nawet do czasów jakie osiągali nasi zawodnicy w tamtym roku. Dlaczego nasi jeżdżą teraz wolniej? Bo prawie w ogóle nie trenowali- Tor Poznań zorganizował zaledwie kilka dni treningowych w tym roku, a wyjazdy na treningi za granice przy tegorocznych budżetach odpadały.. Mam nadzieję, że ta deprecjacja polskich zawodników nie wynika z chęci odreagowania swoich słabych wyników na torze Panie Lovtza. Warto przemyśleć co się pisze i zastanowić się trochę nad poziomem obiektywizmu. <br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
teeej diagnosta!! "Beemki same ponoć jezdzą"??? to powiedz to Oskaldowi; on nie może na niej zejśc poniżej 1,38!!! przestań klepać farmazony!!! Poza tym Szkopek jechał motocyklem o kilka lat starszym od konkurencji.<br><hr>jokerKomentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szanowny Panie "Ja" !
Zanim zaczniesz negować wynik Pawła,poszukaj info na temat z kim jechał "łeb w łeb" lub wykręć 1m:34sec w wyścigu na torze w Poznaniu.
Każdy kto zna temat WMMP wie ,że pod nieobecność mistrza A.Pawelca ,praktycznie tylko Paweł Szkopek może objechać w Poznaniu Gwena czy A.Meklau`a.
Brawo Paweł!!!<br><hr>G.Cage<br>Komentatorzy napisał(a):jak to Pawelec mawiał "na mokrym każdy głupi może wygrać". Natomiast na suchym mega koń po Hadze nie wystraczył Pawłowi objechać tych co na nic nie narzekają i leją go jak chcą nawet słabiej przygotowanymi sprzętami i na tych samych oponach. Zrobili go jak nowicjusza i wszystko w temacie. Paweł może ten koń był za słaby ? sprowadź może po Spiesie, tylko jak ten sie też okaże nie wystarczajacy to juz ci tylko po Rossim zostanie, a później tylko sepuku ...albo beemka bo ponoć one same jeżdżą
<br><hr>diagnosta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co ty pieprzysz ,Szkop specjalnie wsiadł na motocykl po Hadze ,aby teraz sie tłumaczyc dlaczego pojechał jak pojechał.Zastanów sie zanim zasiadziez do klawiatury...Komentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szanowny Panie "Ja" !
Brawo Paweł!!!<br><hr>G.Cage<br>Komentatorzy napisał(a):jak to Pawelec mawiał "na mokrym każdy głupi może wygrać". Natomiast na suchym mega koń po Hadze nie wystraczył Pawłowi objechać tych co na nic nie narzekają i leją go jak chcą nawet słabiej przygotowanymi sprzętami i na tych samych oponach. Zrobili go jak nowicjusza i wszystko w temacie. Paweł może ten koń był za słaby ? sprowadź może po Spiesie, tylko jak ten sie też okaże nie wystarczajacy to juz ci tylko po Rossim zostanie, a później tylko sepuku ...albo beemka bo ponoć one same jeżdżą
<br><hr>diagnosta<br>
Komentatorzy napisał(a):teeej diagnosta!! "Beemki same ponoć jezdzą"??? to powiedz to Oskaldowi; on nie może na niej zejśc poniżej 1,38!!! przestań klepać farmazony!!! Poza tym Szkopek jechał motocyklem o kilka lat starszym od konkurencji.<br><hr>joker<br>
<br><hr>jopek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"zasiadziez"; nie dość, że to Ty masz klawiaturę bez "z" to do tego nie masz zielonego pojecia IDIOTO o czym piszesz!!<br><hr>coolKomentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szanowny Panie "Ja" !
<br><hr>diagnosta<br>
Komentatorzy napisał(a):teeej diagnosta!! "Beemki same ponoć jezdzą"??? to powiedz to Oskaldowi; on nie może na niej zejśc poniżej 1,38!!! przestań klepać farmazony!!! Poza tym Szkopek jechał motocyklem o kilka lat starszym od konkurencji.<br><hr>joker<br>Komentatorzy napisał(a):Co ty pieprzysz ,Szkop specjalnie wsiadł na motocykl po Hadze ,aby teraz sie tłumaczyc dlaczego pojechał jak pojechał.Zastanów sie zanim zasiadziez do klawiatury...
<br><hr>jopek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie Cool; 1:34.316 to najlepszy czas okrążenia Szkopka w wyścigu. Premiowany 1pkt za najszybsze okrążenie; jechał tak prawie kółko w kółko.. A Maeklau z Giabanim zagrali drużynowo i go wydymali!! Szkoda go.. ale teraz powinien sobie przypomnieć jak to on z Markiem zagrali drużynowo 2lata temu robiąc taki sam numer... "Każdy kij ma dwa końce".. Jopek lepiej milcz i nie podejmuj tematów o których nie masz zielonego pojęcia. Pzdr<br><hr>sprawiedliwyKomentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szanowny Panie "Ja" !
<br><hr>diagnosta<br>
Komentatorzy napisał(a):teeej diagnosta!! "Beemki same ponoć jezdzą"??? to powiedz to Oskaldowi; on nie może na niej zejśc poniżej 1,38!!! przestań klepać farmazony!!! Poza tym Szkopek jechał motocyklem o kilka lat starszym od konkurencji.<br><hr>joker<br>Komentatorzy napisał(a):Co ty pieprzysz ,Szkop specjalnie wsiadł na motocykl po Hadze ,aby teraz sie tłumaczyc dlaczego pojechał jak pojechał.Zastanów sie zanim zasiadziez do klawiatury...
<br><hr>jopek<br>Komentatorzy napisał(a):"zasiadziez"; nie dość, że to Ty masz klawiaturę bez "z" to do tego nie masz zielonego pojecia IDIOTO o czym piszesz!!<br><hr>cool<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
takKomentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szanowny Panie "Ja" !
<br><hr>diagnosta<br>
<br><hr>jopek<br>Komentatorzy napisał(a):"zasiadziez"; nie dość, że to Ty masz klawiaturę bez "z" to do tego nie masz zielonego pojecia IDIOTO o czym piszesz!!<br><hr>cool<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie Cool; 1:34.316 to najlepszy czas okrążenia Szkopka w wyścigu. Premiowany 1pkt za najszybsze okrążenie; jechał tak prawie kółko w kółko.. A Maeklau z Giabanim zagrali drużynowo i go wydymali!! Szkoda go.. ale teraz powinien sobie przypomnieć jak to on z Markiem zagrali drużynowo 2lata temu robiąc taki sam numer... "Każdy kij ma dwa końce".. Jopek lepiej milcz i nie podejmuj tematów o których nie masz zielonego pojęcia. Pzdr<br><hr>sprawiedliwy<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a dlaczego nie ma tu nic o Wiczyńskim ?? przecież w tamtym sezonie był 2 bez podziału na klasy a teraz co sie stało ? nie chce mu się ? czy może już sie wypalił ?? myślę ,że teraz ma takie ciśnienie , że będzie dzwonił na każdym wyścigu albo udawał że coś sie popsuło . nie ma Walkowiaka to i Wiczyński nie może znalezść motywacjiKomentatorzy napisał(a):Jestem w szoku, że ktoś może napisać artykuł o tak negatywnym wydźwięku... Skoro właściwie wszystko już wiadomo to znaczy, że właściwie nie ma po co przyjeżdżać do Poznania: brawo Panie Lovtza- dostaje Pan medal za promocję wyścigów w Polsce. Pisanie, że Giabbani nie ma szans odrobić 33 pkt straty to niestety straszna bzdura- wystarczy, że Paweł wywróci się raz w jednym z wyścigów (co znając jego poczynania jest wielce prawdopodobne) i różnica zostanie zniwelowana. Kalab i Jerman "zlali" naszych? Wygrali, ale nie zbliżyli się nawet do czasów jakie osiągali nasi zawodnicy w tamtym roku. Dlaczego nasi jeżdżą teraz wolniej? Bo prawie w ogóle nie trenowali- Tor Poznań zorganizował zaledwie kilka dni treningowych w tym roku, a wyjazdy na treningi za granice przy tegorocznych budżetach odpadały.. Mam nadzieję, że ta deprecjacja polskich zawodników nie wynika z chęci odreagowania swoich słabych wyników na torze Panie Lovtza. Warto przemyśleć co się pisze i zastanowić się trochę nad poziomem obiektywizmu. <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):Jak najbardziej - zgadzam się z przedmówcą!!! toszkę więcej OPTYMIZMU!! tylko krytyka, że wszyscy źle jadą; ale że niektórzy robią postępy i poprawiają życiówki to juz tego nie widzą: rookie ponizej 1,40, BMW czołóka pomiędzy 1,36-1,40!!!<br><hr>bożydar<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam pytanie do wszystkich optymistów. Jeśli jest tak super, to czemu jest tak słabo? Ilu Polaków jeździ w MotoGP i WSB? Koniec tematu.<br><hr>Tony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A wyłożysz komuś kasę na start w WSBK albo chociaż Moto2? U nas nie ma kultury sponsoringu sportu, a po przeczytaniu takich bajek, jak wyżej, na pewno sponsorzy nie będą pozytywnie podchodzić do tematu.<br><hr>OptymistaKomentatorzy napisał(a):Ja mam pytanie do wszystkich optymistów. Jeśli jest tak super, to czemu jest tak słabo? Ilu Polaków jeździ w MotoGP i WSB? Koniec tematu.<br><hr>Tony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skoro Szkop jechał kółko w kółko 1:34.316 to dlaczego zwyczajnie nie odjechał tym "złośliwym" zawodnikom.A moze powinien wyjąć palec z pupy ,bo zapowiadał że motocykl Hagi jest tak mocny ,że z palcem w D...pie może zrobic wysokie 1:31.Może dlatego nie ma sponsorów dla tego sportu ,bo wystarczyło by pogratulować serdecznie zwycięzcy,a nie wymyślać kwadratowe jaja.Jak dzieci w piaskownicy.<br><hr>Też to widziałemKomentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>Komentatorzy napisał(a):Szanowny Panie "Ja" !
<br><hr>diagnosta<br>
<br><hr>jopek<br>Komentatorzy napisał(a):"zasiadziez"; nie dość, że to Ty masz klawiaturę bez "z" to do tego nie masz zielonego pojecia IDIOTO o czym piszesz!!<br><hr>cool<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie Cool; 1:34.316 to najlepszy czas okrążenia Szkopka w wyścigu. Premiowany 1pkt za najszybsze okrążenie; jechał tak prawie kółko w kółko.. A Maeklau z Giabanim zagrali drużynowo i go wydymali!! Szkoda go.. ale teraz powinien sobie przypomnieć jak to on z Markiem zagrali drużynowo 2lata temu robiąc taki sam numer... "Każdy kij ma dwa końce".. Jopek lepiej milcz i nie podejmuj tematów o których nie masz zielonego pojęcia. Pzdr<br><hr>sprawiedliwy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panie i Panowie, to czy się napiłem czy nie, to moja prywatna sprawa. Czy mi zaszkodziło czy nie też, Czy się ratowałem czy nie również. Najważniejsze, że nie jeździłem pijany po torze, bo to ważne. Jakie miałem problemy i z czym, też wiem sam najlepiej. Czy miałem takie same opony, pewnie, że takie same bo Dunlop tylko nikt nie wie jakie mieszanki (nie wszyscy muszą się znać). Czy koń jest mocniejszy czy nie też wiem tylko ja. W Poznaniu jeździłem już znacznie szybciej a teraz się nie dało. Jedno jest pewne. Pojechałem najszybsze kółko i wywiozłem z Poznania o 7 pkt. więcej niż miałem. Jeżeli każdy idiota może wygrać na deszczu, to ja muszę być największym dlatego wygrywam - całe szczęście mnie z tym dobrze
Szkoda tylko tego przerwanego wyścigu, bo mógłbym udowodnić sam, sobie na ile mnie jeszcze stać i szkoda Kropy, bo był niesamowity.
Możecie tu pisać jeszcze więcej, bo za każdym razem mam niezły ubaw. Wymyślcie jeszcze parę spiskowych teori a może faktycznie któraś zasłuży na to żeby na jej podstawie powsał film zasługujący na Oskara. Tylko proszę, chcę być jego głównym aktorem.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia za tydzień na torze
<br><hr>Paweł #19

Możecie tu pisać jeszcze więcej, bo za każdym razem mam niezły ubaw. Wymyślcie jeszcze parę spiskowych teori a może faktycznie któraś zasłuży na to żeby na jej podstawie powsał film zasługujący na Oskara. Tylko proszę, chcę być jego głównym aktorem.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia za tydzień na torze

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ODDAJCIE BOGUSIA WOLNEGO!! Bo od tamtego bełkotu to myślałem że sie przekręce!! KTO JEST ZA TYM NIECH SIE WPISUJE!!<br><hr>Łachudry!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja myślę ,że nie do końca Twoją prywatną sprawą jest czy sie napiłeś czy nie . Jeżeli sponsorzy kładą pieniądze i wierzą w Twoje zapewnienia że dasz z siebie wszystko to oczekują 100% dyspozycji w dniu wyścigu . a jak wiadomo na kaca ograniczenia psychofizyczne ma każdy i to nie podlega dyskusji! no chyba ,że sam płacisz za swoje starty i masz wszystkich w d***Komentatorzy napisał(a):Panie i Panowie, to czy się napiłem czy nie, to moja prywatna sprawa. Czy mi zaszkodziło czy nie też, Czy się ratowałem czy nie również. Najważniejsze, że nie jeździłem pijany po torze, bo to ważne. Jakie miałem problemy i z czym, też wiem sam najlepiej. Czy miałem takie same opony, pewnie, że takie same bo Dunlop tylko nikt nie wie jakie mieszanki (nie wszyscy muszą się znać). Czy koń jest mocniejszy czy nie też wiem tylko ja. W Poznaniu jeździłem już znacznie szybciej a teraz się nie dało. Jedno jest pewne. Pojechałem najszybsze kółko i wywiozłem z Poznania o 7 pkt. więcej niż miałem. Jeżeli każdy idiota może wygrać na deszczu, to ja muszę być największym dlatego wygrywam - całe szczęście mnie z tym dobrzeSzkoda tylko tego przerwanego wyścigu, bo mógłbym udowodnić sam, sobie na ile mnie jeszcze stać i szkoda Kropy, bo był niesamowity.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i do zobaczenia za tydzień na torze<br><hr>Paweł #19<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl