Nakedy, nakedy, nakedy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja też powiem, że trza być twardym a nie mientkim, jak ta faja.
Zawsze jezdziłem nakedami i przy nich zostanę.
I też potwierdzę, że dopiero w okolicach 200 robi się trochę uciążliwie tzn. czuć, że ma się kark
Naked to moto nie dla ułomków i ludzi co to przedkładają komfort ponad wszystko. Albo to lubisz albo nie.
A wtedy też jest dobre wyjście z sytuacji, można se przed kompem usiąść i poczytać o motocyklach, na bank nie będzie wiało.
Chyba że się przeciąg w domu zrobi
Bierz nakeda i bądź facet a nie baba
Zawsze jezdziłem nakedami i przy nich zostanę.
I też potwierdzę, że dopiero w okolicach 200 robi się trochę uciążliwie tzn. czuć, że ma się kark

Naked to moto nie dla ułomków i ludzi co to przedkładają komfort ponad wszystko. Albo to lubisz albo nie.
A wtedy też jest dobre wyjście z sytuacji, można se przed kompem usiąść i poczytać o motocyklach, na bank nie będzie wiało.
Chyba że się przeciąg w domu zrobi

Bierz nakeda i bądź facet a nie baba

--------------------------------
Junak M10 i SV ten wiekszy

-
Berbim - Świeżak
wikples napisał(a):dobrze wiedzieć, że wersjie z owiewkami są dla bab i kompletnych ciot.
No widzisz !
Zaglądaj częściej to pewnie jeszcze czegoś pożytecznego się dowiesz.

--------------------------------

-
Berbim - Świeżak
Sorry, że nie odpisywałem, ale nawał pracy nie pozwalał.
Dzięki wszystkim za opinie i odpowiedzi
Miałem dziś okazję przymierzyć się do GSX 1400 i podejrzewam, ze będę szukał podobnego
LEWA W GÓRZE Panowie
:)
Dzięki wszystkim za opinie i odpowiedzi

Miałem dziś okazję przymierzyć się do GSX 1400 i podejrzewam, ze będę szukał podobnego

Keeway Hurricane --> Suzuki GS 500F --> Kawasaki ZX-6R --> Honda Shadow VT 1100 --> w oczekiwaniu na nowy:D
-
EfeNdi - Świeżak
- Lokalizacja: Kraina Podziemnych Pomarańczy - Autonomiczne Królestwo Pyrlandii
masz jeszcze kawe z750 tez ladny golas
ladna tez jest nowa z1000 ew. hornet 1000r cos takiego oj co ja bym dal zeby takiego miec

ladna tez jest nowa z1000 ew. hornet 1000r cos takiego oj co ja bym dal zeby takiego miec

- xede
- Świeżak
mój gsx 1,4 zostaje ze mną na 3 sezon jakoś nie moge znaleźć alternatywy.
na nokeda polecam sportowy kask z dobrą aerodynamiką teraz mam shoei xr1000 i najlepiej się w nim czuje, odradzam cięzkie garki typu caberg justisimo bo po kilku godzinach jazdy karczycho spompowane jak u pudziana. Dobra szyba też troszkę pomoże.
na nokeda polecam sportowy kask z dobrą aerodynamiką teraz mam shoei xr1000 i najlepiej się w nim czuje, odradzam cięzkie garki typu caberg justisimo bo po kilku godzinach jazdy karczycho spompowane jak u pudziana. Dobra szyba też troszkę pomoże.
- Jakubzw
- Świeżak
No jako posiadacz nakeda też się wypowiem:
Jeśli chodzi o jazdę na niezbyt długich dystansach tj. tak do 200km to uważam, że na golasie daje radę.
Mała szybka może i rzuca wiatr na kask zamiast na klatę ale przez to nie czuję się aż tak bardzo oporu powietrza i ręce trochę mogą odpocząć.
Nakedy nie są to motocykle na turystykę i ten kto chcę na takim moto jeździć trasy pow.200km ten powinien się mocno zastanowić.
Ale jak na miasto i sporadyczne traski tak do ok.200km to daje radę. Prędkość przelotowa tu nie ma większego znaczenia bo już ktoś tu napisał - że trza być twardym a nie mientkim
Jeśli chodzi o jazdę na niezbyt długich dystansach tj. tak do 200km to uważam, że na golasie daje radę.
Mała szybka może i rzuca wiatr na kask zamiast na klatę ale przez to nie czuję się aż tak bardzo oporu powietrza i ręce trochę mogą odpocząć.
Nakedy nie są to motocykle na turystykę i ten kto chcę na takim moto jeździć trasy pow.200km ten powinien się mocno zastanowić.
Ale jak na miasto i sporadyczne traski tak do ok.200km to daje radę. Prędkość przelotowa tu nie ma większego znaczenia bo już ktoś tu napisał - że trza być twardym a nie mientkim
Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości