szlif na rozpoczecie sezonu
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Motocykl to nie lód, popchnales kolege i "o sory. - nic nie szkodzi..." Ja bym tu sprawe stawial jasno- kasa za motocykl i moto dla sprawcy. cena mialaby byc taka abym mogl kupic drugi taki sam. Jednak ja nie biore pod uwage obcji konfiliktów w takiej sytuacji bo sa tylko 2 osoby ktore jezdżą moim- brat cioteczny starszy z którym niemiałbym jakichkolwiek problemów, i kumpel z CBR F4i.
Dominik_YZF i dobrze zrobiles ;] na malowanie elementu powinno wystarczyc. a w ryja mu sie nalezało, ale tak od serca!
Dominik_YZF i dobrze zrobiles ;] na malowanie elementu powinno wystarczyc. a w ryja mu sie nalezało, ale tak od serca!

%#Honda CBR 900 RR Fireblade!
Burn Rubber, Not Your Soul...
Burn Rubber, Not Your Soul...
- fake`
- Świeżak
Dobra bajka, szlif przy 150 i skończyło sie na obtarciach ciała, obdartym deklu owiewce i urwanej klamce i podnóżku, chyba kolego nigdy nie jechałeś nawet taka predkością na motorze skoro takie bzdury piszesz, żal... a reszta to łyka..na tym forum już tylko same dzieci piszą.
- krzysztofgs500
- Świeżak
Dobra bajka, szlif przy 150 i skończyło sie na obtarciach ciała, obdartym deklu owiewce i urwanej klamce i podnóżku, chyba kolego nigdy nie jechałeś nawet taka predkością na motorze skoro takie bzdury piszesz.
- krzysztofgs500
- Świeżak
smoder napisał(a):A ja ponowie pytanie, bo mnie zaciekawilo. Co w przypadku, gdy kumpel nie bedzie chcial oddac kasy i podpisac zadnego oswiadczenia?
No to wpier***. No ale skoro ktoś dał się wmanewrować w taką sytuację to pewnie maksimum na jakie go stać to: "ejjjjjjjj noooo ziomóóóśśś oddaj mi kasę za nowe plastiki. No weźź nooo, o! i masz tu na pifffo"
-
Invi - VIP Ścigacz.pl

Sprawę ostatecznie na szkieły możesz zgłosić ale postraszyć tym byłego już pewnie kumpla. Zaganiara, nie zaganiara ale moto twoje i to on zrobił jak debil więc niech buli kase. Jak nie ma powienien wziąć kredyt gotówkowy i ci oddać z niego.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
Postaw sprawę jasno... albo kasa do XX.XX.2010, albo sąd... Jak będziesz go traktował z taryfą ulgową to pójdzie w zapomnienie, albo będzie się migał...
Dorośli ludzie uzyskują pełnoletność - zaczynają odpowiadać za swoje czyny...
Dorośli ludzie uzyskują pełnoletność - zaczynają odpowiadać za swoje czyny...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
krzysztofgs500 napisał(a):Dobra bajka, szlif przy 150 i skończyło sie na obtarciach ciała, obdartym deklu owiewce i urwanej klamce i podnóżku, chyba kolego nigdy nie jechałeś nawet taka predkością na motorze skoro takie bzdury piszesz, żal... a reszta to łyka..na tym forum już tylko same dzieci piszą.
ja sądzę że jechał ogólnie z prędkością 150 km/h bo jak by szlifa zaliczył przy 150 to sądzę że nie byłoby co z motocykla zbierać.
Chociaż ja kilka lat temu jak przypierniczyłem w sarne to z motocykl nadawał się na papier a ja "aby" kolano miałem rozharatane.
Co do sądu to musi mieć autor tematu "wiarygodnych świadków" tzn kumpli którzy widzieli to zdarzenie i którzy zeznają na jego korzyść a nie w sądzie jak sędzia powie "czy wie pan o odpowiedzialności karnej" to oni się wycofają i powiedzą "nie wiem, nie pamiętam lub niezbyt dobrze widziałem" zwłaszcza że na miejscu zdarzenia nie było Policji.
Z drugiej strony to sąd może uznać że jego wina bo dał się przewieżć. W sumie to podobna sytuacja jak zostawiłbym u kumpla w domu żone i on by ją przeleciał to co by w takiej sprawie sąd poradzić.
- maciek1985
- Świeżak
ja bym robił na koszt gościa w dobrym serwisie, aczkolwiek jak moje moto poległo w taki sposób to je sprzedałem, wyceniłem mniej więcej ile by kosztowała naprawa i gość kupił mi kilka gadżetów do bladego, min amortyzator skrętu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Panowie, nie wiem czy zauważyliście że autor wątku juz nie pisze w nim , myślę już nie będzie skoro tyle czasu pozostawia Wasze sugestie bez odzewu - raczej już nie jest zainteresowany , lub poradził sobie z problemem .
<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
albo tak się pożarł z tym kolesiem, że teraz leży w szpitalu po kosie w żebra ;P ;/
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Mechanika motocyklowa