Ostrzezenie
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ostrzezenie
WITAM WSZYSTKICH. Zwlaszcza nowych... bo "starzy" wiedza juz nie od dzis co sie na scigaczu dzieje... jesli jednak nie wiedza... albo sa nowi, chcialbym ich oficjalnie ostrzec przed pewnymi osobnikami na forum... Otóż moi drodzy. Forum scigacz ma ta dziwna wlaściwośc iż wszystko co zostanie napisane, powiedziane (a nawet pomyslane jak sie okazuje) zostanie użyte przeciwko wam. Jesli jestescie na jakichkolwiek spotkaniach w gronie scigaczowym uwazajcie co mowicie i do kogo mowicie. Prawdopodobnie jak zwykle padna zarzuty na temat manii przesladowczej i mojego haha niezrownowazenia itp itd. Tylko że pisze to co pisze nie bez kozery i nie bez podstaw. Jakich? Ano podam kilka przykladów o ktorych wiem i co do ktorych mam pewnosc.... np :
1. Zamieszczanie fotek w dobrej wierze w dziale hydepark... w celu przedstawienia wlasnej hm.... twarzy.... co sie dzieje? Ano zdarzalo sie ze pozniej te fotki ladowaly w dziale spotkania towarzyskie, randki czy tym podobne (wiecie co mam na myśli)... nie musze tlumaczyc jaki to jest stres dla danej osoby.....
2. Obrabianie komuś szlachetnej czesci ciala... zwanej potocznie dupa... - Tutaj mam zal np. do Thrillca ktorego wymienie immienie - korzystasz gościu z kazdej okazji zeby komus dokopac i sie dowartosciowac. Jesli kogos nie lubisz to nie powod zeby pierniczyc za plecami glupoty na temat tej osoby... Tym bardziej ze szczegolnie okrótnie obchodzisz sie z niektorymi forumowymi kobietami. Mysle ze zainteresowani personalnie ta akurat sprawa wiedza o co chodzi. Szkoda tylko ze Thrill uzurpuje sobie prawo do tzw. racji i w swej slepocie i smiesznosci nie dostrzega ile krzywdy czyni innym. O kilku innych osobnikach nie napisze... I tak wiadomo o kogo chodzi. Zreszta niech kazdy popatrzy na siebie - bedzie wiedzial czy te slowa sa o nim czy nie.... jeszcze jedna sprawa; krytyka dzieł tworczych drogi Thrillco to nie jest atak personalny na ciebie i nie wymaga wytaczania ciezkich dzial i mieszania kogos z blotem przy uzyciu wszelkich srodkow konwencjonalnych jak i tych nie... a nawet srodkow hm, powiedzialbym... niemoralnych...
3. Czasami nie warto czynic komus przyslugi... czesc osob z forum to zwykle gowniarstwo - w zamian za pomoc logistyczna itp. potrafi podziekowac jedynie oczernianiem i wymyslaniem niestworzonych historii. Wiec uwaga - czasem nie warto być dobrym i pomocnym dla innych.
Przykladow mozna by mnozyc. Ale po co... Wystarczy naszkicowac tylko pewien problem - inteligentni ludzie beda wiedziec o co chodzi i beda potrafili zmienic sytuacje.
Post ten wyraza moj gleboki sprzeciw wobec tego co sie dzieje na forum i tym jacy dla siebie nawzajem potrafimy byc. Jesli w odpowiedzi na niego drogi i szanowny czytelniku, zamierzasz mi udowadniac jaki jestem gorszy, niedorozwiniety i zakompleksiony - to sobie odpusc pisanie - bo to oznacza ze nie zagladasz na inne fora i nie widzisz jak powinno byc, albo jestes jednym z tych "psujacych koleżenska atmosfere"...
pozdrawiam i przepraszam ewentualnie urazonych tonem oraz trescia tego posta
1. Zamieszczanie fotek w dobrej wierze w dziale hydepark... w celu przedstawienia wlasnej hm.... twarzy.... co sie dzieje? Ano zdarzalo sie ze pozniej te fotki ladowaly w dziale spotkania towarzyskie, randki czy tym podobne (wiecie co mam na myśli)... nie musze tlumaczyc jaki to jest stres dla danej osoby.....
2. Obrabianie komuś szlachetnej czesci ciala... zwanej potocznie dupa... - Tutaj mam zal np. do Thrillca ktorego wymienie immienie - korzystasz gościu z kazdej okazji zeby komus dokopac i sie dowartosciowac. Jesli kogos nie lubisz to nie powod zeby pierniczyc za plecami glupoty na temat tej osoby... Tym bardziej ze szczegolnie okrótnie obchodzisz sie z niektorymi forumowymi kobietami. Mysle ze zainteresowani personalnie ta akurat sprawa wiedza o co chodzi. Szkoda tylko ze Thrill uzurpuje sobie prawo do tzw. racji i w swej slepocie i smiesznosci nie dostrzega ile krzywdy czyni innym. O kilku innych osobnikach nie napisze... I tak wiadomo o kogo chodzi. Zreszta niech kazdy popatrzy na siebie - bedzie wiedzial czy te slowa sa o nim czy nie.... jeszcze jedna sprawa; krytyka dzieł tworczych drogi Thrillco to nie jest atak personalny na ciebie i nie wymaga wytaczania ciezkich dzial i mieszania kogos z blotem przy uzyciu wszelkich srodkow konwencjonalnych jak i tych nie... a nawet srodkow hm, powiedzialbym... niemoralnych...
3. Czasami nie warto czynic komus przyslugi... czesc osob z forum to zwykle gowniarstwo - w zamian za pomoc logistyczna itp. potrafi podziekowac jedynie oczernianiem i wymyslaniem niestworzonych historii. Wiec uwaga - czasem nie warto być dobrym i pomocnym dla innych.
Przykladow mozna by mnozyc. Ale po co... Wystarczy naszkicowac tylko pewien problem - inteligentni ludzie beda wiedziec o co chodzi i beda potrafili zmienic sytuacje.
Post ten wyraza moj gleboki sprzeciw wobec tego co sie dzieje na forum i tym jacy dla siebie nawzajem potrafimy byc. Jesli w odpowiedzi na niego drogi i szanowny czytelniku, zamierzasz mi udowadniac jaki jestem gorszy, niedorozwiniety i zakompleksiony - to sobie odpusc pisanie - bo to oznacza ze nie zagladasz na inne fora i nie widzisz jak powinno byc, albo jestes jednym z tych "psujacych koleżenska atmosfere"...
pozdrawiam i przepraszam ewentualnie urazonych tonem oraz trescia tego posta
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
... kto mi podniesie szczeke z ziemi??
A myslalam, ze to ja jestem wygadana
Co do Thrillco nie bede sie wypowiadac, nie znam za dobrze kolegi i jak na razie (i mam nadzieje, ze nigdy tak sie nie stanie) nie weszlismy sobie w droge.
Mimo, ze jestem przedstawicielka tej piekniejszej czesci spoleczenstwa
Ale cala reszta to swieta racja, czasem na tym forum mozna zaobserwowac karygodne akty ponizania innych ludzi. I refleksja na doglebnym sensem slow Wombata powinna byc motorem do zniwelowania tej sytuacji. Tylko pytanie - komu sie bedzie chcialo nad tym choc przez chwilke zastanowic?? ...
A myslalam, ze to ja jestem wygadana

Ale cala reszta to swieta racja, czasem na tym forum mozna zaobserwowac karygodne akty ponizania innych ludzi. I refleksja na doglebnym sensem slow Wombata powinna byc motorem do zniwelowania tej sytuacji. Tylko pytanie - komu sie bedzie chcialo nad tym choc przez chwilke zastanowic?? ...

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
no tak....
...ten chłopak potrafi celnie ocenic kazda sytuacje....takze nic dziwnego ze tak trafnie podsumował tutejszy bałagan...
...godne spostrzeżenia są w cenie
)))))
tylko szkoda jego nerwów...uwagi na bzdury
...ten chłopak potrafi celnie ocenic kazda sytuacje....takze nic dziwnego ze tak trafnie podsumował tutejszy bałagan...
...godne spostrzeżenia są w cenie

tylko szkoda jego nerwów...uwagi na bzdury
Ostatnio edytowano 21/2/2007, 17:02 przez karina2157, łącznie edytowano 1 raz
- karina2157
- Świeżak
hehe... wygarnał wszystko.... ale ja się nie odzywam :p
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
co prawda to prawda... jest tu kilku takich kolesi którzy przekręcają wszystko to co powiesz (napiszesz) przeciwko tobie i wyzywają cie, zamiast podyskutowac z tobą i wyrazic swoje zdanie na dany temat w kulturalny sposób. nie trzeba długo byc członkiem tego forum aby sie przekonac o kim mówi Wombat
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
ale nowi co wy wiecie jak nawet 2 miesiecy tu nie siedzicie... połowy akcji nie widzieliscie i wam zle... Zanim cos ktos napisze niech sie zastanowi, a jak ktos rozrabia BAN i porzadek wroci, chodz i tak spokojnie sie zrobilo od niedawna...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Oczywiscie 1200% racji.
Osobiscie mialem okazje (o ironio) poznac tylko Wombata z grona forumowiczow.
Wiec nie wypowiem sie co do innych spraw jak tylko wypowiedzi,posty forumowe uzytkownikow.
Mysle,ze posty czy wypowiedzi to jednak zle okreslenie.
Bardziej pasuje ''wyskoki''...
Niestety,Ci ktorzy sa zakompleksieni moga bezkarnie pisac i jak to Wombat dobrze okreslil obrabiac dxxx.
Mam nadzieje,ze ''Ostrzezenie'' Wombata nie bedzie kolejnym pretekstem dla nieformowalnych jednostek do kolejnych klutni.
Rowniez bym prosil o potraktowanie powaznie tego tematu.
Ludzie sa ludzmi, ale przy odrobinie checi kazdy z nas moze byc czlowiekiem...
Osobiscie mialem okazje (o ironio) poznac tylko Wombata z grona forumowiczow.
Wiec nie wypowiem sie co do innych spraw jak tylko wypowiedzi,posty forumowe uzytkownikow.
Mysle,ze posty czy wypowiedzi to jednak zle okreslenie.
Bardziej pasuje ''wyskoki''...
Niestety,Ci ktorzy sa zakompleksieni moga bezkarnie pisac i jak to Wombat dobrze okreslil obrabiac dxxx.
Mam nadzieje,ze ''Ostrzezenie'' Wombata nie bedzie kolejnym pretekstem dla nieformowalnych jednostek do kolejnych klutni.
Rowniez bym prosil o potraktowanie powaznie tego tematu.
Ludzie sa ludzmi, ale przy odrobinie checi kazdy z nas moze byc czlowiekiem...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
TroszkÄ™ chyba za bardzo siÄ™ tym przejmujecie.
Ja osobiÅ›cie mam głęboko w d… kto, co na forum sobie o mnie myÅ›li, a jeżeli ktoÅ› poczuÅ‚ siÄ™ urażony jakÄ…Å› mojÄ… wypowiedziÄ…, to niech zwróci siÄ™ do mnie osobiÅ›cie np. na pw.
Ja osobiÅ›cie mam głęboko w d… kto, co na forum sobie o mnie myÅ›li, a jeżeli ktoÅ› poczuÅ‚ siÄ™ urażony jakÄ…Å› mojÄ… wypowiedziÄ…, to niech zwróci siÄ™ do mnie osobiÅ›cie np. na pw.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Słuchaj Wombat, cieszę się, że ruszyłeś ten temat bo jestem "tu" niedługo a już zauważam pewną liniowość komentarzy do nowych tematów wyrażającą się prostą zasadą - "który lepiej dopieprzy autorowi, a jak juz się autora zapieprzy, dopieprzmy sobie nawzajem!...
Szczerze powiem - że nieraz pękałem ze śmiechu z trafności niektórych komentarzy i uważam, że ludzie z odrobiną dystansu do samego siebie nie poczują się urażeni - jednak często dyskusja wymyka się spod kontroli i chłopaki jadą na maxiora - szczególnie na lachony
i napalonych gimnazjalistów.
No cóż, nie dziwię się jeśli co drugim topikiem jest - CO POLECACIE NA PIERWSZE MOTO? - Curwica bierze! Moja rada: więcej cenzury ze strony adminów do takich tematów niż do słów powszechnie uznawanych za obraźliwe jak powszechnie stosowane d.u.p.a czy... no dobra - wystarczy.
Może jakiś filtr anty-pierwsze-moto?
Tak poważnie: MNIEJ ZłOśLIWOśCI - WIęCEJ MIłOśCI!.... no dobra, znowu mnie poniosło... po prostu bądźmy bardziej rzeczowi!

Szczerze powiem - że nieraz pękałem ze śmiechu z trafności niektórych komentarzy i uważam, że ludzie z odrobiną dystansu do samego siebie nie poczują się urażeni - jednak często dyskusja wymyka się spod kontroli i chłopaki jadą na maxiora - szczególnie na lachony

No cóż, nie dziwię się jeśli co drugim topikiem jest - CO POLECACIE NA PIERWSZE MOTO? - Curwica bierze! Moja rada: więcej cenzury ze strony adminów do takich tematów niż do słów powszechnie uznawanych za obraźliwe jak powszechnie stosowane d.u.p.a czy... no dobra - wystarczy.
Może jakiś filtr anty-pierwsze-moto?
Tak poważnie: MNIEJ ZłOśLIWOśCI - WIęCEJ MIłOśCI!.... no dobra, znowu mnie poniosło... po prostu bądźmy bardziej rzeczowi!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
cichy napisał(a):Troszkę chyba za bardzo się tym przejmujecie.
true.
Ale trzeba wziąść pod uwage ,że dla niektórych to forum jest całym życiem

-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Therion napisał(a):I jeszcze jedno...o ile wiem scigacz to nie tylko forum...właściwie forum to tylko dodatek do portalu więc to nawet nie jest normalne pisanie..."
W tym miejscu to nie wiem o co Ci chodziło, forum to forum - Ja częściej zaglądam na forum niż na serwis.
Therion napisał(a):co się dzieje na scigaczu"...to ze ktoś wam te fotki wrzuca w inne miejsca to chyba tez nie jest wina forum tylko was samych...
Przecież właśnie jest tu mowa o ludziach a nie o forum po za tym ludzie=forum.
Therion twoj nick przypomina mi kogoÅ› z tego forum ale to pewnie czysty przypadek

-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Od roku pojawiaja sie wieksi lub mniejsi giganci i jedne i te same tematy-do znudzenia...Słabo sie juz robi...Jesteście nowi,pobedziecie -poczujecie oczym rozmawiam do was...
Wombat -szanuje Cie,ale nieskazitelnie czysty to ty nie jestes.
Wiesz o tym,prawda...?
pozdr

Wombat -szanuje Cie,ale nieskazitelnie czysty to ty nie jestes.
Wiesz o tym,prawda...?
pozdr
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Therion napisał(a):to ze ktoś wam te fotki wrzuca w inne miejsca to chyba tez nie jest wina forum tylko was samych...a w ogóle to cichy ma racje...walic to...jak masz Wombat kompleksy to jest chyba tylko Twój osobisty problem i nie musisz nam się z tego publicznie zwierzać...to nawet nie miejsce na to.
kolejny głupio-mądry zdał egzamin na super głupka! Gratulujemy i nie zapraszamy nigdy więcej!

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości