[Aktualności] Tor Modlin - nikt nic nie wie
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
zawiść i sabotaż ?? piszesz bzdury, jak sobie wyobrażasz jazde kilka godzin dziennie i brak możliwoÅ›ci umycia siÄ™ ?? jak sobie wyobrażasz Å›lizgniÄ™cie siÄ™ po 6 cm krawÄ™znikach ?? krÄ™gosÅ‚up zostaje na takim, ale oczywiÅ›cie można sie doszukiwać spisku:) teraz to już nauczka dla wszystkich - organizatorem moze byc tylko i wylÄ…cznie osoba / instytucja która stawia sobie cele wyzsze niz tylko ambicja i chÄ™c zysku! <br><hr>69Komentatorzy napisaÅ‚(a):StraciÅ‚em szacunek do PawÅ‚a Szkopka. Mimo, że tor byÅ‚ nie do przyjÄ™cia, PaweÅ‚ pociskaÅ‚ kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiÄ…ca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiÄ…c niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotowaÅ‚ tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździÅ‚ TIR i rozwoziÅ‚ sÅ‚upki po torze? Porażka na caÅ‚ej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chÅ‚opak z rookie<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):Napewno masz racjÄ™ ale z drugiej strony co zrobiÅ‚byÅ› na jego miejscu? PoÅ›wiÄ™ciÅ‚ swój czas i pieniÄ…dze na organizacjÄ™ zawodów. MiaÅ‚ zarobić i zabÅ‚ysnąć jako organizator a tymczasem (jak domyÅ›lam siÄ™) kilku jego przeciwników skutecznie zbojkotowaÅ‚o zawody. On sam pewnie nie jest bez winy bo mógÅ‚ zostawić konfiguracjÄ™ z 99 roku no ale przez ambicjÄ™ wpadÅ‚ w Å›lepy zauÅ‚ek. Sytuacja bez wÄ…tpienia patowa i zamiast kompromisu doszÅ‚o do niezdrowej atmosfery w Å›wiatku wyÅ›cigowym - niestety taka polska mentalność... Å»al mi zawodników którzy poÅ›wiÄ™cili swój czas i pieniÄ…dze żeby tam być i żal mi PawÅ‚a że poza tym że prawdopodobnie straci trochÄ™ kasy to teraz bÄ™dzie mocno i przesadnie krytykowany. OrganizowaÅ‚em jakieÅ› tam imprezy i wiem jak to jest dlatego szczerze mu współczujÄ™. Szkoda tylko że ta nasza spoÅ‚eczność motocyklowa jest taka kłótliwa i nie potrafiÅ‚a siÄ™ dogadać. Wydaje mi siÄ™ że wystarczyÅ‚oby gdyby PaweÅ‚ pozostawiÅ‚ konfiguracjÄ™ 99. Nie powstaÅ‚oby wówczas stwierdzenie że tor jest pod jednego zawodnika bÄ™dÄ…ce dobrym argumentem w rÄ™kach zawistnych i zazdrosnych… ech... szkoda gadać...<br><hr>olo<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):OLO, bardzo podoba mi siÄ™ to co napisaÅ‚eÅ›, jest rozważne i nie osÄ…dza, szkoda, że wiÄ™kszość tak nie myÅ›li ..Organizacja imprez to duże wyzwanie i tu również angażowaÅ‚o siÄ™ wile Å›wietnych osób. Fakt, że zawiść i sabotaż też triumfuje. Pewne osoby nie mogÅ‚y dopuÅ›cić do tego, żeby ktoÅ› zarobiÅ‚.. efekt - ZNIECHĘCENIE OPINII PUBLICZNEJ DO SPORTÓW MOTOCYKLOWYCH. Czasem trzeba dać innym aby w przyszÅ‚oÅ›ci mieć coÅ› dla siebie, to jak inwestycja! PÅ‚akać mi siÄ™ bo bardzo kocham motocykle i sport motocyklowy a tu ciÄ…gle tylko ludzie myÅ›lÄ… co jest wewnÄ…trz a nie wobec "zwykÅ‚ych" ludzi.<br><hr>fem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
polemizował bym z tym stwierdzeniem ,że nikt nie wyjdzie z inicjatywą organizacjiKomentatorzy napisał(a):Jedno jest pewne! Nikt się już nie odważy wyjść z inicjatywą zorganizowania zawodów i w ten sposób AW wygrało z zawodnikami bez walki. Ale muszą mieć tam ubaw jak motocykliści sami się unicestwiają. Dziwne tylko że Ci którzy doprowadzili do niepowodzenia tej imprezy w Poznaniu nic nie robią...<br><hr>kolo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Organizator sam w stosunku do siebie przeprowadziÅ‚ sabotaż ,niedopeÅ‚niajac podstawowych warunków bezpieczeÅ„stwa dla innych zawodników....<br><hr>ProkurattoRRKomentatorzy napisaÅ‚(a):StraciÅ‚em szacunek do PawÅ‚a Szkopka. Mimo, że tor byÅ‚ nie do przyjÄ™cia, PaweÅ‚ pociskaÅ‚ kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiÄ…ca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiÄ…c niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotowaÅ‚ tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździÅ‚ TIR i rozwoziÅ‚ sÅ‚upki po torze? Porażka na caÅ‚ej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chÅ‚opak z rookie<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):Napewno masz racjÄ™ ale z drugiej strony co zrobiÅ‚byÅ› na jego miejscu? PoÅ›wiÄ™ciÅ‚ swój czas i pieniÄ…dze na organizacjÄ™ zawodów. MiaÅ‚ zarobić i zabÅ‚ysnąć jako organizator a tymczasem (jak domyÅ›lam siÄ™) kilku jego przeciwników skutecznie zbojkotowaÅ‚o zawody. On sam pewnie nie jest bez winy bo mógÅ‚ zostawić konfiguracjÄ™ z 99 roku no ale przez ambicjÄ™ wpadÅ‚ w Å›lepy zauÅ‚ek. Sytuacja bez wÄ…tpienia patowa i zamiast kompromisu doszÅ‚o do niezdrowej atmosfery w Å›wiatku wyÅ›cigowym - niestety taka polska mentalność... Å»al mi zawodników którzy poÅ›wiÄ™cili swój czas i pieniÄ…dze żeby tam być i żal mi PawÅ‚a że poza tym że prawdopodobnie straci trochÄ™ kasy to teraz bÄ™dzie mocno i przesadnie krytykowany. OrganizowaÅ‚em jakieÅ› tam imprezy i wiem jak to jest dlatego szczerze mu współczujÄ™. Szkoda tylko że ta nasza spoÅ‚eczność motocyklowa jest taka kłótliwa i nie potrafiÅ‚a siÄ™ dogadać. Wydaje mi siÄ™ że wystarczyÅ‚oby gdyby PaweÅ‚ pozostawiÅ‚ konfiguracjÄ™ 99. Nie powstaÅ‚oby wówczas stwierdzenie że tor jest pod jednego zawodnika bÄ™dÄ…ce dobrym argumentem w rÄ™kach zawistnych i zazdrosnych… ech... szkoda gadać...<br><hr>olo<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):OLO, bardzo podoba mi siÄ™ to co napisaÅ‚eÅ›, jest rozważne i nie osÄ…dza, szkoda, że wiÄ™kszość tak nie myÅ›li ..Organizacja imprez to duże wyzwanie i tu również angażowaÅ‚o siÄ™ wile Å›wietnych osób. Fakt, że zawiść i sabotaż też triumfuje. Pewne osoby nie mogÅ‚y dopuÅ›cić do tego, żeby ktoÅ› zarobiÅ‚.. efekt - ZNIECHĘCENIE OPINII PUBLICZNEJ DO SPORTÓW MOTOCYKLOWYCH. Czasem trzeba dać innym aby w przyszÅ‚oÅ›ci mieć coÅ› dla siebie, to jak inwestycja! PÅ‚akać mi siÄ™ bo bardzo kocham motocykle i sport motocyklowy a tu ciÄ…gle tylko ludzie myÅ›lÄ… co jest wewnÄ…trz a nie wobec "zwykÅ‚ych" ludzi.<br><hr>fem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O ile siÄ™ nie mylÄ™, to jest to lotnisko nie TOR. można oczywiÅ›cie wyznaczyć przejazd naklejajÄ…c żółtÄ… taÅ›mÄ™ ... heheKomentatorzy napisaÅ‚(a):StraciÅ‚em szacunek do PawÅ‚a Szkopka. Mimo, że tor byÅ‚ nie do przyjÄ™cia, PaweÅ‚ pociskaÅ‚ kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiÄ…ca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiÄ…c niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotowaÅ‚ tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździÅ‚ TIR i rozwoziÅ‚ sÅ‚upki po torze? Porażka na caÅ‚ej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chÅ‚opak z rookie<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):Napewno masz racjÄ™ ale z drugiej strony co zrobiÅ‚byÅ› na jego miejscu? PoÅ›wiÄ™ciÅ‚ swój czas i pieniÄ…dze na organizacjÄ™ zawodów. MiaÅ‚ zarobić i zabÅ‚ysnąć jako organizator a tymczasem (jak domyÅ›lam siÄ™) kilku jego przeciwników skutecznie zbojkotowaÅ‚o zawody. On sam pewnie nie jest bez winy bo mógÅ‚ zostawić konfiguracjÄ™ z 99 roku no ale przez ambicjÄ™ wpadÅ‚ w Å›lepy zauÅ‚ek. Sytuacja bez wÄ…tpienia patowa i zamiast kompromisu doszÅ‚o do niezdrowej atmosfery w Å›wiatku wyÅ›cigowym - niestety taka polska mentalność... Å»al mi zawodników którzy poÅ›wiÄ™cili swój czas i pieniÄ…dze żeby tam być i żal mi PawÅ‚a że poza tym że prawdopodobnie straci trochÄ™ kasy to teraz bÄ™dzie mocno i przesadnie krytykowany. OrganizowaÅ‚em jakieÅ› tam imprezy i wiem jak to jest dlatego szczerze mu współczujÄ™. Szkoda tylko że ta nasza spoÅ‚eczność motocyklowa jest taka kłótliwa i nie potrafiÅ‚a siÄ™ dogadać. Wydaje mi siÄ™ że wystarczyÅ‚oby gdyby PaweÅ‚ pozostawiÅ‚ konfiguracjÄ™ 99. Nie powstaÅ‚oby wówczas stwierdzenie że tor jest pod jednego zawodnika bÄ™dÄ…ce dobrym argumentem w rÄ™kach zawistnych i zazdrosnych… ech... szkoda gadać...<br><hr>olo<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):OLO, bardzo podoba mi siÄ™ to co napisaÅ‚eÅ›, jest rozważne i nie osÄ…dza, szkoda, że wiÄ™kszość tak nie myÅ›li ..Organizacja imprez to duże wyzwanie i tu również angażowaÅ‚o siÄ™ wile Å›wietnych osób. Fakt, że zawiść i sabotaż też triumfuje. Pewne osoby nie mogÅ‚y dopuÅ›cić do tego, żeby ktoÅ› zarobiÅ‚.. efekt - ZNIECHĘCENIE OPINII PUBLICZNEJ DO SPORTÓW MOTOCYKLOWYCH. Czasem trzeba dać innym aby w przyszÅ‚oÅ›ci mieć coÅ› dla siebie, to jak inwestycja! PÅ‚akać mi siÄ™ bo bardzo kocham motocykle i sport motocyklowy a tu ciÄ…gle tylko ludzie myÅ›lÄ… co jest wewnÄ…trz a nie wobec "zwykÅ‚ych" ludzi.<br><hr>fem<br>
Komentatorzy napisał(a):zawiść i sabotaż ?? piszesz bzdury, jak sobie wyobrażasz jazde kilka godzin dziennie i brak możliwości umycia się ?? jak sobie wyobrażasz ślizgnięcie się po 6 cm krawęznikach ?? kręgosłup zostaje na takim, ale oczywiście można sie doszukiwać spisku:) teraz to już nauczka dla wszystkich - organizatorem moze byc tylko i wylącznie osoba / instytucja która stawia sobie cele wyzsze niz tylko ambicja i chęc zysku! <br><hr>69<br>
wzbudza to duże emocje, a straszne jest to, ze nie pozytywne

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W dobrze pojętym interesie środowiska wyścigowego zawodnicy sami poprosili Pawła na zebranie Stowarzyszenia Wyscigów Motocyklowych i popierwsze dali mu szansę aby się wytłumaczył bez emocji .Po drugie zaproponowali mu że dla uratowania twarzy przed resztą polski zawodnicy wezmą udział w imprezie do konca która przerodzi sie w wyścig Towarzyski.Komentatorzy napisał(a):Straciłem szacunek do Pawła Szkopka. Mimo, że tor był nie do przyjęcia, Paweł pociskał kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiąca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiąc niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotował tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździł TIR i rozwoził słupki po torze? Porażka na całej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chłopak z rookie<br>Komentatorzy napisał(a):no właśnie przez swoje podejście (jestem najlepszy i mam w d*** innych) stracił wiele... jestem przekonany ,że gdyby powiedział prawde - jest słabo ,dałem **** ale nie zostawiajcie mnie z tym samego to zawodnicy by sie zgodzili zeby zrobić show da ludzi którzy kupili bilety i zostali by żeby impreza mogła sie odbyć... szanuj Paweł innych to inni będą szanować Ciebie. a szacunek można wyrobić sobie tylko i wyłącznie prawdą , bo zawodnicy to nie idioci ,swoj rozum i honor mają!
<br><hr>69<br>
Paweł dostał szansę.<br><hr>A.Wajda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gwoli wyjasnienia ,Organizatorem Zawodów na zlecenia AuTomobilklubu Polski jest Szkopek Team.Komentatorzy napisał(a):Czyli taki większy trening się z tego zrobił... no ładnie...<br><hr>Bubu<br>Komentatorzy napisał(a):Przy organizacji tej rangi zawodow nie ma mowy o prowizorce. Brawa dla organizatora, że wcześniej podjął taką decyzję. Tutaj W-szawka miała głos nie patrząc na bezpieczeństwo zawodników. Pozdrawiam P. Świderka.<br><hr>zawodnik<br>
O ilę sie orientuję to jest on z Płocka ,a nie z Warszawy.On jest odpowiedzialny za ten bałagan i niedociągnięcia.Automobilklub Polski tak samo jak zawodnicy został w pewnym stopniu wprowadzony w błąd.<br><hr>A.Wajda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
odpowiedz do "olo" i do "fem" : chyba Wam się coś pomyliło w głowach!! Jaka zawiść? Jaki sabotaż? Jaka zazdrość? Że dba się o własne zdrowie? Chyba jasne że chcą się ścigać, ale nie zabijać! Szkopek i Grzesiek sami chcieli zorganizować i myśleli że się przyfartują na krzywy ryj, ale zgubiła ich własna pycha i zarozumiałość która nie zna granic. Jeżeli ma się w d*** wszystkich to trzeba ponosić konsekwencje! Już wiemy dlaczego Triumph szybciutko odpuścił sobie Szkopek Team...<br><hr>kolega z branży
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy to prawda ze dzis na treningach było peknecie uda ,pekniecie łopatki ,i złamanie obojczyka?:(<br><hr>X.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Obawiam sie że tak .W mysl wszelkich zasad wolnego rynku ,przyjecie wpisowego jest zawarciem umowy.Jezeli niedotrzymuje się swiadomie warunków bezpieczeństwa to do tego można jeszcze dolączyć prokuratora....<br><hr>ZoriętowanyKomentatorzy napisał(a):Tylko kasa się liczy.A kto zwroci koszty zawodnikow jakie poniesli w zwiazku z ta impreza? Moze Szkopek?<br><hr>zawodnik amator<br>Komentatorzy napisał(a):Takie zachowanie kwalifikuje sie do zbiorowego pozwu z powodztwa cywilnego.<br><hr>prawnik motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i kości ogonowej <br><hr>okoKomentatorzy napisał(a):Czy to prawda ze dzis na treningach było peknecie uda ,pekniecie łopatki ,i złamanie obojczyka?:(<br><hr>X.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ta i jeszcze **** paru pekla.. nie wymyslajta<br><hr>aKomentatorzy napisał(a):Czy to prawda ze dzis na treningach było peknecie uda ,pekniecie łopatki ,i złamanie obojczyka?:(<br><hr>X.<br>Komentatorzy napisał(a):i kości ogonowej <br><hr>oko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
od poczatku bylo wiadomo ze jazda jest na lotnisku nie na torze, bylo wiadomo ze sa plyty, tor zostal zaakceptowany a potem foszki sie zaczely... funny<br><hr>aKomentatorzy napisał(a):odpowiedz do "olo" i do "fem" : chyba Wam się coś pomyliło w głowach!! Jaka zawiść? Jaki sabotaż? Jaka zazdrość? Że dba się o własne zdrowie? Chyba jasne że chcą się ścigać, ale nie zabijać! Szkopek i Grzesiek sami chcieli zorganizować i myśleli że się przyfartują na krzywy ryj, ale zgubiła ich własna pycha i zarozumiałość która nie zna granic. Jeżeli ma się w d*** wszystkich to trzeba ponosić konsekwencje! Już wiemy dlaczego Triumph szybciutko odpuścił sobie Szkopek Team...<br><hr>kolega z branży<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wczoraj na 20 toi, 5 bylo tylko twartych ale byly od poczatku do konca, dzis wszystkie byly otwarte... dziekuje<br><hr>aKomentatorzy napisał(a):Stało 20 toitoi i wszystkie zamknięte a ludzie sr.li po krzakach !!! Wróciłem dziekuję oryganizatorą za strate czasu i pieniedzy<br><hr>zdegustowany<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdyby nie zostaly zagwarantowane podstawowe warunki bezpieczenstwa, tor nie zostal by przyjety do jazdy. chlopaki nie robcie wiochy, kto zci*wal ten zwial, reszta jezdzila i jakos dziwnym trafem wszystko bylo ok i z droga i z moto i z czasami osiaganymi. Ci ktozy sie wysypali w wiekszosci wysypali sie z wlasnej winy - nie z winy toru, lub z winy usterki. Sorry ale imho przeginacie w obwinianiu innych. <br><hr>aKomentatorzy napisaÅ‚(a):StraciÅ‚em szacunek do PawÅ‚a Szkopka. Mimo, że tor byÅ‚ nie do przyjÄ™cia, PaweÅ‚ pociskaÅ‚ kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiÄ…ca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiÄ…c niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotowaÅ‚ tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździÅ‚ TIR i rozwoziÅ‚ sÅ‚upki po torze? Porażka na caÅ‚ej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chÅ‚opak z rookie<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):Napewno masz racjÄ™ ale z drugiej strony co zrobiÅ‚byÅ› na jego miejscu? PoÅ›wiÄ™ciÅ‚ swój czas i pieniÄ…dze na organizacjÄ™ zawodów. MiaÅ‚ zarobić i zabÅ‚ysnąć jako organizator a tymczasem (jak domyÅ›lam siÄ™) kilku jego przeciwników skutecznie zbojkotowaÅ‚o zawody. On sam pewnie nie jest bez winy bo mógÅ‚ zostawić konfiguracjÄ™ z 99 roku no ale przez ambicjÄ™ wpadÅ‚ w Å›lepy zauÅ‚ek. Sytuacja bez wÄ…tpienia patowa i zamiast kompromisu doszÅ‚o do niezdrowej atmosfery w Å›wiatku wyÅ›cigowym - niestety taka polska mentalność... Å»al mi zawodników którzy poÅ›wiÄ™cili swój czas i pieniÄ…dze żeby tam być i żal mi PawÅ‚a że poza tym że prawdopodobnie straci trochÄ™ kasy to teraz bÄ™dzie mocno i przesadnie krytykowany. OrganizowaÅ‚em jakieÅ› tam imprezy i wiem jak to jest dlatego szczerze mu współczujÄ™. Szkoda tylko że ta nasza spoÅ‚eczność motocyklowa jest taka kłótliwa i nie potrafiÅ‚a siÄ™ dogadać. Wydaje mi siÄ™ że wystarczyÅ‚oby gdyby PaweÅ‚ pozostawiÅ‚ konfiguracjÄ™ 99. Nie powstaÅ‚oby wówczas stwierdzenie że tor jest pod jednego zawodnika bÄ™dÄ…ce dobrym argumentem w rÄ™kach zawistnych i zazdrosnych… ech... szkoda gadać...<br><hr>olo<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):OLO, bardzo podoba mi siÄ™ to co napisaÅ‚eÅ›, jest rozważne i nie osÄ…dza, szkoda, że wiÄ™kszość tak nie myÅ›li ..Organizacja imprez to duże wyzwanie i tu również angażowaÅ‚o siÄ™ wile Å›wietnych osób. Fakt, że zawiść i sabotaż też triumfuje. Pewne osoby nie mogÅ‚y dopuÅ›cić do tego, żeby ktoÅ› zarobiÅ‚.. efekt - ZNIECHĘCENIE OPINII PUBLICZNEJ DO SPORTÓW MOTOCYKLOWYCH. Czasem trzeba dać innym aby w przyszÅ‚oÅ›ci mieć coÅ› dla siebie, to jak inwestycja! PÅ‚akać mi siÄ™ bo bardzo kocham motocykle i sport motocyklowy a tu ciÄ…gle tylko ludzie myÅ›lÄ… co jest wewnÄ…trz a nie wobec "zwykÅ‚ych" ludzi.<br><hr>fem<br>
Komentatorzy napisał(a):zawiść i sabotaż ?? piszesz bzdury, jak sobie wyobrażasz jazde kilka godzin dziennie i brak możliwości umycia się ?? jak sobie wyobrażasz ślizgnięcie się po 6 cm krawęznikach ?? kręgosłup zostaje na takim, ale oczywiście można sie doszukiwać spisku:) teraz to już nauczka dla wszystkich - organizatorem moze byc tylko i wylącznie osoba / instytucja która stawia sobie cele wyzsze niz tylko ambicja i chęc zysku! <br><hr>69<br>Komentatorzy napisał(a):O ile się nie mylę, to jest to lotnisko nie TOR. można oczywiście wyznaczyć przejazd naklejając żółtą taśmę ... hehe
wzbudza to duże emocje, a straszne jest to, ze nie pozytywne<br><hr>fem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdyby nie zostaly zagwarantowane podstawowe warunki bezpieczenstwa, tor nie zostal by przyjety do jazdy. chlopaki nie robcie wiochy, kto zci*wal ten zwial, reszta jezdzila i jakos dziwnym trafem wszystko bylo ok i z droga i z moto i z czasami osiaganymi. Ci ktozy sie wysypali w wiekszosci wysypali sie z wlasnej winy - nie z winy toru, lub z winy usterki. Sorry ale imho przeginacie w obwinianiu innych. <br><hr>aKomentatorzy napisaÅ‚(a):StraciÅ‚em szacunek do PawÅ‚a Szkopka. Mimo, że tor byÅ‚ nie do przyjÄ™cia, PaweÅ‚ pociskaÅ‚ kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiÄ…ca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiÄ…c niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotowaÅ‚ tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździÅ‚ TIR i rozwoziÅ‚ sÅ‚upki po torze? Porażka na caÅ‚ej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chÅ‚opak z rookie<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):Napewno masz racjÄ™ ale z drugiej strony co zrobiÅ‚byÅ› na jego miejscu? PoÅ›wiÄ™ciÅ‚ swój czas i pieniÄ…dze na organizacjÄ™ zawodów. MiaÅ‚ zarobić i zabÅ‚ysnąć jako organizator a tymczasem (jak domyÅ›lam siÄ™) kilku jego przeciwników skutecznie zbojkotowaÅ‚o zawody. On sam pewnie nie jest bez winy bo mógÅ‚ zostawić konfiguracjÄ™ z 99 roku no ale przez ambicjÄ™ wpadÅ‚ w Å›lepy zauÅ‚ek. Sytuacja bez wÄ…tpienia patowa i zamiast kompromisu doszÅ‚o do niezdrowej atmosfery w Å›wiatku wyÅ›cigowym - niestety taka polska mentalność... Å»al mi zawodników którzy poÅ›wiÄ™cili swój czas i pieniÄ…dze żeby tam być i żal mi PawÅ‚a że poza tym że prawdopodobnie straci trochÄ™ kasy to teraz bÄ™dzie mocno i przesadnie krytykowany. OrganizowaÅ‚em jakieÅ› tam imprezy i wiem jak to jest dlatego szczerze mu współczujÄ™. Szkoda tylko że ta nasza spoÅ‚eczność motocyklowa jest taka kłótliwa i nie potrafiÅ‚a siÄ™ dogadać. Wydaje mi siÄ™ że wystarczyÅ‚oby gdyby PaweÅ‚ pozostawiÅ‚ konfiguracjÄ™ 99. Nie powstaÅ‚oby wówczas stwierdzenie że tor jest pod jednego zawodnika bÄ™dÄ…ce dobrym argumentem w rÄ™kach zawistnych i zazdrosnych… ech... szkoda gadać...<br><hr>olo<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):OLO, bardzo podoba mi siÄ™ to co napisaÅ‚eÅ›, jest rozważne i nie osÄ…dza, szkoda, że wiÄ™kszość tak nie myÅ›li ..Organizacja imprez to duże wyzwanie i tu również angażowaÅ‚o siÄ™ wile Å›wietnych osób. Fakt, że zawiść i sabotaż też triumfuje. Pewne osoby nie mogÅ‚y dopuÅ›cić do tego, żeby ktoÅ› zarobiÅ‚.. efekt - ZNIECHĘCENIE OPINII PUBLICZNEJ DO SPORTÓW MOTOCYKLOWYCH. Czasem trzeba dać innym aby w przyszÅ‚oÅ›ci mieć coÅ› dla siebie, to jak inwestycja! PÅ‚akać mi siÄ™ bo bardzo kocham motocykle i sport motocyklowy a tu ciÄ…gle tylko ludzie myÅ›lÄ… co jest wewnÄ…trz a nie wobec "zwykÅ‚ych" ludzi.<br><hr>fem<br>
Komentatorzy napisał(a):zawiść i sabotaż ?? piszesz bzdury, jak sobie wyobrażasz jazde kilka godzin dziennie i brak możliwości umycia się ?? jak sobie wyobrażasz ślizgnięcie się po 6 cm krawęznikach ?? kręgosłup zostaje na takim, ale oczywiście można sie doszukiwać spisku:) teraz to już nauczka dla wszystkich - organizatorem moze byc tylko i wylącznie osoba / instytucja która stawia sobie cele wyzsze niz tylko ambicja i chęc zysku! <br><hr>69<br>Komentatorzy napisał(a):O ile się nie mylę, to jest to lotnisko nie TOR. można oczywiście wyznaczyć przejazd naklejając żółtą taśmę ... hehe
wzbudza to duże emocje, a straszne jest to, ze nie pozytywne<br><hr>fem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy istniejacy na 'jestem panem i nie skalam sie ta nawierzchnia' sie zawineli, zostali Ci co potrafia czerpac radosc z zycia i jezdzic tam gdzie jest a nie gdzie 'mam foszka'. Ale mimo wszystko, per gusto non disputante panowie. <br><hr>aKomentatorzy napisał(a):Złej baletnicy majtki w kroku przeszkadzają - tyle na temat bezpieczeństwa. Jestem zawodnikiem od niedawna, ale nie zwalnia mnie to z myślenia w trakcie jazdy. Wszyscy jeżdżący Poznań na pamięć mają faktycznie problem.<br><hr>Rookie<br>Komentatorzy napisał(a):no właśnie dlatego że jesteś 'zawodnikiem' od niedawna ,masz takie zdanie. Wylataj kilka lat (jak większość zawodników z klas mistrzowskich) na wielu zagranicznych torach, nie tylko Brnie, Moście czy Lausitz ale też we Francji, we Włoszech czy Węgrzech a zrozumiesz że zasady bezpieczeństwa nie dotyczą w przypadku Modlina problemu braku możliwości jazdy na pamięć.<br><hr>chłopcy z ferajny<br>Komentatorzy napisał(a):tak się składa, że ci którzy najwięcej mieli do powiedzenia nie wyjechali nawet na rekonesans. Natomiast ci którzy wyjechali, po 10 okrążeniu zmienili zdanie . A temu właśnie służą wolne treningi jak mniemam. <br><hr>Rookie<br>Komentatorzy napisał(a):Przy czym nie twierdz, że wszystko jest ok. <br><hr>Rookie<br>Komentatorzy napisał(a):OK, wymiana poglądów na poziomie służy wszystkim. Wjechali Ci, którzy ponad wszelką wątpliwość chcieli udowodnić sobie że będzie niebezpiecznie ponad przyjęte na świecie standardy. I udowodnili, reszta nie musiała tego robić, bo sytuacja była przejrzysta już z perspektywy widza. Treningi owszem, służą poznaniu nitki, ale od razu łapiesz gdzie będzie niebezpiecznie w wyścigu, gdzie treningowa, czyli optymalna i bezpieczna nitka, często nie ma zastosowania. Myślę, że fakt iż większość zawodników zrezygnowała z walki na tym obiekcie, nie świadczy o tym, że się razem zmówili, lecz o tym dla każdego z osobna zdrowy rozsądek i zdrowie swoje i innych jest ważniejszy niż ambicje sportowe organizatora, którego podejście do zagadnienia bezpieczeństwa było znikome.<br><hr>chłopcy z ferajny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
funny to by było jakbyś sie tam sam połamał<br><hr>kubaKomentatorzy napisał(a):odpowiedz do "olo" i do "fem" : chyba Wam się coś pomyliło w głowach!! Jaka zawiść? Jaki sabotaż? Jaka zazdrość? Że dba się o własne zdrowie? Chyba jasne że chcą się ścigać, ale nie zabijać! Szkopek i Grzesiek sami chcieli zorganizować i myśleli że się przyfartują na krzywy ryj, ale zgubiła ich własna pycha i zarozumiałość która nie zna granic. Jeżeli ma się w d*** wszystkich to trzeba ponosić konsekwencje! Już wiemy dlaczego Triumph szybciutko odpuścił sobie Szkopek Team...<br><hr>kolega z branży<br>Komentatorzy napisał(a):od poczatku bylo wiadomo ze jazda jest na lotnisku nie na torze, bylo wiadomo ze sa plyty, tor zostal zaakceptowany a potem foszki sie zaczely... funny<br><hr>a<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
funny to by było jakbyś sie tam sam połamał<br><hr>kubaKomentatorzy napisał(a):odpowiedz do "olo" i do "fem" : chyba Wam się coś pomyliło w głowach!! Jaka zawiść? Jaki sabotaż? Jaka zazdrość? Że dba się o własne zdrowie? Chyba jasne że chcą się ścigać, ale nie zabijać! Szkopek i Grzesiek sami chcieli zorganizować i myśleli że się przyfartują na krzywy ryj, ale zgubiła ich własna pycha i zarozumiałość która nie zna granic. Jeżeli ma się w d*** wszystkich to trzeba ponosić konsekwencje! Już wiemy dlaczego Triumph szybciutko odpuścił sobie Szkopek Team...<br><hr>kolega z branży<br>Komentatorzy napisał(a):od poczatku bylo wiadomo ze jazda jest na lotnisku nie na torze, bylo wiadomo ze sa plyty, tor zostal zaakceptowany a potem foszki sie zaczely... funny<br><hr>a<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości