Zobacz wątek - szlif na rozpoczecie sezonu
NAS Analytics TAG

szlif na rozpoczecie sezonu

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Postprzez fake` » 5/3/2010, 16:33

Motocykl to nie lód, popchnales kolege i "o sory. - nic nie szkodzi..." Ja bym tu sprawe stawial jasno- kasa za motocykl i moto dla sprawcy. cena mialaby byc taka abym mogl kupic drugi taki sam. Jednak ja nie biore pod uwage obcji konfiliktów w takiej sytuacji bo sa tylko 2 osoby ktore jezdżą moim- brat cioteczny starszy z którym niemiałbym jakichkolwiek problemów, i kumpel z CBR F4i.
Dominik_YZF i dobrze zrobiles ;] na malowanie elementu powinno wystarczyc. a w ryja mu sie nalezało, ale tak od serca! :)
%#Honda CBR 900 RR Fireblade!
Burn Rubber, Not Your Soul...
fake`
Świeżak

Postprzez krzysztofgs500 » 9/3/2010, 22:38

Dobra bajka, szlif przy 150 i skończyło sie na obtarciach ciała, obdartym deklu owiewce i urwanej klamce i podnóżku, chyba kolego nigdy nie jechałeś nawet taka predkością na motorze skoro takie bzdury piszesz, żal... a reszta to łyka..na tym forum już tylko same dzieci piszą.
krzysztofgs500
Świeżak

Postprzez krzysztofgs500 » 9/3/2010, 22:38

Dobra bajka, szlif przy 150 i skończyło sie na obtarciach ciała, obdartym deklu owiewce i urwanej klamce i podnóżku, chyba kolego nigdy nie jechałeś nawet taka predkością na motorze skoro takie bzdury piszesz.
krzysztofgs500
Świeżak

Postprzez Invi » 9/3/2010, 23:29

smoder napisał(a):A ja ponowie pytanie, bo mnie zaciekawilo. Co w przypadku, gdy kumpel nie bedzie chcial oddac kasy i podpisac zadnego oswiadczenia?

No to wpier***. No ale skoro ktoś dał się wmanewrować w taką sytuację to pewnie maksimum na jakie go stać to: "ejjjjjjjj noooo ziomóóóśśś oddaj mi kasę za nowe plastiki. No weźź nooo, o! i masz tu na pifffo"
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Przemo_rene » 10/3/2010, 08:49

:lol:

Sprawę ostatecznie na szkieły możesz zgłosić ale postraszyć tym byłego już pewnie kumpla. Zaganiara, nie zaganiara ale moto twoje i to on zrobił jak debil więc niech buli kase. Jak nie ma powienien wziąć kredyt gotówkowy i ci oddać z niego.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Ścigacz.pl

Postprzez miki1406 » 10/3/2010, 08:58

Postaw sprawę jasno... albo kasa do XX.XX.2010, albo sąd... Jak będziesz go traktował z taryfą ulgową to pójdzie w zapomnienie, albo będzie się migał...

Dorośli ludzie uzyskują pełnoletność - zaczynają odpowiadać za swoje czyny...
Jak fenix z popiołów :)
miki1406
VIP Ścigacz.pl

Postprzez maciek1985 » 10/3/2010, 11:47

krzysztofgs500 napisał(a):Dobra bajka, szlif przy 150 i skończyło sie na obtarciach ciała, obdartym deklu owiewce i urwanej klamce i podnóżku, chyba kolego nigdy nie jechałeś nawet taka predkością na motorze skoro takie bzdury piszesz, żal... a reszta to łyka..na tym forum już tylko same dzieci piszą.

ja sądzę że jechał ogólnie z prędkością 150 km/h bo jak by szlifa zaliczył przy 150 to sądzę że nie byłoby co z motocykla zbierać.
Chociaż ja kilka lat temu jak przypierniczyłem w sarne to z motocykl nadawał się na papier a ja "aby" kolano miałem rozharatane.

Co do sądu to musi mieć autor tematu "wiarygodnych świadków" tzn kumpli którzy widzieli to zdarzenie i którzy zeznają na jego korzyść a nie w sądzie jak sędzia powie "czy wie pan o odpowiedzialności karnej" to oni się wycofają i powiedzą "nie wiem, nie pamiętam lub niezbyt dobrze widziałem" zwłaszcza że na miejscu zdarzenia nie było Policji.
Z drugiej strony to sąd może uznać że jego wina bo dał się przewieżć. W sumie to podobna sytuacja jak zostawiłbym u kumpla w domu żone i on by ją przeleciał to co by w takiej sprawie sąd poradzić.
maciek1985
Świeżak

Postprzez melvin » 10/3/2010, 17:53

ja bym robił na koszt gościa w dobrym serwisie, aczkolwiek jak moje moto poległo w taki sposób to je sprzedałem, wyceniłem mniej więcej ile by kosztowała naprawa i gość kupił mi kilka gadżetów do bladego, min amortyzator skrętu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Trimix » 10/3/2010, 18:53

Panowie, nie wiem czy zauważyliście że autor wątku juz nie pisze w nim , myślę już nie będzie skoro tyle czasu pozostawia Wasze sugestie bez odzewu - raczej już nie jest zainteresowany , lub poradził sobie z problemem .
<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
Trimix
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 11/3/2010, 09:41

albo tak się pożarł z tym kolesiem, że teraz leży w szpitalu po kosie w żebra ;P ;/
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Ścigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Mechanika motocyklowa