Wybory Prezydenckie
po wstępnych wynikach obawiam się, że w II turze może wygrać dżikej
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Powiem wam coÅ›.
Powinien być zakaz emitowania sondaży kto ile i jakie ma poparcie przed wyborami.
Wtedy każdy musiał by się starać, a tak wystarczy wyemitować że K cz K ma największe poparcie i na tym się kończy się pierwsza tura.
Powinien być zakaz emitowania sondaży kto ile i jakie ma poparcie przed wyborami.
Wtedy każdy musiał by się starać, a tak wystarczy wyemitować że K cz K ma największe poparcie i na tym się kończy się pierwsza tura.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
-
patryk83 - Bywalec
Dziwi mnie, że tak dużo ludzi wierzy w Kaczyńskiego pomimo iż wielokrotnie było pokazane, że on tylko oskarża nie posiadając dowodów i ciągle gada pierdoły. "Są haki na Sikorskiego będzie zabawnie, ale wiadomo, że nie mogę powiedzieć o co chodzi..." nie jest to dokładna jego wypowiedz ale tak wyglądała.
2 lata rządów, sojuszów z Lepperem czy Giertychem a ludzie dalej widzą w nim przyszłość :/
Tak dużo polaków jest zaślepionych.
A najbardziej dziwą mnie polscy Amerykanie głosujący na Kaczyńskiego. Dzwonił do mojego szefa znajomy z USA i mówi, do niego, że on nei rozumie dlaczego mój szef nie głosował na Kaczyńskiego przecież on będzie wspaniałym prezydentem ..., że u nich w Detroit wszyscy na Kaczuche głosowali...
Siedzą daleko i gówno wiedzą jak jest w Polsce
Gosiewskiego peron za miliony został już zapomniany? Co z tego, że korzystało z niego 12 osób dziennie
Kur** jak mnie to wkurza.
2 lata rządów, sojuszów z Lepperem czy Giertychem a ludzie dalej widzą w nim przyszłość :/
Tak dużo polaków jest zaślepionych.
A najbardziej dziwą mnie polscy Amerykanie głosujący na Kaczyńskiego. Dzwonił do mojego szefa znajomy z USA i mówi, do niego, że on nei rozumie dlaczego mój szef nie głosował na Kaczyńskiego przecież on będzie wspaniałym prezydentem ..., że u nich w Detroit wszyscy na Kaczuche głosowali...
Siedzą daleko i gówno wiedzą jak jest w Polsce

Gosiewskiego peron za miliony został już zapomniany? Co z tego, że korzystało z niego 12 osób dziennie

Kur** jak mnie to wkurza.
-
patryk83 - Bywalec
a ja tam zagłosuje na kaczkę wybiorę "mniejsze" zło 

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
jakby napieralski wygrał, to chociaż fajnie by było zobaczyć okładke newsweeka, jak się prezentuje z małżonką. A tak to od okładki sierścią walić będzie...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
falconiforme napisał(a):Powiem wam coś.
100% racja! A tak to wszyscy idą owczym pędem i głosują na faworytów bo przecież reszta kandydatów i tak nie ma szans... Bo w telewizorze widziałem słupki w sondażu, bo w radiu mówili, bo w gazecie było...
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
żadne media na to nie pójdą
przecież to byłoby podcinanie gałęzi na której siedzą
przecież to byłoby podcinanie gałęzi na której siedzą
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Gdyby został wprowadzony zakaz publikacji sondaży przedwyborczych a jego nieprzestrzeganie obłożone takimi sankcjami karnymi, żeby żadnym mediom nie opłacało się jego łamanie to skończyłoby się raz na zawsze masowe ogłupianie ludzi w formie serwowania medialnej papki w postaci sondażowych słupków a każdy obywatel szedłby głosować według własnych przekonań.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
mar111cin napisał(a):jakby napieralski wygrał, to chociaż fajnie by było zobaczyć okładke newsweeka, jak się prezentuje z małżonką. A tak to od okładki sierścią walić będzie...
Hehe. Niestety teraz do smaczku żarcik:
Broniek ma świetny pomysł jak wypełnić gigantyczną dziurę budżetową - swoją żoną

Podobieństwo nazwisk i zdjęć zupełnie przypadkowe.

Ostatnio edytowano 22/6/2010, 07:13 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
będziemy tęsknić
albo nie, idziemy z TobÄ…

albo nie, idziemy z TobÄ…

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Kur*a ale gnój. Albo komora albo kaczka. Ale co się spodziewać po debilnym społeczeństwie. To, że ci dwaj idioci dostali tyle głosów od telewizji to mnie tak super nie dziwi. Rozwalił mnie wynik napieralskiego. Ludzie już chyba zapomnieli znowu co wyprawiało SLD, a taki kretyn znowu zbiera poparcie. I jeszcze bezczelnie będzie głosami dzielił. Ludzie się powinni wkur*ić i wcale nie iść głosować w takim układzie "rozdawania swoich głosów", ale jak pokazały wyniki wyborów pozapierda*ają w podskokach do urn głosować na te 2 cioty.
----------
Naród głupi łatwo jest zmanipulować. Polska to typowy przykład.
----------
Naród głupi łatwo jest zmanipulować. Polska to typowy przykład.
-
lonewolf - Bywalec
Ciebie SLD dziwi ? Mnie bardziej poparcie dla Kaczyńskiego zdumiewa. Tyle się chłopak nakłamał i narobił burdelu koalicją z Lepperem i Giertychem a ludzie dalej na niego głosują.
Napieralski to sobie może dysponować swoimi głosami bo ludzie jak nie są idiotami to zagłosują tak jak im sumienie podpowiada a nie jak jakiś jeden z drugim burakiem powiedzą bo chcą coś ugrać i po wszystkich tekstach Kaczyńskiego o lewicy nie powinno być możliwości żeby na niego zagłosować.
Na kogoś trzeba zagłosować a nie liczyć, że inni podejmą decyzję za Ciebie bo Ty bałeś się wyboru i nie chciałeś przykładać się do tego co nastąpi.
W zasadzie to masz dwie możliwości albo wybierzesz prezydenta który będzie przeszkadzał rządowi w próbie zrobienia czegoś z obiecywanych rzeczy bo tak robił jego brat, bądź wybierzesz kolesia który prawdopodobnie pozwoli PO na rządzenie i spartolenie roboty bądź odwrotnie.
Ja jak mówiłem chciałbym władzy dla PO i prezydentury dla PO. Przynajmniej wiedziałbym z czego rozliczać PO a tak to niby chcieli coś zrobić ale po drodze były kłody pod nogi (weto) i nie wiadomo co by było gdyby....
PS:
http://www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm
Napieralski to sobie może dysponować swoimi głosami bo ludzie jak nie są idiotami to zagłosują tak jak im sumienie podpowiada a nie jak jakiś jeden z drugim burakiem powiedzą bo chcą coś ugrać i po wszystkich tekstach Kaczyńskiego o lewicy nie powinno być możliwości żeby na niego zagłosować.
Na kogoś trzeba zagłosować a nie liczyć, że inni podejmą decyzję za Ciebie bo Ty bałeś się wyboru i nie chciałeś przykładać się do tego co nastąpi.
W zasadzie to masz dwie możliwości albo wybierzesz prezydenta który będzie przeszkadzał rządowi w próbie zrobienia czegoś z obiecywanych rzeczy bo tak robił jego brat, bądź wybierzesz kolesia który prawdopodobnie pozwoli PO na rządzenie i spartolenie roboty bądź odwrotnie.
Ja jak mówiłem chciałbym władzy dla PO i prezydentury dla PO. Przynajmniej wiedziałbym z czego rozliczać PO a tak to niby chcieli coś zrobić ale po drodze były kłody pod nogi (weto) i nie wiadomo co by było gdyby....
PS:
http://www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm

-
patryk83 - Bywalec
patryk83 napisał(a):Na kogoś trzeba zagłosować a nie liczyć, że inni podejmą decyzję za Ciebie bo Ty bałeś się wyboru i nie chciałeś przykładać się do tego co nastąpi.
Ja to widzę inaczej: mój kandydat nie przeszedł więc już nie zagłosuję, bo nie mam na kogo.
-
lonewolf - Bywalec
ja wam mowie jedno ;d Korwin Mikke dąży ku władzy ;d już ma 4% głosów dzięki swoim medialnym podbojom ;d i z roku na rok jest coraz lepiej
aa i ostatnio oglądałem go w "Monoślad" na polsat play, jeździł sqterem i wyłożył wykład o jeździe bez kasku, jak to prawie nie zginą przez to że mu klamra w kurtkę się zaplątała i mu głowy o mało co nie urwało
on powinien dostac dożywocie w psychiatryku...
ja zagłosowałem na kogoś kto i tak by nie wygrał, żeby nie było że nie zagłosowałem

aa i ostatnio oglądałem go w "Monoślad" na polsat play, jeździł sqterem i wyłożył wykład o jeździe bez kasku, jak to prawie nie zginą przez to że mu klamra w kurtkę się zaplątała i mu głowy o mało co nie urwało
on powinien dostac dożywocie w psychiatryku...
ja zagłosowałem na kogoś kto i tak by nie wygrał, żeby nie było że nie zagłosowałem

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości