Ostrzezenie
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lovtza napisał(a):Powiem tak. Sam zainteresowany DOSKONALE WIE za co dostal bana. Gwoździem do trumny były notoryczne próby wprowadzania reszty użytkowników w bład i manipulowanie faktami, a na to nie mogę patrzeć bezczynnie. Uwierz mi, ze taka decyzja nie przyszla nam łatwo i byla na prawde mocno przemyslana. W interesie wszystkich zainteresowanych.
Lovtza... serio... moze jednak reszta forumowiczow chciala by poznac racjonalne fakty a nie jakis belkot w stylu... dostal bana, on juz wie za co.
Z tymi probami wprowadzenia uzytkownikow w blad i manipulowaniem faktami to tez nie brzmi jakos sensownie... jaki blad? jakie fakty?
Lovtza... konkrety... no chyba ze to tajne/poufne???
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco dostał bana
ładne życzy się dzieją a tak serio to jak nawet palnął jakoś bzdurę a (zdarzało mu się) to i tak miał więcej sensownych wypowiedzi niż 50% z tych 4 tyś(duchów) .
I nie mówię tu o ilości postów, mię też ciekawi co takiego zrobił że go wywalono(dokładnie).

I nie mówię tu o ilości postów, mię też ciekawi co takiego zrobił że go wywalono(dokładnie).
-
robertsz - Świeżak
To, ze Thrillco pare razy powiedzial komus prosto w oczy co o nim mysli ( i to zazwyczaj mial calkowita racje, tyle ze ubrana w slowa "bezposredniego uderzenia"), to wcale nie znaczy, ze mial dostac bana!! Ej, tu nie trzeba byc dlugo, zeby widziec, ze ten chlopak nalezy do grona najlepiej oblatanych ludzi jesli chodzi o motocykle... Niestety ja rowniez wyrazam gleboki sprzeciw wobec tej decyzji. Chociaz poznajmy dokladne fakty, jezeli nie da sie z tym nic zrobic.
P.S. Jak tak dalej pojdzie, to normalni ludzie beda zdani na "wiedze" i "doswiadczenie" osob w takim wieku, w ktorym beda jeszcze mieli prawo oskarzyc partnera sexualnego o pedofilie :/
P.S. Jak tak dalej pojdzie, to normalni ludzie beda zdani na "wiedze" i "doswiadczenie" osob w takim wieku, w ktorym beda jeszcze mieli prawo oskarzyc partnera sexualnego o pedofilie :/
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Czepiasz sie... zatkalo mnie bo:
1. niebardzo potrafie sobie wyobrazic co takiego mogl zrobic Thrillco zeby dostac bana
2. niebardzo potrafie sobie wyobrazic co takiego mogl zrobic Thrillco mimo swoich zaslog i bycia redaktorem zeby dostac bana
3. bo jest to dla mnie dziwna sprawa wywolujaca jakis wewnetrzny sprzeciw
4. bo sie nie dowiemy o co biega i to tez wywoluje jakis takie niesmak
5. bo musze uszanowac Twoja decyzje o zbanowaniu majac zaufanie ze zrobiles to majac sluszne powody ktorych nie poznamy
heh... no tyle... malo? nie wbijam sie, widac tak musi byc
1. niebardzo potrafie sobie wyobrazic co takiego mogl zrobic Thrillco zeby dostac bana
2. niebardzo potrafie sobie wyobrazic co takiego mogl zrobic Thrillco mimo swoich zaslog i bycia redaktorem zeby dostac bana
3. bo jest to dla mnie dziwna sprawa wywolujaca jakis wewnetrzny sprzeciw
4. bo sie nie dowiemy o co biega i to tez wywoluje jakis takie niesmak
5. bo musze uszanowac Twoja decyzje o zbanowaniu majac zaufanie ze zrobiles to majac sluszne powody ktorych nie poznamy
heh... no tyle... malo? nie wbijam sie, widac tak musi byc
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Myślę, że jeśli główny zainteresowany będzie chciał się z nami podzielić za co bana dostał znajdzie sposób żeby to napisać
.
Po za tym Lovtza , zainteresowanie jest całkiem normalne gdy chodzi o najbardziej aktywnego użytkownika forum .

Po za tym Lovtza , zainteresowanie jest całkiem normalne gdy chodzi o najbardziej aktywnego użytkownika forum .
Ostatnio edytowano 24/2/2007, 18:08 przez robertsz, łącznie edytowano 1 raz
-
robertsz - Świeżak
Lovtza napisał(a):Czy to na prawdę takie trudne dla zrozumienia?
A gdzie pisze ze nie rozumiem.. no wlasnie rozumiem... co nie zmiania faktu, ze nie podoba mi sie ta decyzja i TYLKO o wyraznie tej dezaprobaty mi chodzilo.
Pozdro.
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
no sory Lovtza.... dosc niedawno Outlaw dostal bana i go odblokowaliscie..... a odwalal duuuuuzzzzzzooooo wiecej od Thrillco... chociazby jezeli chodzi o forme i kulture wypowiedzi oraz obrazanie innych forumowiczow.... odblokuj go bo to forum wiele straci.... i mysle ze nie tylko ja mam takie zdanie
-
kravec - Administrator
Lovtza napisał(a):kravec napisał(a): odblokuj go bo to forum wiele straci.... i mysle ze nie tylko ja mam takie zdanie
Ja jestem innego zdania.
Masz prawo do swojego zdania i co prawda mod ma zawsze racje

Ja się podpisuje pod tym co napisał kravec.
-
robertsz - Świeżak
Lovtza napisał(a):Poważnie? Bo ja myślalem, że od juz od ponad miesiąca pojęcie Outlaw na tym forum nie istnieje.
ale z tego co wiem to pojecia Thores niby tez nie ma.... za to jest teraz pojecie Akon.....
Lovtza z calym szacunkiem wiem ze jestes modem, ze jestes ode mnie duzo starszy ale odpowiedz mi tak szczerze czy naprawde nie sadzisz ze "odpuszczenie" Thrillco (Tomek on ma na imie tak??) bylo by czyms dobrym?? wniosl na to forum wiele i zapewne wiele jeszcze ma do wniesienia.... a to ze Ty sie z tym nie zgadzasz... ok... nie pisalem przeciez ze wszyscy.....
-
kravec - Administrator
Według mnie, Thrillco powinien zostać odblokowany. Czasami zdarzały się na forum sprzeczki z jego udziałem etc, ale właściwie to tak naprawdę on mógł rzeczowo odpowiedzieć na pytania zadawane przez użytkowników ( w tym mnie ). Lovtza, według mnie popełniłeś błąd banująć Thrillca, ludzie nie są nieomylni, dlatego powinieneś go przywrócić. (Powinieneś? pewnie sobie teraz myślisz, że jestem nikim, żeby Ci mówić co masz robić i wcale nie musisz mnie słuchać). W każdym bądź razie chchiałem tu napisać że www.forum.scigacz.pl dużo traci bez tego człowieka.
-
gelo007 - Administrator
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości