pierwszy motocykl - kawasaki ninja..
Na zdawalność nie ma reguły. Jak umiesz jeździć i nie trafisz na chama, który będzie chciał Cię za wszelką cenę oblać to zdasz.. Chyba, że coś odwalisz nie tak.
Ilu ludzi tyle teorii na ten temat. Różne legendy tworzą osoby, które nie zdały i opowiadały niestworzone historie jacy to ich egzaminatorzy byli niedobrzy. U mnie w WORDzie w Siedlcach zdają na Yamaha YBR250.
Ilu ludzi tyle teorii na ten temat. Różne legendy tworzą osoby, które nie zdały i opowiadały niestworzone historie jacy to ich egzaminatorzy byli niedobrzy. U mnie w WORDzie w Siedlcach zdają na Yamaha YBR250.
Motor to masz w pralce! 

-
narwhal - Świeżak
slabiutka ale calkiem ladna. i w miare niewysoka 

Ostatnio edytowano 11/4/2010, 10:33 przez trusiakohinoor, łącznie edytowano 1 raz
- trusiakohinoor
- Świeżak
OJ można, można.. Kolega jeździł motorem długi czas. Miał jakiś później zmienił na varadero, jeździł nią trochę bez prawka. Poszedł na egzamin i przy robieniu ósemki nie zdał, bo jak twierdził przeciążyło go jakoś na jedną stronę.
Motor to masz w pralce! 

-
narwhal - Świeżak
Ja tez nie zdalem za 1 i co? Ogolnie mialem w grupie 5 osob i 4 z nich (ze mna) smigaly normalnie na moto tylko byl 1 swiezak z kursu i tylko on wyszedl z placu... W sumie to potem sie dowiedzialem zeby na egzaminie udawac swiezaka bo jak instruktor zobaczy ze smigales to moze cie uwalic na chama
A ja uwalilem za to ze patrzylem sie w zla strone na 8... kazal mi powtorzyc przejazd ale nie powiedzial co robie zle... No ale bezczelnie mi na koniec powiedzial ze widzi ze jezdze sam na moto bo miedzygaz stosuje 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Później jeszcze taką bajkę opowiadał, ze za dużo gazu dodał i tył mu się zaczął ślizgać. Ale przy jego wadze pewnie gdzieś pod setkę i tej YBRce to tylko na lodzie mogło się zdarzyć.
Motor to masz w pralce! 

-
narwhal - Świeżak
Konio napisał(a):Ja tez nie zdalem za 1 i co? Ogolnie mialem w grupie 5 osob i 4 z nich (ze mna) smigaly normalnie na moto tylko byl 1 swiezak z kursu i tylko on wyszedl z placu... W sumie to potem sie dowiedzialem zeby na egzaminie udawac swiezaka bo jak instruktor zobaczy ze smigales to moze cie uwalic na chamaA ja uwalilem za to ze patrzylem sie w zla strone na 8... kazal mi powtorzyc przejazd ale nie powiedzial co robie zle... No ale bezczelnie mi na koniec powiedzial ze widzi ze jezdze sam na moto bo miedzygaz stosuje
signed 100%!
Znajomy, ktory jedyny z grupy 9 osob nigdy wczesniej nie mial motocykla zdal za pierwszym razem - 5 osob "padlo" na placu

Podczas egzaminu na kat A ZAWSZE ludzkiska chwala sie czym oni to nie jezdzili itp - to czasami jest zgubne

Gdzies na forum czytalem o kolesiu, ktory chwalil sie, ze smiga 2 lata Hayabusa swojego ojca - oblal na osemce

tutaj filmik z placu:
http://www.youtube.com/watch?v=xzMoMuYCYyI
-
rossavu - Stały bywalec
na szczescie nie bede miala tego problemu bo poprostu bede swiezakiem ;] a za ktorym razem zdaliscie?
- trusiakohinoor
- Świeżak
za drugim razem udawalem prec.la i zdalem 

Ostatnio edytowano 11/4/2010, 14:52 przez Konio, łącznie edytowano 1 raz
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
w WORDzie w Opolu zdaje się na YBR 250. W tej szkole jazdy, do której ja uczęszczam w zeszłym roku na 50 osób które zdawały kat. A oblał jeden gościu. Instruktor mi mówił, że na 8 jechał i się nie wogóle się nie oglądał..
- Sejwel
- Świeżak
tutaj masz statystyki zdawalności na poszczególne kategorie [na śląsku]:
http://www.word.katowice.pl/index.php?i ... 4423312481
http://www.word.katowice.pl/index.php?i ... 4423312481
- unearth
- Świeżak
wow widze ze na motor duzo wieksza zdawalnosc niz na autko. brawo landrynka ;] no to pewnie wszedzie sie zdaje na takim samym moto
- trusiakohinoor
- Świeżak
- trusiakohinoor
- Świeżak
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości