[biblioteka] Kozak w necie, frajer w świecie
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dobry i przyjemny post,ale już tak niestety jest z mentalnością niektórych osób i nic na to nie poradzimy:)pozdr dla Autora<br><hr>MotoPrzemo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzę panie Łukaszu że sam podchwyciłeś myk do narzekania.
Poczułem się do napisania komentarza, bo mnie osobiście wystawa się nie podobała. A dlaczego? Bo nie i kropka. Tak samo jest z urodą kobiet i filmami i wszystkim innym. Prawda jest jak ****, każdy ma swoją.
Raz organizacja i atmosfera się podoba takiej wystawy, raz nie. Tym razem się nie podobała.
Także takie wybielanie się na tle internetowego "frajerstwa", swoją wiernością do kultury motocyklowej, bohaterstwem nie jest.
Pozdrawiam<br><hr>szydeł
Poczułem się do napisania komentarza, bo mnie osobiście wystawa się nie podobała. A dlaczego? Bo nie i kropka. Tak samo jest z urodą kobiet i filmami i wszystkim innym. Prawda jest jak ****, każdy ma swoją.
Raz organizacja i atmosfera się podoba takiej wystawy, raz nie. Tym razem się nie podobała.
Także takie wybielanie się na tle internetowego "frajerstwa", swoją wiernością do kultury motocyklowej, bohaterstwem nie jest.
Pozdrawiam<br><hr>szydeł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wyjdź<br><hr>..!.,Komentatorzy napisał(a):Artykuł o wszystkim i o niczym. Nie mogę zrozumieć bezsensownych opisów tego co nas otacza i co każdy widzi(do tego często są przejaskrawione jak ten). Problem zaśmiecania forów głupimi wpisami istnieje odkąd powstało pierwsze forum, krytyczne głosy o targach? Zawsze niezadowoleni są najgłośniej. Więc kończąc muszę stwierdzić, że autor artykułu zakłada iż czytelnicy jeśli nie są ślepi to na pewno nie potrafią samodzielnie myśleć, ewentualnie po przeczytaniu jakiegoś fora czara goryczy przelała się w jego sercu i musiał gdzieś wylać swoje żale. Ja to doskonale rozumiem, te zjawiska bolą również mnie, ale nie uważam żeby były godne całego długiego artykułu, bo on nic nie zmieni. Pozdrawiam<br><hr>Agnieszka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
eee, Panie Łukasz. Narzekasz na narzekanie. Takie ble ble ble. Ja narzekałem na tłum ludzi w Wa-wie i że fotki nie można było zrobić. Bo tak było. Narzekasz, że narzekają , że dziewczyny były takie sobie. A ja kurna nie mogłem się do nich dopchać i Ich nie zobaczyłem. Nie zobaczyłem motocykli, na żadnym nie siadłem. Zatem narzekam. I denerwuje mnie tytuł Twojego tekstu, bo mi i innym internautom ubliża!
I będę narzekał jak ktoś tak będzie pisał.
A na następnej wystawie strzelę w pysk każdego kto mi się wepcha w kadr. Nie wspominając o autorach takich "mądrych"wypocin.
<br><hr>kutel
A na następnej wystawie strzelę w pysk każdego kto mi się wepcha w kadr. Nie wspominając o autorach takich "mądrych"wypocin.
<br><hr>kutel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Autor w pełni oddał to co ja sam mam czasem ochotę napisać o ludzikach co wypisują jadowite i kompletnie nic nie wnoszące komentarze.
Ale niestety, w mojej ocenie takich ludz, byłoby bardzo dużo gwiazdek ( bo nie wypada w publicznym miejscu bluzgać)
Siedzą takie jełopy na kompie w wieku 12 do 65 i udają bohaterów bo napisali coś złośliwego i wrednego licząc na anonimowość. Tacy bohaterowie jednej chwili..
A w życiu ? na ulicy? a w życiu i na ulicy boją się liścia na wietrze i każdego człowieka w kapturze ....
Niestety ludzi którzy za jedyny komentarz mają " a bo było do ****... a bo hostessy były za grube itp nazywam po imieniu ..... to kundle i tchórze to pospolita masa ciemna i arogancko głupia, to po prostu wyborcy takich ludzi jak Tymiński czy Lepper.
Tacy ludzie karmią się swoją ograniczoną głupotą.....
Czasami jestem za tym żeby dostęp do internetu można było mieć po zdaniu egzaminu na inteligencję i testach psychiatrycznych może wtedy (internet) wnosił by w ludzkość tylko wartościowe treści, a nie komentarze małych, miernych i życiowo niezaradnych ludzi...
i to tyle<br><hr>Van Helsing
Ale niestety, w mojej ocenie takich ludz, byłoby bardzo dużo gwiazdek ( bo nie wypada w publicznym miejscu bluzgać)
Siedzą takie jełopy na kompie w wieku 12 do 65 i udają bohaterów bo napisali coś złośliwego i wrednego licząc na anonimowość. Tacy bohaterowie jednej chwili..
A w życiu ? na ulicy? a w życiu i na ulicy boją się liścia na wietrze i każdego człowieka w kapturze ....
Niestety ludzi którzy za jedyny komentarz mają " a bo było do ****... a bo hostessy były za grube itp nazywam po imieniu ..... to kundle i tchórze to pospolita masa ciemna i arogancko głupia, to po prostu wyborcy takich ludzi jak Tymiński czy Lepper.
Czasami jestem za tym żeby dostęp do internetu można było mieć po zdaniu egzaminu na inteligencję i testach psychiatrycznych może wtedy (internet) wnosił by w ludzkość tylko wartościowe treści, a nie komentarze małych, miernych i życiowo niezaradnych ludzi...
i to tyle<br><hr>Van Helsing
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeżeli coś się nie podoba lub ma sie uwagi do czegoś a jest możliwość - to się o tym pisze a że jest to niekiedy nie na rękę komuś...trudno.
<br><hr>iron
<br><hr>iron
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no właśnie ten artykuł był o TobieKomentatorzy napisał(a):eee, Panie Łukasz. Narzekasz na narzekanie. Takie ble ble ble. Ja narzekałem na tłum ludzi w Wa-wie i że fotki nie można było zrobić. Bo tak było. Narzekasz, że narzekają , że dziewczyny były takie sobie. A ja kurna nie mogłem się do nich dopchać i Ich nie zobaczyłem. Nie zobaczyłem motocykli, na żadnym nie siadłem. Zatem narzekam. I denerwuje mnie tytuł Twojego tekstu, bo mi i innym internautom ubliża!
<br><hr>kutel<br>
<br><hr>Van Helsing
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no i to właśnie o Tobie...<br><hr>kutelKomentatorzy napisał(a):Autor w pełni oddał to co ja sam mam czasem ochotę napisać o ludzikach co wypisują jadowite i kompletnie nic nie wnoszące komentarze.
i to tyle<br><hr>Van Helsing<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tam nie czytam komentarzy ludzi na necie. Tutaj teraz przeczytałem 2 i jak zwykle kłutnia o h*j wie co powstała [sorry ludzie ktorych nie przeczytalem a pisali cos konkretnego]. Tylu ludzi marnuje swój czas zeby wywlec z siebie negatywne emocje pod adresem kogoś kogo nie znąją i znać nie będą. Rozumiem, gdyby ta sytuacja miała miejsce twarzą w twarz i mozna by było chociarz udowodnić swoją przewage fizyczną, albo merytoryczną mając pełen obraz przeciwnika. NIE PISZCIE ANI NIE CZYAJCIE KOMENTARZY!!TRACICIE CZAS!!(oczywiscie zakladam ze ten przeczytacie;p) lepiej zorganizujcie kółko z przyjaciółmi i wymieńcie się spostrzezeniami na temat danego zagadnienia. To będzie o wiele bardziej rozwojowe.<br><hr>Narciarz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przeciwpiechotną ....<br><hr>frogerKomentatorzy napisał(a):Hostessy w warszawie mogły się bardziej uśmiechać. Ta z hondy miała minę jak * kot na pustyni. Zdjęć faktycznie się nie dało robić bo non stop ktoś właził przed obiektyw albo nie dało się cofnąć żeby złapać cały motocykl. Mimo to było bardzo fajnie a faktycznie zza kompa każdy kozaczy.<br><hr>bm<br>Komentatorzy napisał(a):A skąd wiesz jaką minę ma kot na pustyni??;><br><hr>Gość<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sosnowiec... to nie Śląsk.
Sosnowiec, to najbardziej na południe wysunięta dzielnica Warszawy.<br><hr>Hajd
Sosnowiec, to najbardziej na południe wysunięta dzielnica Warszawy.<br><hr>Hajd
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DobreKomentatorzy napisał(a):Sosnowiec... to nie Śląsk.
Sosnowiec, to najbardziej na południe wysunięta dzielnica Warszawy.<br><hr>Hajd<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Forumowicze doradzili, aby odpuściła wstępne napięcie sprężyn i opuściła cały motocykl na lagach do przodu."
Ostatnio w niemieckim magazynie motocyklowym "motorradfahrer" był właśnie długi artykuł z przykładami, zdjęciami o zmianie pozycji za kierownicą - poprzez zmianę podnóżek, podwyższenie kierownicy poprzez użycie adapterów i właśnie między innymi był przykład obniżenia motocykla na lagach i tylnym amortyzatorze przy zastosowaniu specjalnego adaptera - przykład był na KTM-ie - też podjęli się zabójczego ryzyka wraz z producentem ów adapterów tylnej sprężyny?
Co do reszty to w porządku opisane
Bo nasz naród to generalnie narzeka, a jak ktoś ma lepsze od naszego to jeszcze bardziej narzekamy
<br><hr>Filip
Ostatnio w niemieckim magazynie motocyklowym "motorradfahrer" był właśnie długi artykuł z przykładami, zdjęciami o zmianie pozycji za kierownicą - poprzez zmianę podnóżek, podwyższenie kierownicy poprzez użycie adapterów i właśnie między innymi był przykład obniżenia motocykla na lagach i tylnym amortyzatorze przy zastosowaniu specjalnego adaptera - przykład był na KTM-ie - też podjęli się zabójczego ryzyka wraz z producentem ów adapterów tylnej sprężyny?
Co do reszty to w porządku opisane

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zapoznaj się z gatunkiem o nazwie "felieton", a poźniej przeczytaj swój komentarz jeszcze raz.<br><hr>.,.Komentatorzy napisał(a):Artykuł o wszystkim i o niczym. Nie mogę zrozumieć bezsensownych opisów tego co nas otacza i co każdy widzi(do tego często są przejaskrawione jak ten). Problem zaśmiecania forów głupimi wpisami istnieje odkąd powstało pierwsze forum, krytyczne głosy o targach? Zawsze niezadowoleni są najgłośniej. Więc kończąc muszę stwierdzić, że autor artykułu zakłada iż czytelnicy jeśli nie są ślepi to na pewno nie potrafią samodzielnie myśleć, ewentualnie po przeczytaniu jakiegoś fora czara goryczy przelała się w jego sercu i musiał gdzieś wylać swoje żale. Ja to doskonale rozumiem, te zjawiska bolą również mnie, ale nie uważam żeby były godne całego długiego artykułu, bo on nic nie zmieni. Pozdrawiam<br><hr>Agnieszka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"I będę narzekał jak ktoś tak będzie pisał. A na następnej wystawie..." - kozak w necie, cipa w świece<br><hr>.,.Komentatorzy napisał(a):eee, Panie Łukasz. Narzekasz na narzekanie. Takie ble ble ble. Ja narzekałem na tłum ludzi w Wa-wie i że fotki nie można było zrobić. Bo tak było. Narzekasz, że narzekają , że dziewczyny były takie sobie. A ja kurna nie mogłem się do nich dopchać i Ich nie zobaczyłem. Nie zobaczyłem motocykli, na żadnym nie siadłem. Zatem narzekam. I denerwuje mnie tytuł Twojego tekstu, bo mi i innym internautom ubliża!
<br><hr>kutel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
miało być "podnóżków", a nie jakieś wieśniackie "podnóżek". Sorry za błąd, nie bluzgać...<br><hr>FilipKomentatorzy napisał(a):"Forumowicze doradzili, aby odpuściła wstępne napięcie sprężyn i opuściła cały motocykl na lagach do przodu."
Co do reszty to w porządku opisaneBo nasz naród to generalnie narzeka, a jak ktoś ma lepsze od naszego to jeszcze bardziej narzekamy
<br><hr>Filip<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dla mnie świetny tekst. Zastanawiająca jest tylko ilość komentarzy pod artykułem. Średnio jest ich ok. 10, a teraz uzbierały się 2 strony. I tu ujawnia się kolejna cecha naszej mentalności. "Przecież mnie to nie dotyczy i muszę nagadać jacy to inni są źli" i tak oto mamy ponad 50 komentarzy i rośnie.
. Mimo wszystko dobrze ,że ktoś wreszcie powiedział jaka jest prawda i przy okazji dał emocjom. Good Job.
. A i jeszcze jedna ważna rzecz. Na forum jest taka tendencja ,że jeżeli się nie znasz to czekasz aż ktoś coś mądrego napisze a Ty tylko : "Słuchaj "xxx" on dobrze gada" albo " Popieram to co wyżej napisał "XXX" ". Czy na prawdę nabijanie postów jest aż tak ważne? Eh...Nie mniej jeszcze raz dobra robota.<br><hr>shadow493

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a mnie wkurw*** stwierdzenie "typowa polska mentalnosc" i obelgi wokol tego! tosz do jasnej cholery, dziesieciu szczyli wypisuje glupoty a ty obrazasz mnie, samego siebie i 38 milionow polakow, ktorzy w zyciu nie slyszeli o scigacz.pl. smiesz jeszcze cokolwiek mowic o kulturze, szacunku i innych takich?!
smiac mi sie chce jak slysze ze w anglii czy w stanach ludzie pod tym wzgledem sa inni. jest tak samo a nawet gorzej.<br><hr>emka
smiac mi sie chce jak slysze ze w anglii czy w stanach ludzie pod tym wzgledem sa inni. jest tak samo a nawet gorzej.<br><hr>emka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dlatego tez jedyne fora na ktore uczeszczam to fora ze Stanow - tam publika jezdzi o wiele dluzej i ma naprawde cos madrego do powiedzenia<br><hr>Arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl