[Aktualności] Tor Modlin - nikt nic nie wie
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[Aktualności] Tor Modlin - nikt nic nie wie
Dyskusja na temat: Tor Modlin - nikt nic nie wie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tor Modlin - nikt nic nie wie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tor Modlin - nikt nic nie wie
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Modlin to blamaż czyli pełna kompromitacja organizatora tej rundy. Ponadto jest wyraz ignorancji dla całości polskiego światka wyścigowego za co należą się "podziękowania". Podobne "zawracanie ****" powinno być karalne.
<br><hr>chłopcy z ferajny
<br><hr>chłopcy z ferajny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
-
MaRRiusz - Świeżak
Za bilety normalnie trzeba zapłacić. Tak twierdzi organizator.<br><hr>Pasta RacerKomentatorzy napisał(a):A co ludźmi którzy kupili bilety na WYŚCIGI ???<br><hr>MaRRiusz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przy organizacji tej rangi zawodow nie ma mowy o prowizorce. Brawa dla organizatora, że wcześniej podjął taką decyzję. Tutaj W-szawka miała głos nie patrząc na bezpieczeństwo zawodników. Pozdrawiam P. Świderka.Komentatorzy napisał(a):Czyli taki większy trening się z tego zrobił... no ładnie...<br><hr>Bubu<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie rozumiem do końca... Dzisiaj odbyły się przejazdy zapoznawcze i wielu zawodników uznało że tor jest zbyt niebezpieczny? Wielka szkoda że tak będzie to wyglądało, ale lepiej tak niż jeżeli ma się komuś coś stać.<br><hr>Kiełbas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie tak jak mowisz<br><hr>elomeloKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem do końca... Dzisiaj odbyły się przejazdy zapoznawcze i wielu zawodników uznało że tor jest zbyt niebezpieczny? Wielka szkoda że tak będzie to wyglądało, ale lepiej tak niż jeżeli ma się komuś coś stać.<br><hr>Kiełbas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FnECifsl43w" target="blank" class="link">http://www.youtube.com/watch?v=FnECifsl43w</a>
dla rozluznienia dorzucamy do pieca "po trupach do celu" - troche nawiazując do Modlina<br><hr>chłopcy z ferajny
dla rozluznienia dorzucamy do pieca "po trupach do celu" - troche nawiazując do Modlina<br><hr>chłopcy z ferajny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziękuję ślicznie za pozdrowienia, jednak ja, inne media, jak i zawodnicy zostaliśmy brzydko mówiąc oszukani. I nie chodzi o sam tor, tylko całą resztę i zachowanie. <br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Czyli taki większy trening się z tego zrobił... no ładnie...<br><hr>Bubu<br>Komentatorzy napisał(a):Przy organizacji tej rangi zawodow nie ma mowy o prowizorce. Brawa dla organizatora, że wcześniej podjął taką decyzję. Tutaj W-szawka miała głos nie patrząc na bezpieczeństwo zawodników. Pozdrawiam P. Świderka.<br><hr>zawodnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Złej baletnicy majtki w kroku przeszkadzają - tyle na temat bezpieczeństwa. Jestem zawodnikiem od niedawna, ale nie zwalnia mnie to z myślenia w trakcie jazdy. Wszyscy jeżdżący Poznań na pamięć mają faktycznie problem.<br><hr>Rookie
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no właśnie dlatego że jesteś 'zawodnikiem' od niedawna ,masz takie zdanie. Wylataj kilka lat (jak większość zawodników z klas mistrzowskich) na wielu zagranicznych torach, nie tylko Brnie, Moście czy Lausitz ale też we Francji, we Włoszech czy Węgrzech a zrozumiesz że zasady bezpieczeństwa nie dotyczą w przypadku Modlina problemu braku możliwości jazdy na pamięć.<br><hr>chłopcy z ferajnyKomentatorzy napisał(a):Złej baletnicy majtki w kroku przeszkadzają - tyle na temat bezpieczeństwa. Jestem zawodnikiem od niedawna, ale nie zwalnia mnie to z myślenia w trakcie jazdy. Wszyscy jeżdżący Poznań na pamięć mają faktycznie problem.<br><hr>Rookie<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świder dobrze gada.Komentatorzy napisał(a):Czyli taki większy trening się z tego zrobił... no ładnie...<br><hr>Bubu<br>Komentatorzy napisał(a):Przy organizacji tej rangi zawodow nie ma mowy o prowizorce. Brawa dla organizatora, że wcześniej podjął taką decyzję. Tutaj W-szawka miała głos nie patrząc na bezpieczeństwo zawodników. Pozdrawiam P. Świderka.<br><hr>zawodnik<br>
Komentatorzy napisał(a):Dziękuję ślicznie za pozdrowienia, jednak ja, inne media, jak i zawodnicy zostaliśmy brzydko mówiąc oszukani. I nie chodzi o sam tor, tylko całą resztę i zachowanie. <br><hr>Łukasz Świderek<br>
Dlaczego na kilometr pachnie w tym wszystkim firmą Szkopek?..<br><hr>Marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak się składa, że ci którzy najwięcej mieli do powiedzenia nie wyjechali nawet na rekonesans. Natomiast ci którzy wyjechali, po 10 okrążeniu zmienili zdanie . A temu właśnie służą wolne treningi jak mniemam. <br><hr>RookieKomentatorzy napisał(a):Złej baletnicy majtki w kroku przeszkadzają - tyle na temat bezpieczeństwa. Jestem zawodnikiem od niedawna, ale nie zwalnia mnie to z myślenia w trakcie jazdy. Wszyscy jeżdżący Poznań na pamięć mają faktycznie problem.<br><hr>Rookie<br>Komentatorzy napisał(a):no właśnie dlatego że jesteś 'zawodnikiem' od niedawna ,masz takie zdanie. Wylataj kilka lat (jak większość zawodników z klas mistrzowskich) na wielu zagranicznych torach, nie tylko Brnie, Moście czy Lausitz ale też we Francji, we Włoszech czy Węgrzech a zrozumiesz że zasady bezpieczeństwa nie dotyczą w przypadku Modlina problemu braku możliwości jazdy na pamięć.<br><hr>chłopcy z ferajny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przy czym nie twierdz, że wszystko jest ok. <br><hr>RookieKomentatorzy napisał(a):Złej baletnicy majtki w kroku przeszkadzają - tyle na temat bezpieczeństwa. Jestem zawodnikiem od niedawna, ale nie zwalnia mnie to z myślenia w trakcie jazdy. Wszyscy jeżdżący Poznań na pamięć mają faktycznie problem.<br><hr>Rookie<br>Komentatorzy napisał(a):no właśnie dlatego że jesteś 'zawodnikiem' od niedawna ,masz takie zdanie. Wylataj kilka lat (jak większość zawodników z klas mistrzowskich) na wielu zagranicznych torach, nie tylko Brnie, Moście czy Lausitz ale też we Francji, we Włoszech czy Węgrzech a zrozumiesz że zasady bezpieczeństwa nie dotyczą w przypadku Modlina problemu braku możliwości jazdy na pamięć.<br><hr>chłopcy z ferajny<br>Komentatorzy napisał(a):tak się składa, że ci którzy najwięcej mieli do powiedzenia nie wyjechali nawet na rekonesans. Natomiast ci którzy wyjechali, po 10 okrążeniu zmienili zdanie . A temu właśnie służą wolne treningi jak mniemam. <br><hr>Rookie<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na plakatach się podpisał <br><hr>JaKomentatorzy napisał(a):Czyli taki większy trening się z tego zrobił... no ładnie...<br><hr>Bubu<br>Komentatorzy napisał(a):Przy organizacji tej rangi zawodow nie ma mowy o prowizorce. Brawa dla organizatora, że wcześniej podjął taką decyzję. Tutaj W-szawka miała głos nie patrząc na bezpieczeństwo zawodników. Pozdrawiam P. Świderka.<br><hr>zawodnik<br>
Komentatorzy napisał(a):Dziękuję ślicznie za pozdrowienia, jednak ja, inne media, jak i zawodnicy zostaliśmy brzydko mówiąc oszukani. I nie chodzi o sam tor, tylko całą resztę i zachowanie. <br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):Świder dobrze gada.
Dlaczego na kilometr pachnie w tym wszystkim firmą Szkopek?..<br><hr>Marcin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
OK, wymiana poglądów na poziomie służy wszystkim. Wjechali Ci, którzy ponad wszelką wątpliwość chcieli udowodnić sobie że będzie niebezpiecznie ponad przyjęte na świecie standardy. I udowodnili, reszta nie musiała tego robić, bo sytuacja była przejrzysta już z perspektywy widza. Treningi owszem, służą poznaniu nitki, ale od razu łapiesz gdzie będzie niebezpiecznie w wyścigu, gdzie treningowa, czyli optymalna i bezpieczna nitka, często nie ma zastosowania. Myślę, że fakt iż większość zawodników zrezygnowała z walki na tym obiekcie, nie świadczy o tym, że się razem zmówili, lecz o tym dla każdego z osobna zdrowy rozsądek i zdrowie swoje i innych jest ważniejszy niż ambicje sportowe organizatora, którego podejście do zagadnienia bezpieczeństwa było znikome.<br><hr>chłopcy z ferajnyKomentatorzy napisał(a):Złej baletnicy majtki w kroku przeszkadzają - tyle na temat bezpieczeństwa. Jestem zawodnikiem od niedawna, ale nie zwalnia mnie to z myślenia w trakcie jazdy. Wszyscy jeżdżący Poznań na pamięć mają faktycznie problem.<br><hr>Rookie<br>Komentatorzy napisał(a):no właśnie dlatego że jesteś 'zawodnikiem' od niedawna ,masz takie zdanie. Wylataj kilka lat (jak większość zawodników z klas mistrzowskich) na wielu zagranicznych torach, nie tylko Brnie, Moście czy Lausitz ale też we Francji, we Włoszech czy Węgrzech a zrozumiesz że zasady bezpieczeństwa nie dotyczą w przypadku Modlina problemu braku możliwości jazdy na pamięć.<br><hr>chłopcy z ferajny<br>Komentatorzy napisał(a):tak się składa, że ci którzy najwięcej mieli do powiedzenia nie wyjechali nawet na rekonesans. Natomiast ci którzy wyjechali, po 10 okrążeniu zmienili zdanie . A temu właśnie służą wolne treningi jak mniemam. <br><hr>Rookie<br>Komentatorzy napisał(a):Przy czym nie twierdz, że wszystko jest ok. <br><hr>Rookie<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oj tam... majówka jest, trzeba się bawić, nawet bez punktów... byle z głowąKomentatorzy napisał(a):Czyli taki większy trening się z tego zrobił... no ładnie...<br><hr>Bubu<br>Komentatorzy napisał(a):Przy organizacji tej rangi zawodow nie ma mowy o prowizorce. Brawa dla organizatora, że wcześniej podjął taką decyzję. Tutaj W-szawka miała głos nie patrząc na bezpieczeństwo zawodników. Pozdrawiam P. Świderka.<br><hr>zawodnik<br>
Komentatorzy napisał(a):Dziękuję ślicznie za pozdrowienia, jednak ja, inne media, jak i zawodnicy zostaliśmy brzydko mówiąc oszukani. I nie chodzi o sam tor, tylko całą resztę i zachowanie. <br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):Świder dobrze gada.
Dlaczego na kilometr pachnie w tym wszystkim firmą Szkopek?..<br><hr>Marcin<br>Komentatorzy napisał(a):Na plakatach się podpisał <br><hr>Ja<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl