Wybory Prezydenckie
W temacie powiem jeszcze tyle:
jest dwóch kandydatów: J.K & B.K
Reszta nie będzie się liczyć o fotel, tak więc... kogo lepiej wybrać
Ja wolę Komorowkiego, choć po lekturze i tym podobnych, ten kandydat też mi nie przypadł do gustu, wręcz przeciwnie.
Ja wolę Komorowkiego, choć po lekturze i tym podobnych, ten kandydat też mi nie przypadł do gustu, wręcz przeciwnie.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Traperoso napisał(a):W temacie powiem jeszcze tyle:
Ludzie, zacznijcie w końcu myśleć! Nie ma czegoś takiego, że nie będzie się liczyć. Właśnie po to mamy dwie tury wyborów. W pierwszej głosujemy na osobę, która według nas jest najlepszym kandydatem a dopiero w drugiej ewentualnie wybieramy mniejsze zło.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
- Materialmord
- Świeżak
gelo007 napisał(a):Ja zagłosuje w pierwszej turze na napieralskiego, a jak nie przejdzie do drugiej to zagłosuje na bronka.
"wyjąłeś mi to z ust" xD Mam identyczne zdanie... dosyć rządzenia i wojen tych dwóch partii... Sld mogłoby wkroczyć na parkiet, przynajmniej za ich panowania wszystko wydawało się "normalniejsze".
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
mar111cin napisał(a):jak kradli to po cichu
I tak każdy będzie kraść, więc lepiej po cichu niż robić szum wszędzie i przeciwko każdym.
-
zadzior - Stały bywalec
Teraz jakoś się nie zmniejsza, to znaczy, że wcześniej nasze państwo dostawało większe sumy do budżetu? Ciekawe... jakby teraz nie kradli to dziura niby powinna się zmniejszyć, bo przecież wtedy kradli i zrobiła się dziura... Tak czy siak zajebisty powód do każdej wymówki - brak środków w budżecie, bo duży deficyt i tak dalej 

-
zadzior - Stały bywalec
czego chcecie od dziury budżetowej?
przecież w tym kraju gro ludzi wydaje więcej niż zarabia, podobnie jest z budżetem
przecież w tym kraju gro ludzi wydaje więcej niż zarabia, podobnie jest z budżetem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
PISowcy jako przyczyne dziury budzetowej podawali rzady SLD. Teraz PO nie obwinia PISiorow, jakoby oni byli przyczyna duzego deficytu... Za to oczywiscie PISiaczki obwiniaja Poo o wszystko
A co sadzicie o Olechowskim? Przynajmniej wysoki chlop... Sarkossi, Putinowy, Miedwiedieffy i inne Obamy wygladalyby jak krasnalki przy nim 

-
zadzior - Stały bywalec
Traperoso napisał(a):Materialmord napisał(a):Czester, ale jak widzisz ( nawet tu na forum ), polskie społeczeństwo jest na to za głupie : )
Ty jesteś na to za głupi... by wyprzedzić fakty.
Powiedział co wiedział

- Materialmord
- Świeżak
http://skarb.bzwbk.pl/12100 Suche dane makroekonomiczne.
-
gelo007 - Administrator
I co? -Dupa.
Nie wiem dlaczego nikt nic jeszcze nie napisał, ale ja się poirytowałem wynikami. Tak kibicowałem, żeby chociaż jeden z tych dwóch kutasów nie wskoczył do drugiej tury, ale wyszło jak zawsze. Pozdro.
ZABRAĆ PRAWA WYBORCZE STARUCHOM I WIEŚNIAKOM!!!
Nie wiem dlaczego nikt nic jeszcze nie napisał, ale ja się poirytowałem wynikami. Tak kibicowałem, żeby chociaż jeden z tych dwóch kutasów nie wskoczył do drugiej tury, ale wyszło jak zawsze. Pozdro.
ZABRAĆ PRAWA WYBORCZE STARUCHOM I WIEŚNIAKOM!!!
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Åšcigacz.pl
nie jest to dziwne
w końcu po i pis to partie z największym elektoratem
w końcu po i pis to partie z największym elektoratem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości