[biblioteka] Kozak w necie, frajer w świecie
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
[biblioteka] Kozak w necie, frajer w świecie
Dyskusja na temat: Kozak w necie, frajer w świecie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kozak w necie, frajer w świecie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kozak w necie, frajer w świecie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
super, ze w koncu pojawil sie taki tekst. z rok temu przestalem pisywac tutaj na forum, bo mialem dosc chamstwa i glupoty. to zastanawiajace, ze na forach motocyklowych z Anglii, lub Stanow ludzie zupelnie inaczej do siebie podchodza, bez takiej zlosliwosci i zalozenia, ze kazdy post trzeba zjechac, a autora zmieszac z blotem. oczywiscie nie generalizuje w przypadku forum scigacz.pl, ale czasami az przykro czytac. <br><hr>ln
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo rozwiniete społeczeństwa cechuje znacznie wieksza samodycyplina i odpowiedzialnosć. Zobacz taką Holandię. Mozna kupić zioło na kazdym rogu, a czy widzisz tam tabuny nabuchanych ludzi? Z wolności trzeba umieć korzystać.<br><hr>MXRacerKomentatorzy napisał(a):super, ze w koncu pojawil sie taki tekst. z rok temu przestalem pisywac tutaj na forum, bo mialem dosc chamstwa i glupoty. to zastanawiajace, ze na forach motocyklowych z Anglii, lub Stanow ludzie zupelnie inaczej do siebie podchodza, bez takiej zlosliwosci i zalozenia, ze kazdy post trzeba zjechac, a autora zmieszac z blotem. oczywiscie nie generalizuje w przypadku forum scigacz.pl, ale czasami az przykro czytac. <br><hr>ln<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja byłem w Warszawie na wystawie i bardzo mi się podobało, jadąc tam liczyłem się, że będzie problem z dojazdem, parkingiem ale co z tego?
Wystawa wszystko mi zrekompensowała i nie mam na co narzekać. Powiem jeszcze raz było SUPER
Ps. Pozdrowienia dla autora tekstu i wszystkich zadowolonych z wystawy.<br><hr>Było SUPER
Wystawa wszystko mi zrekompensowała i nie mam na co narzekać. Powiem jeszcze raz było SUPER
Ps. Pozdrowienia dla autora tekstu i wszystkich zadowolonych z wystawy.<br><hr>Było SUPER
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo został płatnym mordercą, ze wie co się dzieje w głowie takiego gościa...śmieszne <br><hr>trutek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mój kumpel kiedyś był i opowiadał mi o pracy. Stąd moje stwierdzenie, co się w takiej killerskiej głowie dzieje <br><hr>Boczo (nie lubię zabijać, wolę tworzyć życie)Komentatorzy napisał(a):Boczo został płatnym mordercą, ze wie co się dzieje w głowie takiego gościa...śmieszne <br><hr>trutek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobry artykuł. Brawo dla autora za chęć zobrazowania nam stanu obecnego społeczeństwa. Naprawdę rozwijamy się w złym kierunku, no ale cóż kryzys gospodarczy potraktował nas łagodnie w porównaniu z innymi krajami, za to kryzys natury psychicznej nie odpuścił nam. Dodając do tego jeszcze coraz częstsze bezpodstawne ataki na policjantów i coraz bardziej rozrastające się pokolenie wyznawców JP i CHWDP mogę śmiało stwierdzić że świat zmierza w złym kierunku :/<br><hr>CBR 900 TG
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trzeba dodać że na wystawie motocykli w warszawie
(browar był za free) wiec nie wiem czego jeszcze mogło brakować . Artykuł pierwsza klasa, byłem na wystawie i było super.
<br><hr>CBR
(browar był za free) wiec nie wiem czego jeszcze mogło brakować . Artykuł pierwsza klasa, byłem na wystawie i było super.
<br><hr>CBR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry tekst Boczuś i zgadzam się ze wszystkim. Prawie. Definitywnie nie zgadzam się, aby po zarejestrowaniu na forum, można było od tak zakładać tematy z pytaniami, na które odpowiedź już padła kilka tematów wcześniej. JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA UŻYWANIEM WYSZUKIWARKI! Wyobraź sobie forum z dużą liczbą użytkowników. W jednym dziale jest na przykład 6 tematów, w którym padło praktycznie to samo pytanie. Powstaje "burdel". Wtedy ja wchodzę na to forum, bo chce znaleźć coś związanego z w/w pytaniami. Musze przeszukiwać 6 tematów!! :/ Okazuje się, że moja sprawa byla tylko "podobna" a nie taka sama. Muszę więc albo założyć kolejny podobny temat, albo zadać pytanie w którymś z 6 tematów. Nie wszyscy przeglądają te 6 tematów, wiec szansa na odpowiedź się zmniejsza.
Jestem zdecydowanym zwolennikiem używania wyszukiwarki przed zakładaniem tematów na forach.
Boczo, oczywiście no offence! I tak Cie lubię, a to tylko moje zdanie Co Ty na to?<br><hr>.,.
Jestem zdecydowanym zwolennikiem używania wyszukiwarki przed zakładaniem tematów na forach.
Boczo, oczywiście no offence! I tak Cie lubię, a to tylko moje zdanie Co Ty na to?<br><hr>.,.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry artykuł, fora internetowe to dobra rzecz, naprawde czasem mozna sie czegos ciekawego dowiedziec, podzielic sie swoja opinia na jakis temat wynikajaca z wlasnego doswiadczenia, ale są tez, ja to tak przynajmniej nazywam "dzieci forum" mowa tu o mlodych bogatych od rodziców albo niedoswiadczonych motocyklistach którzy siedzą non-stop na forum i nie mają własnego zdania, jezdza bardzo sporadycznie, a myślą że pozjadali wszystkie rozumy bo gosc na forum napisal ze cos jest mega proste albo mega dobre i nie przetlumaczysz takiemu gosciowi ze cos nie jest takie proste jak sie wydaje, że trzeba wyjeździć duzo paliwa zeby naprawde powiedziec ze cos jest juz proste, to mnie poprostu rozbraja dużo nam jeszcze niestety brakuje do naszych zachodnich sasiadow<br><hr>gixxer2003
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykuł o wszystkim i o niczym. Nie mogę zrozumieć bezsensownych opisów tego co nas otacza i co każdy widzi(do tego często są przejaskrawione jak ten). Problem zaśmiecania forów głupimi wpisami istnieje odkąd powstało pierwsze forum, krytyczne głosy o targach? Zawsze niezadowoleni są najgłośniej. Więc kończąc muszę stwierdzić, że autor artykułu zakłada iż czytelnicy jeśli nie są ślepi to na pewno nie potrafią samodzielnie myśleć, ewentualnie po przeczytaniu jakiegoś fora czara goryczy przelała się w jego sercu i musiał gdzieś wylać swoje żale. Ja to doskonale rozumiem, te zjawiska bolą również mnie, ale nie uważam żeby były godne całego długiego artykułu, bo on nic nie zmieni. Pozdrawiam<br><hr>Agnieszka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Według mnie nie ma co się przejmować głupimi komentarzami pod danym wątkiem. Wpisy często nie są obiektywne. A co więcej, Ci którzy byli na wystawach i obejrzeli wszystko dokładnie na pewno nie powinni narzekać. Ja dla przykładu byłem na expo w Warszawie w sobotę i cenę biletu można było sobie spokojnie odbić w postaci różnych plakatów plakatów, naklejek, gazet no i piwa . Mimo wszystko jednak najcenniejsze są obserwacje i doświadczenia. Osobiście sam chcę nabyć motocykl, a wystawa dała mi możliwość porównania danych modeli. Na każdym można było usiąść i sprawdzić czy na przykład pasujemy wzrostem do danego motocykla. Można było również przymierzać ubrania. Odwiedziłem stoisko Retbika i po kilku przymiarkach już wiem jakie rozmiary są dla mnie odpowiednie. Ahh... I nie wspominam już o modelkach. Jeżeli byliśmy dla nich mili to one nam odpłacały nam tym samym. Mam zdjęcia prawie ze wszystkimi . Ogólnie rzecz biorąc było świetnie. Za rok znowu się wybieram. Pozdrawiam<br><hr>Familjan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hostessy w warszawie mogły się bardziej uśmiechać. Ta z hondy miała minę jak * kot na pustyni. Zdjęć faktycznie się nie dało robić bo non stop ktoś właził przed obiektyw albo nie dało się cofnąć żeby złapać cały motocykl. Mimo to było bardzo fajnie a faktycznie zza kompa każdy kozaczy.<br><hr>bm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co by było, gdyby np Joseph C. Gayetty, człowiek, który jako pierwszy wyprodukował papier toaletowy, szerzył taki defetyzm ?:) Więcej wiary <br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):Artykuł o wszystkim i o niczym. Nie mogę zrozumieć bezsensownych opisów tego co nas otacza i co każdy widzi(do tego często są przejaskrawione jak ten). Problem zaśmiecania forów głupimi wpisami istnieje odkąd powstało pierwsze forum, krytyczne głosy o targach? Zawsze niezadowoleni są najgłośniej. Więc kończąc muszę stwierdzić, że autor artykułu zakłada iż czytelnicy jeśli nie są ślepi to na pewno nie potrafią samodzielnie myśleć, ewentualnie po przeczytaniu jakiegoś fora czara goryczy przelała się w jego sercu i musiał gdzieś wylać swoje żale. Ja to doskonale rozumiem, te zjawiska bolą również mnie, ale nie uważam żeby były godne całego długiego artykułu, bo on nic nie zmieni. Pozdrawiam<br><hr>Agnieszka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie do końca ... Ja w Internecie też się boję :/// Bojaźliwie pozdrawiam ... <br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):Ten tytuł idealnie odzwierciedla postawę autora tego artykułu.<br><hr>TheTRUEpiwnica<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobrze napisane, ukazuje "wspaniałą" polską mentalność, co już można zauważyć w co niektórych komentarzach do powyższej wypowiedzi. A niektórym forumowiczom proponuje założyć topik teoretyków-narzekaczy i tam wylewa swoje troski i bóle, wynikające po części z kompleksów i zazdrości.<br><hr>Walczący z wiatrakami
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A skąd wiesz jaką minę ma kot na pustyni??;><br><hr>GośćKomentatorzy napisał(a):Hostessy w warszawie mogły się bardziej uśmiechać. Ta z hondy miała minę jak * kot na pustyni. Zdjęć faktycznie się nie dało robić bo non stop ktoś właził przed obiektyw albo nie dało się cofnąć żeby złapać cały motocykl. Mimo to było bardzo fajnie a faktycznie zza kompa każdy kozaczy.<br><hr>bm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No znowu nie skumałeś. Chodzi właśnie o takich jak ty:)<br><hr>The BlasterKomentatorzy napisał(a):Ten tytuł idealnie odzwierciedla postawę autora tego artykułu.<br><hr>TheTRUEpiwnica<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość