Zobacz wÄ…tek - KÄ…cik pakera.
NAS Analytics TAG

KÄ…cik pakera.

O wszystkim
_________

Postprzez karolr » 16/1/2010, 10:07

nie moge się ruszyć po wczorajszej siłowni... czuje się staro hehe :) mam już plan na najbliższe 2 tyg, a w przyszlym tyg będe miał dietę i jazdaaa... ;p
Honda to Honda..
karolr
Bywalec

Postprzez zadzior » 16/1/2010, 11:06

icid napisał(a):Bostorn co patrze w ten kącik pakera to widzę ciebie a w kalcie masz tyle co ja w łapie, może trochę tematy pomyliłeś. Czy może konkretnie koksisz i zrobiłeś się postrachem? :D:D

On robi ogólno rozwojówke i wytrzymałościówke pod jazde na moto... Dlatego wcale nie zdziwiłbym się, że będąc w stanie przerzucić sporo więcej kg od niego, poległbym przy nim na ilości powtórzeń małym ciężarem... :)
zadzior
Stały bywalec

Postprzez 7beat » 23/2/2010, 16:27

Siemanko, potrzebuje waszej porady, bo chce sobie kupić teraz jakąś odżywe na mase do max 100zł tylko nie wiem na co się zdecydować(brałem już tego trochę ale to dawno i ciężko mi teraz wybrać)
tutaj mam takie najmożliwsze chyba:

http://allegro.pl/item922490026_hi_tec_ ... s_5zl.html

http://allegro.pl/item920705724_megabol ... odany.html

http://allegro.pl/item931375261_hi_tec_ ... _5_zl.html

http://allegro.pl/item924983027_pyszne_ ... g_hit.html

http://allegro.pl/item919291273_xpand_d ... _hurt.html

te 1,2,3 chyba najlepsze, i te 2 mi pasuje bo bym 2wiadra kupił i by mi na miecha stykło, bo nie chce odżywki która starsza na max2tyg. A i tego gainera to już brałem raz i coś tam weszło masy tylko słabo pamiętam bo ty było z 2lata temu. no i mile widziane wasze propozycje Wink
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
7beat
Stały bywalec

Postprzez zadzior » 23/2/2010, 16:44

Bez odpowiedniej diety żadna odżywka nie przyniesie zadowalających efektów.Do dietki śmiało możesz dołączyć tego drugiego gainera.
zadzior
Stały bywalec

Postprzez C-bool » 23/2/2010, 17:14

Dokładnie jak wyżej kolega napisał, same odżywki niewiele dadzą. Musi do tego dojść odpowiednia dieta. Ja proponuję białko Elite Dymatize - brat i kuzyn tego używają dość długo, nie zmieniają, więc jest dobre ;) Oprócz tego zaopatrz się też w gainera i carbo Olimpa. Jak już sobie poćwiczysz troszkę, to jeszcze dokupisz sobie kreatynę ;)
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
C-bool
Mieszkaniec forum

Postprzez 7beat » 23/2/2010, 18:22

spoko koledzy na ten temat to jestem obeznany do końca, że dieta itp. i jak brać odżywy, przyznam się że raz już brałem teścia z metą ale nie mam teraz tyle kasy żeby kupić pewne apteczniaki
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
7beat
Stały bywalec

Postprzez Bostorn » 23/2/2010, 20:54

a ja nie biore od dawna nawet gainerów ani białka;d

jedyne czym się koksiłem to zmiana treningu z wytrzymałościowego na masówka z elementami wytrzymałości tzn od 15 do 8 powtórzen jade ;d

ciężary większe, inne cwiczenia a na dodatek jem co 3h wcinam serki wiejskie, troche jogórtów ale staramn się je omijac bo jest tam więcej cukru niż białka no i biegam co nieco aby kondycja była

niestety od 2 tyg przerwalem cwiczenie ;/
skręcony staw skokowy i naderwane scięgno ;/ :(:( ehh... ;/ 2 miechy mam z głowy
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Bostorn
Moderator

Postprzez zadzior » 23/2/2010, 21:06

A ile bosti nabrałeś masy poprzez zmianę charakterystyki ćwiczeń?
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Bostorn » 23/2/2010, 21:07

icid napisał(a):Bostorn co patrze w ten kącik pakera to widzę ciebie a w kalcie masz tyle co ja w łapie, może trochę tematy pomyliłeś. Czy może konkretnie koksisz i zrobiłeś się postrachem? :D:D

haha taaa ;d who is your master biacz?? ^_^

a tak na serio;d ja nie jestem ani koks;d ani człowiek bez szyi ;d
tylko cwiczę wytrzymałośc mięśniową ;d nie biorę żadnych dopalaczy i potrafię wziąsc może nie jakies super cięzkie ciężary ale te 80kg wycisne;d
70 robie 10 powtórzen to nic wielkiego jeżeli ktoś cwiczy masówkę

ale czy to jest potrzebne?? wsiądź na ktosa;d wskocz na tor i nawet jak byś brał 200 na klate to pomoże Ci to w przeciągu 5-10min ;d

zadzior napisał(a):

On robi ogólno rozwojówke i wytrzymałościówke pod jazde na moto... Dlatego wcale nie zdziwiłbym się, że będąc w stanie przerzucić sporo więcej kg od niego, poległbym przy nim na ilości powtórzeń małym ciężarem... :)

owszem ;d mam jedynie problem z wyrzeźbieniem klaty;/
plecki są na cacy zrobione;d 6pak był w 70% ;d a6w skonczylem w 22 dniu, łącznie zrobilem ok 30 z powtórkami ;d

zaczęło się picie zaczęły się dni zwątpienia;d

teraz przerwa;/ ehh...

odpisze może tutaj aby nie zakladac nowego posta

kiedy robilem wytrzymałościówkę chciałem gubic mase- brzusio;d
non stop się utrzymywało ok 73kg a nawet zjechalo do 72 ;d

zacząłem miesiąc masówki takiej mieszanej tzn jak wy macie te 12 10 8 6 i mniej powtórzeń ja robię 15 12 10 8 i masa mi wskoczyla do 74.5kg teraz pewnie z 75 ;p bo qrde wiecej sie je a mniej cwiczy ;p

ale staram się trzymac dietę, jesc mało słodkiego no i wcinac jak sie da serki wiejskie, kefiry 0 % i twarog z miodem jak mi sie nudzi albo mleko z muslii litrami lubie wypic na raz ;d
Ostatnio edytowano 23/2/2010, 21:10 przez Bostorn, łącznie edytowano 1 raz
Bostorn
Moderator

Postprzez icid » 23/2/2010, 21:09

Ja dzisiaj pompowałem trening 140 kilowym palem od ogrodzenia betonowego to jest faza :D:D
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez zadzior » 23/2/2010, 21:13

Bostorn napisał(a):

haha taaa ;d who is your master biacz?? ^_^

a tak na serio;d ja nie jestem ani koks;d ani człowiek bez szyi ;d
tylko cwiczę wytrzymałośc mięśniową ;d nie biorę żadnych dopalaczy i potrafię wziąsc może nie jakies super cięzkie ciężary ale te 80kg wycisne;d
70 robie 10 powtórzen to nic wielkiego jeżeli ktoś cwiczy masówkę

ale czy to jest potrzebne?? wsiądź na ktosa;d wskocz na tor i nawet jak byś brał 200 na klate to pomoże Ci to w przeciągu 5-10min ;d

zadzior napisał(a):

owszem ;d mam jedynie problem z wyrzeźbieniem klaty;/
plecki są na cacy zrobione;d 6pak był w 70% ;d a6w skonczylem w 22 dniu, łącznie zrobilem ok 30 z powtórkami ;d

zaczęło się picie zaczęły się dni zwątpienia;d

teraz przerwa;/ ehh...

odpisze może tutaj aby nie zakladac nowego posta

kiedy robilem wytrzymałościówkę chciałem gubic mase- brzusio;d
non stop się utrzymywało ok 73kg a nawet zjechalo do 72 ;d

zacząłem miesiąc masówki takiej mieszanej tzn jak wy macie te 12 10 8 6 i mniej powtórzeń ja robię 15 12 10 8 i masa mi wskoczyla do 74.5kg teraz pewnie z 75 ;p bo qrde wiecej sie je a mniej cwiczy ;p

ale staram się trzymac dietę, jesc mało słodkiego no i wcinac jak sie da serki wiejskie, kefiry 0 % i twarog z miodem jak mi sie nudzi albo mleko z muslii litrami lubie wypic na raz ;d

A ile kg przytyłeś i ile poszło na sile?Mocny spadek wytrzymałości?Wrzuć jakieś foto... Czemu problem z klatką masz?Zawsze będziesz mógł np przez jakiś czas skupić się głównie na klacie i robić co się da tam wycisk płasko, wycisk na skośnej pod róznym kątem, rozpiętki na płaskiej i łamanej, pompki z najróżniejszymi rozstawami rąk...
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Bostorn » 23/2/2010, 21:43

na siłe weszlo ok 3kg

wcześniej 70kg ledwo tachałem a teraz prosze;d po miesiącu czasu daje rade dźwignąc 80kg ;d 70 robię 10 powtórzen a 75 udało mi sie 6 do 8 jeszcze troche brakuje

nie robię jak niektórzy oo rozgrzeje się i cisnie 1200 tylko wpierw zaczynam 60 15x 65 12x 70 10x i tak dalej, tak więc jestem już zmęczony po takich seriach

a tutaj bd fotki ;d wysuszony jestem po tej 2tyg przerwie no i mięśnie jak zastałe to i słabo widac;d po treningu to co innego ;d

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4f ... 5943d.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/538 ... 5310f.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/078 ... c2a13.html

tyle zostało z 6paka ;d jak zaczeło się wiecej jesc i pic ;d
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/507 ... 758d6.html

no i co nieco z pleców
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/acd ... 5900c.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fde ... 17c93.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da9 ... 1bb6c.html

a tutaj coś ku przestrodze ;d bo ludzka głupota nie zna granic..
motor nie połamał, wf, skoki z wysokosci ;d piłka halowa.. a głupie skakanie w kółko z dużą prędkoscią;d zamachową pod czas przerwy gry w footsala ;d

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c4 ... 0785c.html
Bostorn
Moderator

Postprzez zadzior » 23/2/2010, 22:17

Po pierwsze MASA.A tak w ogóle, to ile trenujesz...? Klatki nie ma wcale...
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Seba_ER5 » 23/2/2010, 22:40

Po pierwsze MASA.A tak w ogóle, to ile trenujesz...? Klatki nie ma wcale...

Ja tam u kolegi nic nie widze ani klaty ani reszty. Ja bym sie kupil na rozpietkach. Trening po 1,5h dziennie. Codziennie co innego i tak by nie robic klatki gdy dzien wczesniej robilo sie triceps badz barki.
Ja bym robil tak: klata biceps nogi barki plecy (co dwa 2 brzuch) i jakis dzien przerwy wrzucic.
Klatka podstawa i durzo żreć. Ryż kurczak smietana cukry weglowodany by białka nie spalac, tluszczu nie ma wiec nie ma co sie bac obtluszczenie.

Co do klatki piersiowej to rozpietki to podstawa musisz rozciagac miesnie by bylo gidze je pakowac. Powolne ruchy przy wycicksaniu a nie odbijanie od mostka powolne opuszczanie.
Bym zrobil tak plaska skos gora skos dol rozpietki plaskie gora przenoszenie (nie ma to tamto musi ostro spuchnac) potem mozna zmniejszyc ilosc cwiczen przemieszac i eksperymentowac. Dasz rade 1 wycisnac bierz kumpla niech pomaga Ci do 5 powtorzen dwa palce do pomagania leciutko i jazda. Nie rob kolyski dupka przy laweczce.
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bostorn » 23/2/2010, 22:54

po 1;d jestem juz po dłuzszej przerwie ;d

po 2 jak sie pije wóde co tydz to się nie dziw że mięśnie znikają;d

po 3 nie mam czasu na codzienne treningi, cwicze 3x w tyg różne partie mięśni , cwiczylem

ale dzięki ;d nooo jak noga wyzdrowieje bd musiał się za siebie znowu wziąsc ;d

ps: czego się spodziewac po odstępstwie od diety ;d i nie braniu jakich kolwiek wspomagaczy??

no i mam tego typu problemy że niestety ale moje ciało nie nabiera szybko masy mięśniowej, mam małe nadgarstki i łydki, szerokie uda i plecy jako tako wyrobione, na zdjęciach nie widac ale 70 80 kg dla nich to nic

niestety mizerną mam genetyke ;/ ;p dla tego jest jak jest, wytrzymałosc miesniowa owszem się rozwija, ale masa i reszta już gorzej
Bostorn
Moderator

Postprzez zadzior » 23/2/2010, 23:04

Ja wrzucę bosti niedługo foto właśnie bez diety, bez odżywek, po 6 miesięcznej przerwie... Być może genetyka tutaj nie pozwala ci rozwinąć skrzydeł, bo trochę przesadzasz z tym znikaniem mięśni po alko itp :wink:
zadzior
Stały bywalec

Postprzez Seba_ER5 » 24/2/2010, 08:08

MI najbardziej brzuch przybrał i troche zarys klatki zanikł ale nie narzekam na zanik. A w czasie cwiczenia to poprostu dużo jadłem kurczak ryz a tak poza tym to normalnie. Nie piłem bo 16lat miałem.Ale po 17 roku zycia imprezy i treningi norma. I wciaz wygladam :P dobrze.

P.S. Zawsze ważyłem w granicach 75-80kg przy wzroscie 180 i kilku procentach tłuszczu :). Teraz troche wiecej tluszczyka od marca zabieram sie za siebie.

Obrazek

Fota z 2 roku studiów więc 3 lata temu. Troche się ostatnio zapasłem. Po wypadku nie bardzo jest jak cwiczyć. Ale prawda jest tak jak bedziesz prawidłowo robić pąpki to klata Ci spuchnie. Dodam ,że to nie jest mój szczyt formy. pzdr.
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Karolina0718 » 24/2/2010, 14:11

Mimo że nie wiem kompletnie o czym wy tu piszecie to i tak miło popatrzeć hehe :D
Karolina0718
Świeżak

Postprzez Seba_ER5 » 24/2/2010, 16:11

Sie skacze sie pływa :D, ciałko też mam zajebiste :D.
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bostorn » 24/2/2010, 17:15

nooo właśnie ;d pływanie świetnie rozbudowuje plecy oraz klatkę ;d

bd trzeba z nowym sezonem wziÄ…sc siÄ™ w garsc;d

bd musiał zmienic siłownię bo ta na która od juz x lat chodze... strasznie podrożała i niestety ale z kasą nie daje rady ;/ dla tego cwicze raz a raz niee ;/ i to tak jest ... ;/ a człowiekowi chce sie gdzies wyszalec ;d wyżyc jak ma czy to zły dzien czy go nosi na boki;d bo brzydka pogoda, motorem nie wyjedzie ;d a siła wrze ;d
Bostorn
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê