Potrzebna instrukcja po polsku do ładowarki SAITO!
• Strona 1 z 1
Potrzebna instrukcja po polsku do ładowarki SAITO!
Witam! kupiłem ze sklepu moto-akcesoria ładowarke Akumulatorowa Saito ProCharger i dostalem z nią tylko instrukcje po niemiecku, Pomóżcie interesuje mnie opis diód na obudowie,
http://www.******/Ladowarka- ... ger,p,4912
http://www.******/Ladowarka- ... ger,p,4912
- misiek29
- Świeżak
Instrukcję po polsku może być ciężko znaleźć. Weź do ręki (lub włącz na komp) słownik niemiecko-polski i rozszyfrujesz w 2 min.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Napisz do sklepu, ze chcesz otrzymac instrukcje w jezyku polskim. Jakikolwiek towar dopuszczony do obrotu na terenie Polski musi taka instrukcje posiadac i obowiazkiem sprzedawcy jest jej dostarczenie.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Tak niby jest ale wiesz jak jest naprawdę w naszym kraju kupujesz jest fajnie milo, w ogóle super, coś ci nawali składasz reklamacje i tu masz problem miałem taki przypadek w Jeleniej Górze w cm suzuki zawsze mogę odesłać ładowarkę ale jest mi potrzebna i kupiłem ją w dobrej cenie
- misiek29
- Świeżak
misiek29 napisał(a):Właśnie tak zrobiłem ale tj tzw. jezyk tech. i wszystkich słówek nie ma w słowniku
misiek29 , napisz czego nie rozumiesz - spróbuje Ci pomóc .
Przepisz niezrozumiałe dla Ciebie fragmenty , a ja Cie je przetłumaczę

<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
Też w tym sklepie kupowałem ładowarke SAITO model Compact Pro Charger i też nie miałem instrukcji po polsku, ale po kilku e-mailach do nich i telefonie po około 3 tygodniach dosłali mi w PDF-ie, jeśli masz ten sam model to podaj e-maila i Ci prześlę.
-
sonthin - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa