Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Tor Modlin - nikt nic nie wie
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Tor Modlin - nikt nic nie wie

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2010, 23:19

Komentatorzy napisał(a):WYŚCIGI SIĘ ODBĘDĄ !!!<br><hr>zawodnicy MP z Modlina<br>
Może się odbęda ale bez punktów i całe szczęście.<br><hr>Jakub S
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2010, 23:29

Komentatorzy napisał(a):A co ludźmi którzy kupili bilety na WYŚCIGI ???<br><hr>MaRRiusz<br>
Wyścigi będą !!!!
Z mojego punktu widzenia tor nie jest niebezpieczny. Wszędzie było zaznaczone "tor okazjonalny". Nitka toru wymagająca, ale sama jazda dostarczyła dużo funu. A o to chyba w tym wszystkim chodzi. Jeśli zawodnicy będą odpowiednio zdyscyplinowani, to wszystko będzie OK.
Chicka bum, do juta.<br><hr>Arek #55
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 00:15

Komentatorzy napisał(a):WYŚCIGI SIĘ ODBĘDĄ !!!<br><hr>zawodnicy MP z Modlina<br>
Wyścigi? Kto tam został? Szkopek i 2 kaluzow? <br><hr>4
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 07:29

Straciłem szacunek do Pawła Szkopka. Mimo, że tor był nie do przyjęcia, Paweł pociskał kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiąca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiąc niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotował tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździł TIR i rozwoził słupki po torze? Porażka na całej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chłopak z rookie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 07:30

Komentatorzy napisał(a):Wyścigi? Kto tam został? Szkopek i 2 kaluzow? <br><hr>4<br>
Zostało całkiem sporo zawodników. M. in. Szkopki, Wiczyński, Bukowski, Walkowiak, Badziak.. Najlepiej przyjechać i zobaczyć na własne oczy.<br><hr>Rookie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:01

Komentatorzy napisał(a):Straciłem szacunek do Pawła Szkopka. Mimo, że tor był nie do przyjęcia, Paweł pociskał kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiąca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiąc niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotował tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździł TIR i rozwoził słupki po torze? Porażka na całej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chłopak z rookie<br>
Napewno masz racjÄ™ ale z drugiej strony co zrobiÅ‚byÅ› na jego miejscu? PoÅ›wiÄ™ciÅ‚ swój czas i pieniÄ…dze na organizacjÄ™ zawodów. MiaÅ‚ zarobić i zabÅ‚ysnąć jako organizator a tymczasem (jak domyÅ›lam siÄ™) kilku jego przeciwników skutecznie zbojkotowaÅ‚o zawody. On sam pewnie nie jest bez winy bo mógÅ‚ zostawić konfiguracjÄ™ z 99 roku no ale przez ambicjÄ™ wpadÅ‚ w Å›lepy zauÅ‚ek. Sytuacja bez wÄ…tpienia patowa i zamiast kompromisu doszÅ‚o do niezdrowej atmosfery w Å›wiatku wyÅ›cigowym - niestety taka polska mentalność... Å»al mi zawodników którzy poÅ›wiÄ™cili swój czas i pieniÄ…dze żeby tam być i żal mi PawÅ‚a że poza tym że prawdopodobnie straci trochÄ™ kasy to teraz bÄ™dzie mocno i przesadnie krytykowany. OrganizowaÅ‚em jakieÅ› tam imprezy i wiem jak to jest dlatego szczerze mu współczujÄ™. Szkoda tylko że ta nasza spoÅ‚eczność motocyklowa jest taka kłótliwa i nie potrafiÅ‚a siÄ™ dogadać. Wydaje mi siÄ™ że wystarczyÅ‚oby gdyby PaweÅ‚ pozostawiÅ‚ konfiguracjÄ™ 99. Nie powstaÅ‚oby wówczas stwierdzenie że tor jest pod jednego zawodnika bÄ™dÄ…ce dobrym argumentem w rÄ™kach zawistnych i zazdrosnych… ech... szkoda gadać...<br><hr>olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:07

Komentatorzy napisał(a):A co ludźmi którzy kupili bilety na WYŚCIGI ???<br><hr>MaRRiusz<br>
Komentatorzy napisał(a):Wyścigi będą !!!!
Z mojego punktu widzenia tor nie jest niebezpieczny. Wszędzie było zaznaczone "tor okazjonalny". Nitka toru wymagająca, ale sama jazda dostarczyła dużo funu. A o to chyba w tym wszystkim chodzi. Jeśli zawodnicy będą odpowiednio zdyscyplinowani, to wszystko będzie OK.
Chicka bum, do juta.<br><hr>Arek #55<br>
wiesz, zdyscyplinowani zawodnicy to mogą być na paddocku a na torze podczas wyścigu toczy się rywalizacja, zamiast rozsądku często zwycięża adrenalina...<br><hr>olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:13

Kto to jest Szkopek?<br><hr>Rossi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:21

Tylko kasa siÄ™ liczy.A kto zwroci koszty zawodnikow jakie poniesli w zwiazku z ta impreza? Moze Szkopek?<br><hr>zawodnik amator
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:46

Komentatorzy napisał(a):Tylko kasa się liczy.A kto zwroci koszty zawodnikow jakie poniesli w zwiazku z ta impreza? Moze Szkopek?<br><hr>zawodnik amator<br>
Takie zachowanie kwalifikuje sie do zbiorowego pozwu z powodztwa cywilnego.<br><hr>prawnik motocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:47

Stało 20 toitoi i wszystkie zamknięte a ludzie sr.li po krzakach !!! Wróciłem dziekuję oryganizatorą za strate czasu i pieniedzy<br><hr>zdegustowany
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:56

Komentatorzy napisał(a):Kto to jest Szkopek?<br><hr>Rossi<br>
a kto to jest Rossi?:)<br><hr>:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:56

Komentatorzy napisał(a):Kto to jest Szkopek?<br><hr>Rossi<br>
a kto to jest Rossi?:)<br><hr>:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 08:57

Komentatorzy napisał(a):Tylko kasa się liczy.A kto zwroci koszty zawodnikow jakie poniesli w zwiazku z ta impreza? Moze Szkopek?<br><hr>zawodnik amator<br>
Komentatorzy napisał(a):Takie zachowanie kwalifikuje sie do zbiorowego pozwu z powodztwa cywilnego.<br><hr>prawnik motocyklista<br>
bzdura! i nie jesteÅ› prawnikiem!<br><hr>kargul
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 09:50

Komentatorzy napisał(a):Straciłem szacunek do Pawła Szkopka. Mimo, że tor był nie do przyjęcia, Paweł pociskał kit , że wszystko jest OK. A jego wypowiedź na zebraniu, mówiąca, że jego nie obchodzi zdanie innych i on pojedzie, jest lekko mówiąc niepoważna. Tak samo nie zwracanie kasy za wpisowe i treningi to dla mnie porażka. Jak organizator przygotował tor jak o godzinie 8 rano w czwartek, zamiast pierwszych treningów po lotnisku jeździł TIR i rozwoził słupki po torze? Porażka na całej lini. Kible pozamykane, brak wody, prysznicy. Kompletne dno!<br><hr>chłopak z rookie<br>
no właśnie przez swoje podejście (jestem najlepszy i mam w d*** innych) stracił wiele... jestem przekonany ,że gdyby powiedział prawde - jest słabo ,dałem **** ale nie zostawiajcie mnie z tym samego to zawodnicy by sie zgodzili zeby zrobić show da ludzi którzy kupili bilety i zostali by żeby impreza mogła sie odbyć... szanuj Paweł innych to inni będą szanować Ciebie. a szacunek można wyrobić sobie tylko i wyłącznie prawdą , bo zawodnicy to nie idioci ,swoj rozum i honor mają!
<br><hr>69
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 09:54

To na czym w koncu stanelo? Czy bedzie jakias oficjalna informacja organizatorow?
Beda jakies normalne zawody czy tylko sciganie o garnki w ograniczonym skladzie?
Liczylem, ze bedzie na co popatrzec, a tak to wole sobie juz pojezdzic w sobote zamiast ogladac 5 motocykli.

Na stronie "oficjalnej"(?) jest info, ze wszystko jest miod malina, ale cos czuje, ze dlatego, ze nie chca zwracac ludziom za bilety gdyby zmienil sie program zawodow, a dodatkowo mozemy nie byc poinformowani, ze ta runda bedzie tylko piknikiem "na wsi" z okazjonalnymi przejazdami po "torze", a jak tak bedzie to tylko strata dnia...<br><hr>bibop
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 09:59

Komentatorzy napisał(a):To na czym w koncu stanelo? Czy bedzie jakias oficjalna informacja organizatorow?
Beda jakies normalne zawody czy tylko sciganie o garnki w ograniczonym skladzie?
Liczylem, ze bedzie na co popatrzec, a tak to wole sobie juz pojezdzic w sobote zamiast ogladac 5 motocykli.

Na stronie "oficjalnej"(?) jest info, ze wszystko jest miod malina, ale cos czuje, ze dlatego, ze nie chca zwracac ludziom za bilety gdyby zmienil sie program zawodow, a dodatkowo mozemy nie byc poinformowani, ze ta runda bedzie tylko piknikiem "na wsi" z okazjonalnymi przejazdami po "torze", a jak tak bedzie to tylko strata dnia...<br><hr>bibop<br>
Ale o co chodzi? Przecież wszystko jest cacy ;) <a href="http://modlin2010.pl/pl,news2,pierwsze_koty_za_ploty__i_dzien_wyscigowych_motocyklowych_mistrzostw_polski,28.html" target="blank" class="link">http://modlin2010.pl/pl,news2,pierwsze_koty_za_ploty__i_dzien_wyscigowych_motocyklowych_mistrzostw_polski,28.html</a>
<br><hr>Eeeehh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 10:11

Jedno jest pewne! Nikt się już nie odważy wyjść z inicjatywą zorganizowania zawodów i w ten sposób AW wygrało z zawodnikami bez walki. Ale muszą mieć tam ubaw jak motocykliści sami się unicestwiają. Dziwne tylko że Ci którzy doprowadzili do niepowodzenia tej imprezy w Poznaniu nic nie robią...<br><hr>kolo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 10:14

Komentatorzy napisaÅ‚(a):Napewno masz racjÄ™ ale z drugiej strony co zrobiÅ‚byÅ› na jego miejscu? PoÅ›wiÄ™ciÅ‚ swój czas i pieniÄ…dze na organizacjÄ™ zawodów. MiaÅ‚ zarobić i zabÅ‚ysnąć jako organizator a tymczasem (jak domyÅ›lam siÄ™) kilku jego przeciwników skutecznie zbojkotowaÅ‚o zawody. On sam pewnie nie jest bez winy bo mógÅ‚ zostawić konfiguracjÄ™ z 99 roku no ale przez ambicjÄ™ wpadÅ‚ w Å›lepy zauÅ‚ek. Sytuacja bez wÄ…tpienia patowa i zamiast kompromisu doszÅ‚o do niezdrowej atmosfery w Å›wiatku wyÅ›cigowym - niestety taka polska mentalność... Å»al mi zawodników którzy poÅ›wiÄ™cili swój czas i pieniÄ…dze żeby tam być i żal mi PawÅ‚a że poza tym że prawdopodobnie straci trochÄ™ kasy to teraz bÄ™dzie mocno i przesadnie krytykowany. OrganizowaÅ‚em jakieÅ› tam imprezy i wiem jak to jest dlatego szczerze mu współczujÄ™. Szkoda tylko że ta nasza spoÅ‚eczność motocyklowa jest taka kłótliwa i nie potrafiÅ‚a siÄ™ dogadać. Wydaje mi siÄ™ że wystarczyÅ‚oby gdyby PaweÅ‚ pozostawiÅ‚ konfiguracjÄ™ 99. Nie powstaÅ‚oby wówczas stwierdzenie że tor jest pod jednego zawodnika bÄ™dÄ…ce dobrym argumentem w rÄ™kach zawistnych i zazdrosnych… ech... szkoda gadać...<br><hr>olo<br>
OLO, bardzo podoba mi się to co napisałeś, jest rozważne i nie osądza, szkoda, że większość tak nie myśli ..:( Organizacja imprez to duże wyzwanie i tu również angażowało się wile świetnych osób. Fakt, że zawiść i sabotaż też triumfuje. Pewne osoby nie mogły dopuścić do tego, żeby ktoś zarobił.. efekt - ZNIECHĘCENIE OPINII PUBLICZNEJ DO SPORTÓW MOTOCYKLOWYCH. Czasem trzeba dać innym aby w przyszłości mieć coś dla siebie, to jak inwestycja! Płakać mi się bo bardzo kocham motocykle i sport motocyklowy a tu ciągle tylko ludzie myślą co jest wewnątrz a nie wobec "zwykłych" ludzi.<br><hr>fem
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2010, 10:37

Wiem, ze nie będzie Sikory BMW i Grandys duo Suzuki . Kto jescze zrezygnował ze strtów ?<br><hr>ccmonia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê